немога да ги снимам
Майка пит с 5 бебета Концлагеристка и петима дебелаци
Публикувано: 07 April 2010 - 01:33 PM
А аз искам да се изфукам, че Ара има страхотен напредък с прибирането на гърдите.
Страхотно е послушна и вече дори ходи нормално на повод :)
Струва ми се, че вече е нормалната дебелина за един питбул та и намалих малко храната, да не я одебеля прекалено. На вас как ви се струва от снимките?
Публикувано: 07 April 2010 - 01:37 PM
Публикувано: 07 April 2010 - 05:24 PM
Ура!
Публикувано: 07 April 2010 - 05:27 PM
Публикувано: 08 April 2010 - 09:28 AM
Супер е маминка, сЮтЮена се прибира! И изглежда щастлива!
Кога се очаква да отпътуват героите? Нужда от пари за транспорт?
Публикувано: 15 April 2010 - 12:02 PM
Ара е все така прекрасна, мила и жизнена. сега започна да си сменя козината и съм наистина поразена, че от това неголямо куче с много къса козина могат да се образуват толкова големи и толкова много вълма косми! :)
иначе май малко я преодебелих наистина - като си вдигне главата нагоре и вратът й става почти шарпайски набръчкан.
за съжаление все не успявам да направя клипчета на това как си играе Арица - много е смешна. като едно доскоро изоставено куче се е научила да си играе сама и ако не й обърнеш внимание започва да си подмята топката, да я пуска да се търкаля донякъде и после да я догонва, ей такива неща. страшно е симпатична
Waikiki, не знам кога точно ще заминават.
Публикувано: 16 April 2010 - 10:52 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 24 April 2010 - 12:22 PM
Бацилите обследват Нандо - клипче от Илит
Джоя - суперзвезда! - в клипчето на 4 Лапи
Публикувано: 10 May 2010 - 04:17 PM
Днес на обяд трите малки девойки заминаха за Холандия
Ара още е при мен, все така добра и послушна. Толкова се е привързала към нас, че ми е доста гузно от това, че и нея ще пратим скоро при някой друг... Иначи всичко с нея е наред, освен че трябва бързо да я кастрираме, за да може и тя да пътува скоро. Има час за кастрация в сряда сутринта, само че аз съм малко кът с парите сега и не мога да събера за цялата кастрация и аз, и Ара ще сме ви много благодарни ако пратите малко пари за спонсориране на едно добро дело
Много съм злв със снимките, уж имах нови, пък се оказа, че съм ги затрила. Ще гледам скоро пак да кача на Ара (всеки път й се чудя колко е красива :) да я видите какво е диване!
Вчера я заведох в двора у нас да потича малко докато другите кучета ги няма. Влизам в къщата, тя се запилява някъде и от балкона я викнах, че се притесних да не е избягала отнякъде. Магарето така се смути, че не може да дойде при мен, че се опита да скочи до втория етаж чрез набиране по стената
Наистина поразително създание
Публикувано: 10 May 2010 - 05:41 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 May 2010 - 05:57 PM
Само срещу 10лв дарение, да са живи и здрави хората, които правят толкова много с толкова малко...
На Джени, Джилда и Джоя - успех, бебоци! mitoxond, добре, че им протегна ръка. Ако не беше ти, вече щяха да са някъде да се "обучават", за да последват съдбата на горката Джези... Спаси им живота. Дано братчетата, на които не успя да помогнеш, да имат късмет горките.
Публикувано: 11 May 2010 - 09:53 AM
Успех с кастрацията на Ара! Всичко ще е ОК! И снимки, моля

Вход

Горе
Цитиране +