Dog.bg Форуми : Пловдивски страсти

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (15 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Пловдивски страсти

#101 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 March 2010 - 04:31 PM

Цитат(sinioku4e @ Mar 11 2010, 02:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз като един четящ данъкоплатец да си кажа:
От постовете на georgils, в които поне има смисъл, разбрах що годе защо е цялото роптаене. Дори съм склонна да разбера идеята на активистите...
Дам, всички сме против убийствата особено на такива извършени от самата държава, замазваща положението, потулваща фактите и демоснстрираща някаква дейност, за която всички плащаме и ни се хвърля прах в очите. Само едно не разбирам, защо сте против кастрациите извършвани в момента? Какви са вашите идеи и приоритети за справяне със ситуацията. Соченето и изобличаването на виновни, сигурно е важно, но не помага особено на животните. Дори да се постигне някакъв успех в тази насока, бездомните животни ще продължават да съществуват, да се плодят, да бъдат тровени, газени, малтретирани. Ще продължават да бъдат удобен проблем в който да се наливат и от който да се крадат пари. След като има бездомни животни, ще има и недоволни граждани и убийствата никога няма да спрат дали законно от общината или саморазправата на недоволните проблема си стои. Единственият начин за намаляване на екзекуциите е намаляането на популацията. Аз по-добър метод от кастрацията не съм виждала. Да, сигурно трябва да е масова и да обхване едва ли не всички. Но аз съм доволна и благодарна за всяко кастрирано животно (без значение кой се е заел) . Кой крив и кой прав, кой каво вечеря и кой ниомер гащи носи, изобщо не ме интересува интересува ме само, как могат да се кастрират повече животни. А най-вече как да се ограмоти стопанина, да кастрира собствените си животни... (На всички е ясно, че дори като се избият всички улични кучета, само за седмица ще се появят нови новородени в кашончета и натирени любимци дето "пишкали навсякъде"). Въолбще от всичките тия битки и дрънканици не печели никой. Нека се работи ЗА ЖИВОТНИТЕ, кирливи ризи и нередности има навсякъде. Помогнете притока на животни да спре, за да спрат и убийствата. Само тогава би имало ефект от изграждането на свестен приют с приоритет осиновявания и не знам си какъв персонал. Да, ония отгоре трябва да се притискат, но за да наложат контрол на развъждането и да принудят и научат стопаните на отговотност. Ама също трябв аи да се работи с тях. Там е първопричината.

Първия смислен пост дотук... Наистина ли още не разбираш?? Никой не спори за важността на кастрациите и още повече за работата по мерки за ограничване на притока на нови животни. Напротив, тъкмо за това критикуваме и атакуваме постоянно общината - защото нищо не върши. 4 лапи няма, не могат и не им е раота "да решават проблема" - това е работа на общината, която я е имало преди идването на лапите и ще и има и след това и нещата пак ще опират единствено и само до нейната готовност и способност да работи. С която вече сме наясно. 400 кастрирани котки няма да променят с нищо ситуацията като цяло, а за да има санкции и промяна е необходим граждански отпор тъкмо от хора и неправителствени организации. Не "партньорства". Как бихте приела да работите с години за да извадите наяве сума ти закононарушения и да дадете някаква гласност на случващото се? Лично кметът неведнъж е писал, че ние сме "целяли уронването на престижа на общината като институция, спазваща законите". Няма нужда да го правим, кмете, а и не бихме могли, вие сами се справяте отлично, а ние само имаме грижата това да стане обществено достояние. И в един момент кметът си намира "истински" партньор. Такъв, който не го критикува, не иска оставки и уволнения, проверки и ревизии. Хубав партьор, истински, не като тукашните аматьори, които "само знаят да врякат", "нищо не предлагат", "нищо не са направили". Лапите не са тук просто да кастрират, обърнете сериозно внимание на това. Те са тук като институция, водеща НПО, партьор на МЗХ по спазването на закона. Те са нещо като обществен гарант не толкова за кастрирането, колкото за спазването на закона от общината, но този гарант не се интересува от нейните нарушения, порочни практики, липса на концепция и елементарно неразбиране на проблема. В това е проблема. Лапите говорят че са тук заради кастрациите, а общината - че партнират по спазването на закона. Затова ги призовахме още преди идването им тук да преосмислят отношението си към тази община като партньор и продължаваме да смятаме, че ако те бяха се отказали (за което имаха пълното основание), това щеше да е много ясен сигнал за неодобрението им на всички порочни практики тук и МОЖЕ БИ щеше да е нещото, което да доведе до смяна на персонал, на чиновници, до промяна на отношението и методите на работа и в крайна сметка до това, което всички твърдим че искаме - хуманото решаване на проблема с бездомните животни. Това обаче не се случи, общината си купи поредната порция имидж, ние - единствения им проблем - олекваме още повече, понеже дори със световноизвестните "съратници" се изпокарахме, вие подхващате тона и така до ... допълнете сама.

Тук трябва да направя едно важно уточнение: 4 лапи е наистина сериозна организация, която е направила много за животните на много места и да и се отрича това е кощунство, нито от полза за който и да е. Говорим изцяло за българския им екип и това, което правят тук и което, не мисля че ще допадне особено на дарителите и ръководството на фондацията, но това е друг въпрос...

#102 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 March 2010 - 04:32 PM

не, щото нещо недочух извинение, еле па тресване по челото с думите - ееей, обърках се, случва се, извинете.
да вметна пак, че не работя за 4 лапи и не се казвам Иванова. Когато питате конкретно питайте конкретно, а не с мои цитати.
Съвет - когато Теодора следващ път поиска изява споделете й как да се облече и че познаването на материята ще я представи в друга светлина.
и последно да вметна, че не работя за 4 лапи и не се казвам Иванова

georgils, разбирам всичко това, но как лапите да работят на ваша територия, при все, че тя се стопанисва от общината. В смисъл ако просто дойдат да кастрират, мислите ли че същата община ще им позволи дейност? Аз разбирам всичко, което пишете, но не разбирам как саботирайки лапите променяте нещата. Наистина с вас е по-лесно да се говори, благодаря, че се включихте
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#103 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 04:33 PM

Хахахаха - и така стана ясно - отговори"организацията" не смята за нужно да дава, само иска да плюе и някой да вземе да й повярва... Само дето тук не е мястото, тук са достатъчно здравомислещи хората, тук знаят какво е истинска борба и как стават реално нещата, как реално да се побутне машината да раоти както ние искаме. А не с викове пред дома на убиеца "УБИЕЦ, уууууууууууу". Приличате на същите студентчета, които организации като Алкайда и подобните им успешно вербуват. И аз знам това от сигурен източник, не случайно под ника ми пише "терористка" ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 04:39 PM

Цитат(georgils @ Mar 11 2010, 04:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Затова ги призовахме още преди идването им тук да преосмислят отношението си към тази община като партньор и продължаваме да смятаме, че ако те бяха се отказали (за което имаха пълното основание), това щеше да е много ясен сигнал за неодобрението им на всички порочни практики тук и МОЖЕ БИ щеше да е нещото, което да доведе до смяна на персонал, на чиновници, до промяна на отношението и методите на работа и в крайна сметка до това, което всички твърдим че искаме - хуманото решаване на проблема с бездомните животни.

Е, това е едно от най-наивните твърдения, които бях чела. Откровени глупости. Боли го .... онова нещо кмета, че някой се отказва. Решението не е в отказването от работа и намиране на решение, а точно в обратното - ангажиране. Този ангажимент не може да отмени или да опрости нечии нарушения или престъпления. За това си има друг орган и той не е община и не е НПО - има СЪД. ЗАВЕДЕТЕ АКО ТРЯБВА 1000 ДЕЛА !!! Само това има реален резултат! Нали сте имали километрични документи и дебели папки!!!

п.п. - Идея нямам защо считате, че всички тук отричат наличието на такива нарушения и престъпления! Всички тук искат само доказателства, а не емоционални пристъпи. Повечето от тези хора са виждали също толкова ужасии, колкото и Вие. Защо постоянно ги обвинявате в неразбиране!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#105 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 04:40 PM

georgils, ще Ви помоля да прочетете дискусията - ще видите, че няколко пъти се апелираше да покажете какво имате, да обявите фактите, информацията и ще получите съдействие, ако тя е рентабилна.

Колко по ясно от това може да се каже?

#106 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 04:42 PM

Цитат(d-r Bobadova @ Mar 11 2010, 04:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
не, щото нещо недочух извинение, еле па тресване по челото с думите - ееей, обърках се, случва се, извинете.
да вметна пак, че не работя за 4 лапи и не се казвам Иванова. Когато питате конкретно питайте конкретно, а не с мои цитати.
Съвет - когато Теодора следващ път поиска изява споделете й как да се облече и че познаването на материята ще я представи в друга светлина.
и последно да вметна, че не работя за 4 лапи и не се казвам Иванова

"Еле па" аз не се "треснах" по челото даже.

"Е па" ще предам на Теодора, кажете само как желаете тя да се облече за да блесне в брилянтна светлина пред една "Иванова" да кажем?

#107 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 04:44 PM

Цитат(d-r Bobadova @ Mar 11 2010, 03:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
не съм убедена, за да подписвам каквото и да било.
Желаете ли да подпишете искане за сменяне на персонала на изолатора в Пловдив и за пълен контрол, който да може да бъде упражняван от всеки редови гражданин на страната, т.е звъниш, влизаш и преглеждаш дйността и документите?
Как от всеки гражданин?!?!?! Не, наистина сте крайно несериозни! Как ще влиза всеки? И тия дето си хранят питоните с кученца? И тия дето тровят? Гледай колко удобно! Ония събират кучетата, влизам и си изтравям всички! Моля ви се... Позицията ви на тоя етап няма да я защитя.

Защо не четете собствените си писания, по дяволите! За кое точно говорите - за дейността и документите (което е същността на гражданския контрол) или за това как хранещите питоните си ще влязат при кучетата да ги ...изтровят. Ако наистина сте загрижена за това какво става с кучетата, дали сте чувала, че всеки от тези, за които говорите може напълно необезпокоявано просто да отиде и да си ... вземе куче!?! И че не само че никой не упражнява контрол какво става с тези животни, а и отхвърлиха настояването ни ние да го правим. Може би на Вас няма да откажат, опитахте ли вече? И какво се опитвате да кажете - че без контрол е по-добре ли? Казвам ли че Аз трябва да го упражнявам? Защото аз лично предпочитам Вие да го правите... И предпочитам да знам, че когато всичко става прозрачно и всеки може по всяко време да се убеди че се работи както трябва - сам по себе си факта, че ИМА ВЪЗМОЖНОСТ законтрол вече е 90% предпоставка да няма злоупотреби.

#108 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 04:46 PM

Имам конкретен въпрос - как точно си представяте тази гражданска проверка?

#109 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 04:53 PM

"ммм" - недейте писа повече тук - липсата на препинателни знаци, липсата на елементарна грамотност по български език, не говори добре за участник в подобна дискусия, излишно се излагате.

Липсата на препинателни знаци и елементарна грамостност е за предпочитане пред липсата на елементарна способност за правене на съждения. Забелязала съм че комплексарите се явяват на всеки форум като първи блюстители на грамотността и препинателните знаци.

П.п. "Пловдивчанке" - къде беше по времето, когато сума народ мръзнахме по улиците, за да имаме законови основания да се промени НК? Дали изобщо знаеш за какво говоря? Или да си мълчиш пред общината, докато е топло и грее слънце, е основание да се обявяваш за знаеща "гражданските си права"? Хахахахха
[/quote]

"Хахаха,е па да се тресна по челото"(много ми хареса този израз, ще взаимствам) не помня къде съм била , сигурно съм си мълчала на топло докато е греело слънце пред общината , ти как познаваш тия работи, да не си врачка?

#110 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 March 2010 - 04:55 PM

Искам само да вметна. През 2007 ма година 4 лапи кастрира в Перник. Тогава изолатора се стопанисваше от убийци. 4 лапи кастрира 300 кучета за около месец- в това няма лошо чудесно е, че популацията на тези 300 поне е ограничена. След заминаването на 4 лапи песента остана същата- едно си баба знае едно си бае. Стопаните на изолатора си признаха в частен разговор, че изтрепали половината от заловените кучета, а по отчетите им в общината има само по 33 броя на месец кастрирани.

Ето ви го извода. Кастрирани 300, но след тръгването на 4 лапи какво става- останалите например 1000 по улиците раждат и пак се убиват и пак раждат и пак се убиват- и така от пусто в празно. А накрая Общината ще рече - кастрира се от 2007 година, сега е 2010 - МЕТОДА НА КАСТРАЦИЯТА НЕ РАБОТИ.

Имаме идея сега да извикаме пок 4 лапи в Перник, но когато ние сме там- 300-400 кучета ще са в голяма помощ за изпълнението на програмата ни. Но когато в изолаторите има убийци според мен политиката на 4 лапи би трябвало да е друга.
Просто моето мнение без да целя да обидя някой.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#111 Потребителят е офлайн   ммм Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 04:56 PM

от всичко до тук може да се направи извода че :
1 от българското подразделение на четери лапи последното нещо което ки интересува е съдбата на животните повече много повече се интересуват да си вземат средствата които им се изпращат и да си заслужат заплатите
макар че се съмнявам някои от 400 000 дарители на фондацията в Австрия да знае какво става тук и че с техните пари напрактика се помага за поголовното избиване на стотици животни
2 когато им се покажат факти и се каже истината за това какво става в пловдив започват лични обиди и тупане колко сме велики и как вие сте нищо и нищо не правите
3 естествено нищо от това няма да може да измие кръвта от тях от стотиците животни които ще се избият от "хуманно обучените'' служители на общината
4 това което ще продължим да правим независимо че сме хора''които само кряскат "' и пречат на великите професионалисти защитаващи заплатите си е да се спасяват колкото се може животни от ноктите на община Пловдив защото докато доидат пак септември от котките няма да е останало нищо т.е. ще бъдат и те избити благодарение на подадената ръка между четери лапи и общината от която обаче тече кръв

#112 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 04:58 PM

Откъде ли, наистина? Може и да съм врачка, ама с достъп до документи, кой знае... ab_041.gif

Задават се конкретни въпроси, конкретни отговори все още няма... dry.gif

А за "учила" в "престижен" университет, да се представяте като защитничка на неграмотно лице, камо ли на "ужким" родния му език... нещо сте си сбъркала професията... мислех още да напиша, но ще последвам максимата "по-умния ще замълчи" ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#113 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 04:58 PM

Цитат(ansf @ Mar 11 2010, 04:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
georgils, ще Ви помоля да прочетете дискусията - ще видите, че няколко пъти се апелираше да покажете какво имате, да обявите фактите, информацията и ще получите съдействие, ако тя е рентабилна.

ansf, уверявам Ви, че я чета. Аз ще Ви помоля за същото. Цял ден изяснявам позиция и до момента не съм чул нито възражение, нито кое точно кой не разбира. Кое НЕ РАЗБИРАТЕ?

И забравете това за съдействието. Никой не ви иска съдействието, ако искате нещо да направите просто ще го направите, няма нужда някой да ви води за носа като му оказвате съдействие.

#114 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 05:02 PM

Цитат(georgils @ Mar 11 2010, 04:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Защо не четете собствените си писания, по дяволите! За кое точно говорите - за дейността и документите (което е същността на гражданския контрол) или за това как хранещите питоните си ще влязат при кучетата да ги ...изтровят. Ако наистина сте загрижена за това какво става с кучетата, дали сте чувала, че всеки от тези, за които говорите може напълно необезпокоявано просто да отиде и да си ... вземе куче!?! И че не само че никой не упражнява контрол какво става с тези животни, а и отхвърлиха настояването ни ние да го правим. Може би на Вас няма да откажат, опитахте ли вече? И какво се опитвате да кажете - че без контрол е по-добре ли? Казвам ли че Аз трябва да го упражнявам? Защото аз лично предпочитам Вие да го правите... И предпочитам да знам, че когато всичко става прозрачно и всеки може по всяко време да се убеди че се работи както трябва - сам по себе си факта, че ИМА ВЪЗМОЖНОСТ законтрол вече е 90% предпоставка да няма злоупотреби.

Написала съм го така, както е представено, а именно:
Желаете ли да подпишете искане за сменяне на персонала на изолатора в Пловдив и за пълен контрол, който да може да бъде упражняван от всеки редови гражданин на страната, т.е звъниш, влизаш и преглеждаш дйността и документите?
Прочетете и вие, по дяволите:)
Естествено, че трябва да има контрол. Но това, което е писала съгражданката ви е нелепо. Съгласете се

Към коренячката - какъвто тон държите, такъв ще получите. За мен вие не сте фактор в тази дискусия, а сте срам за пловдивските сдружения
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#115 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 05:03 PM

Цитат(georgils @ Mar 11 2010, 03:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ansf @ Mar 11 2010, 04:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ansf, уверявам Ви, че я чета. Аз ще Ви помоля за същото. Цял ден изяснявам позиция и до момента не съм чул нито възражение, нито кое точно кой не разбира. Кое НЕ РАЗБИРАТЕ?

И забравете това за съдействието. Никой не ви иска съдействието, ако искате нещо да направите просто ще го направите, няма нужда някой да ви води за носа като му оказвате съдействие.

Вие от мен съдействие определено на този етап няма да получите.
Въпросът ми е след като нямате нужда от съдействие - вършете си работата - сменяйте персонал, пускайте си доказателствата - защо не го правите, след като можете сами?

Какво Ви пречат останалите?

И пак питам - как си представяте този граждански контрол?

#116 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 05:03 PM

Цитат(ansf @ Mar 11 2010, 04:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Айде стига съм отговарял като на разпит. Кажете ми Вие как си я представяте, става ли?

#117 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 05:10 PM

Цитат(georgils @ Mar 11 2010, 04:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ansf @ Mar 11 2010, 04:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Айде стига съм отговарял като на разпит. Кажете ми Вие как си я представяте, става ли?

Чакайте малко - идеята е Ваша, не моя.
Аз на първо четене не я подкрепям - не разбирам как и не мисля, че е разумно да бъде реализирана.

Обаче се опитвам да схвана идеята - за тази цел е добре да я споделите - даже преди няколко страници говорихте за подписка - все пак трябва да разясните?

#118 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 05:12 PM

Цитат(blueocean @ Mar 11 2010, 04:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Откъде ли, наистина? Може и да съм врачка, ама с достъп до документи, кой знае... ab_041.gif

Задават се конкретни въпроси, конкретни отговори все още няма... dry.gif

А за "учила" в "престижен" университет, да се представяте като защитничка на неграмотно лице, камо ли на "ужким" родния му език... нещо сте си сбъркала професията... мислех още да напиша, но ще последвам максимата "по-умния ще замълчи" ab_041.gif

"Врачка с достъп до документи"-"е па тва" си е турбо врачка! Бравос!

Айде сега, нали си турбо врачка, защо са ти отговори като си ги знаеш?

"Защитничка на неграмотно лице", тази комбинация от думи е гениална! Ашколсун!?

Много си се впечатлила от престижния университет, недей така де. В престижните университети се толерират широко скроени, умни и благородни хора. Това не са средища за еснафи и службогонци, които ламтят за сертификати. Дрес кодът и препинателните знаци не превъзхождат ума и сърцето на един човек -учат в тези университети.

#119 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 05:14 PM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 05:38 PM

Цитат(georgils @ Mar 11 2010, 01:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(rodegunda @ Mar 10 2010, 05:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
catwhisperer, извинете, но точно вие само плачете и мрънкате.
Нищо повече.
В другата тема ви питах - какво предлагате вие? Конкретно. Не мълчалив протест и демонстрация на бюстове.
Кажете - нашата програма е това, това и това.

Докато нямате какво да предложете скрийте се и не се излагайте.

rodegunda, нека не започваме всичко отначло, много Ви моля. С Вас също си писахме преди време ....

Да, много добре си спомням :)
И да, исках съдействие щом може. Но не се наложи, защото проекта на Четири лапи се осъществи (когато си писахме с вас вече започнах да губя надеждата, за щастие сгреших), има много хора, които са доволни, много такива, които осъзнават, че трябва да се кастрира.
И това го дължим на Четири лапи. Защото ловците са много любезни, имат нерви да обяснят на всеки човек едно и също. Лекарите също. Всичките животни са върнати по местата си, нито едно не липсва.
За нашата община ви казах, че има приета програма, но не се осъществява.

Обаче, също така ви казах и за исключително лошо ваше представяне в интернет, за ония 40 или колко некастрирани кучета, които така и се знаят като ваши (на Дружеството), за протестите, които нямат смисъл. За това, че аз лично предпочитам да пратя някой лев за Сеславци или да се захвана и да потърся дом на някое добиче, което е близо до мен вместо да посещавам протестите ви.
И жалби трябва да се пишат, но никоя крайност не е добра. Според мен вие (Дружеството) изпадате точно в крайност.
Сто пъти се зададе въпросът - каква е вашата програма, какво предлагате?
Отговор няма.
Аз искам да помогна, но не знам как.

• (15 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена