Здравейте!
Днес на обяд трите малки девойки заминаха за Холандия

Дори не скимтяха толкова много и упорито в клетката, колкото си мислех. Та скоро ще си имат стопани и най-сетне ще приключи добре всичко :)
Ара още е при мен, все така добра и послушна. Толкова се е привързала към нас, че ми е доста гузно от това, че и нея ще пратим скоро при някой друг... Иначи всичко с нея е наред, освен че трябва бързо да я кастрираме, за да може и тя да пътува скоро. Има час за кастрация в сряда сутринта, само че аз съм малко кът с парите сега и не мога да събера за цялата кастрация и аз, и Ара ще сме ви много благодарни ако пратите малко пари за спонсориране на едно добро дело
Много съм злв със снимките, уж имах нови, пък се оказа, че съм ги затрила. Ще гледам скоро пак да кача на Ара (всеки път й се чудя колко е красива :) да я видите какво е диване!
Вчера я заведох в двора у нас да потича малко докато другите кучета ги няма. Влизам в къщата, тя се запилява някъде и от балкона я викнах, че се притесних да не е избягала отнякъде. Магарето така се смути, че не може да дойде при мен, че се опита да скочи до втория етаж чрез набиране по стената

...
Наистина поразително създание