Майка пит с 5 бебета Концлагеристка и петима дебелаци
Публикувано: 02 August 2010 - 07:34 PM
Много е красива и каква е охраненка мм чудна девойка.Тя все още ли си търси осиновители,как се разбира с други животни и на колко год е горе-долу?
Публикувано: 02 August 2010 - 08:09 PM
Ара си има осиновители в Белгия и скоро отива при тях.
(на мен ми е малко тъжно, че си тръгва, ма си трая)
с животни не се разбира за жалост, въпреки че постигнахме консенсус по въпроса, че финките вкъщи са ни приятели, което тя прие с известни резерви :)
предполагам, че е на около четири-пет... абе, в разцвета на силите си :)

(на мен ми е малко тъжно, че си тръгва, ма си трая)
с животни не се разбира за жалост, въпреки че постигнахме консенсус по въпроса, че финките вкъщи са ни приятели, което тя прие с известни резерви :)
предполагам, че е на около четири-пет... абе, в разцвета на силите си :)

Публикувано: 08 August 2010 - 04:17 PM
Вчера Ара и 14 чудесни кучета потеглиха с бусчето на АРС към Холандия. Оттам ще отиде при нейните хора в Белгия, които я чакат от известно време с нетърпение, та Ара най-сетне ще получи своите истински стопани
:)
Стискайте палци всичко да е наред по пътя, а като има новини или снимки ще пиша, а иначе като че ли е време милите модератори да преместят темата в хубавия раздел
слагам две снимки от малко преди да замине Ара

Хиляди благодарности на всички от АРС за огромната помощ и даденият на Ара, Джилда, Джени и Джоя шанс за хубав живот!

Стискайте палци всичко да е наред по пътя, а като има новини или снимки ще пиша, а иначе като че ли е време милите модератори да преместят темата в хубавия раздел

слагам две снимки от малко преди да замине Ара

Хиляди благодарности на всички от АРС за огромната помощ и даденият на Ара, Джилда, Джени и Джоя шанс за хубав живот!

Публикувано: 20 August 2010 - 08:14 PM
май даже е по-голяма станала :))
ооо как да не си струваше! страхотно, че заминаха на сигурно място дълеч от хора с користни цели.
да не говорим, че съжителството с Ара беше чудесно и пълно с екшън
чакам и от нея нови снимки да пусна. да ги видим какви са нейните хора и колко много я обичат
ооо как да не си струваше! страхотно, че заминаха на сигурно място дълеч от хора с користни цели.
да не говорим, че съжителството с Ара беше чудесно и пълно с екшън

чакам и от нея нови снимки да пусна. да ги видим какви са нейните хора и колко много я обичат

Публикувано: 20 August 2010 - 11:10 PM
УУУ хем се радвам хем ми е малко тъжничко за Аричка

Публикувано: 24 August 2010 - 12:05 PM
Не ми се мисли какво щеше да стане, ако Ара и бебетата бяха останали на изоставения строеж... Тъжна картинка и лесна плячка за разни психопати.
А сега така щастливи изглеждат всички, а Ара как се е насмяла - сладурка!
mitoxond и АРС -
!
А сега така щастливи изглеждат всички, а Ара как се е насмяла - сладурка!
mitoxond и АРС -