Dog.bg Форуми : Пловдивски страсти

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (15 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Пловдивски страсти

#41 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 March 2010 - 06:05 AM

georgils, браво, чудесна реч ... де да бяхте я произнесли преди ...има-няма година когато Общинския съвет гласуваха раздаване на разни пари за правене на "коткарник"!!! Само, че тогава не Ви видях на сесията, пък и медиите не Ви потърсиха, защо ли? Защо ли потърсиха мнение от киноложкото дружество, а не от Вас ? Ей, на този простичък въпрос не мога да си отговоря, значи ! Сигурно защото сте най-големите защитници на правата на животните! Пък и най-сериозните, от онези дето обясняват как като кастрираш котката бременна и ще умре, от тях ще да сте. Заради това ще да е! Подозирам, че поради свръхангажираност в борбата не Ви е останал "истински боец" и затова сте изпратили тези нещастни, да не кажа необразовани същества да Ви представляват в предаването. Само това ми идва като обяснение за тъпата ситуация, в която получихте печална известност като защитници на правата на животните и в частност на котките. Е, спомням си, че направихте едно седене пред общината, така по топлото време беше ... лятно ... покрещяхте, ама като се замисля .... дали някой изобщо Ви прие да разговаря с Вас или просто си стояха и наблюдаваха цирк?!? Това Вашето ми прилича на прословутото ни "хайдушко движение" те излизат в планината и се борят за свобода и правдини, ама .... само те знаят за това, никой друг не ги е чувал, да не кажа, че повечето ги приемат за разбойници.... та..., Вашата работа като тяхната преди 100 и повече години. Страшна "борба" сте провели, направо сте се скъсали от борене, Вие, конкретно, се грижите за цели 7 кучета, разби'иш ли!!!! Други в Пловдив няма! Работите на 100 места и се грижите за тези 7 животинки! Какво да правим ние горканчовците дето не се грижим за толкова ....много лошо, не мога да си позволя да говоря, мисля да си посипя публично главата с пепел, най-вече защото не съм участвала в някакви походи, митинги или други такива "борчески" изяви, а освен това не се грижа за 100 животни! Язък! Ами, виноват, аз съм по практиката, защото на мен мама ми е казала, че на вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата, хич да не си и помислям за борба!
От изказванията на всички пловдивски "борци за правдини" разбирам само едно - явно много трудно се преглъща, че има хора, които могат да си осигурят средства по проект и така да изпълняват идеите си. Същото така, сигурно е трудно да приемеш, че не те вземат насериозно, а предпочитат да сключат договор с друг, а той отгоре на всичко не е от Пловдив - ужаааассссс ! Загина локалният патриотизъм! Край ! Всички са маскари! Предатели! Разбойници! Какви страшни неща са се случили само - друг е обрал овациите и славата! Олеле, майко !!! Погинахме ! Отделихте толкова време и сили да обясните структурата, финансирането и организацията на "Четири лапи". Явно много се терзаете, че не сте успели да направите същото и сега водите своята лична битка, по друг начин няма как да го тълкувам.
Не усещате ли, че нещо сте объркали врага?!? Как, изобщо, Ви дойде наум да се конфронтирате с друга организация, с която можете само да си сътрудничите, най-малкото защото имате общи цели ?!?
Като сте събрали толкова много факти, дела и документи, защо няма осъдени ? Колко дела заведохте? (простете за неосведомеността ми, аз съм от онези дето не са борци и цялата тази, наситена с военно-пропаганден характер риторика направо ме втриса).
Лелее, аз не знаех ,че финансирам изолатора, леле колко съм тъпа .... не е истина , просто .... и за бюджета не знаех и разни измислени статистики не знам ....пък и като се сетя всеки Божи ден славя името Минково и Константиново ....откъде ли знам разни неща за изолатора .... ама аз какво ли знам.... аз не говоря с Тангра .... Вие, georgils, само Вие говорите с Великия дух и знаете вечната истина. Другите сме едни такива неинформирани, незаинтересовани, некомпетентни, абе .... всичко дето започва с "не"..... ...хм, вижте какво.... най-добронамерено .... я се концентрирайте върху целите си и не търсете враг там където го няма! Ще спестите нерви, време и най-вече сили и ще ги вложите в изпълнението на истинските си задачи, които , между другото, НЕ аз съм Ви поставила и НЕ аз Ви упреквам и НЕ аз Ви искам отчет! Вие сами се поставяте в позиция да се оправдавате! И не ми говорете кой какво иска от Вас! Никой нищо не е поискал, доколкото знам защитата на невинните е кауза, която човек сам си поставя и сам преследва и тази кауза не е приоритет или привилегия само на определени хора, считащи себе си за единствените само защото са положили усилия в тази посока. Огледайте се наоколо и ще видите, че има и други с подобни житейски приоритети!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#42 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 07:17 AM

Сега, до края на м.март, няма никакво значение кой кой е в Пловдив.
Голяма международна организация, която има финансовата възможност, има кастрационен проект в Пловдив. Само това е важна сега, за доброто на животните. Помагайте, съдействайте, използвайте!
След това, след 1.04., ще имате предостатъчно време да се уточнявате кой какво.

#43 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 07:28 AM

Не знам как не схващате, че към дадения момент само вредите - на себе си, на животните, на други организации който биха искали да работят с общината?

Не разбирам, имате проблем с това, че 4 лапи успешно работят в БГ или защото Вие нямате офис и микробус. Няма да Ви обяснявам, че в километричните Ви постове няма почти нищо смислено.

Имам конкретни въпроси:
- колко животни сте кастрирали?
- колко жалби сте довели до край?
- на колко животните сте осигурили дом?
- колко кампанни успешни в помощ на животните сте провели?

П.С. Благодаря за комплимента, че смятате, че съм д-р Иванова, за мен би било чест, но не съм.

П.С2. Както написа Норт - възползвайте се от възможността да кастрирате животното си до края на март.

#44 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 09:39 AM

Аз пък искам да попитам господина и госпожицата (тук мисля имаме 1 човек с 2 ника...catwisperer & georgils), наскоро грънмахте с новина, заснехте кадри как са иззети кучета от двор, едното липсвало после, за отровите... и поискахте 4 лапи да се заемат със случая, да "окажат натиск". Бяхте помолени за доказателствата - какво направихте по въпроса? НИЩО! Не изпратихте протоколите, нито целите записи, а не орязаните и натъкмени записи в интернет. Какво свършихте вие, за да може 4 лапи да окаже натиск? Я да видим... нищо?!?!?! Ама те сигурно е трябвало сами да дойдат на крака да ви се помолят? Как така по интернет ще се отправят молби, нали си имат офис и микробус dry.gif Пък аз знам, че всяко сдружение си има офис, там където е регистрирано седалището му по закон. А за микробуса - само мога да ги поздравя, защото благодарение на него вършат вашата работа - да кастрират вече бременни котки, за да няма нова популация. И ако повече хора им помогнат, повече котки ще бъдат кастрирани, но след изказването на госпожицата очаквам достатъчно луди баби да й се вържат и да скрият бременните котки, за да може другата година да си имате не 4000, а 6000 котки. И пак другите да са ви виновни! Как не ви е срам и как спите изобщо?!?!?!

Деси, проекта е до края на март, възползвай се и дано и други около теб го направят. Напук на "истинските защитници"!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 March 2010 - 10:23 AM

Ще цитирам (и ще си позволя да удебеля) един от нашите презрени шефове и се надявам да бъде запомнено: Защитата на животните не трябва да се състои в спасението на 1, 10, 100 животни, а в промяната на обществените нагласи спрямо тях.

Прочетете го внимателно, "колеги" от Пловдив, осмислете го и след това се замислете по какъв начин вашите действия се вписват в тази концепция.

Помислете и след всичкия труд, който сте положили, колко души са на ваша страна, колко хора успяхте да убедите, че животните на улицата не са виновни за това, че са попаднали там. Колко души се събират на протестите ви - двайсетина? Колко души са готови да Ви дарят средства, за да продължите работата си? Колко журналисти от Пловдив ви подкрепят (а сред тях има адски много любители на животните)? Колко служители от РВМС въобще имат желание да чуят за вас? Май се получава така, че вместо поддръжниците ви да се увеличават, те се отдръпват от вас, за да се стигне дотам, че сте останали една група от десетина души (много ми напомняте за филма 12 маймуни на Тери Гилиъм), които се събирате веджъж седмично в кафето на една бензиностанция, за да шепнете лозунги и мантри, да се самонавивате и зомбирате и да обмисляте поредната си дивотия.

В Пловдив наистина има по-малко от 700 бездомни кучета. Ако съотнесем това към София - все едно тук да има 3000, а не 10 000. Доста под бройката, която е социално неприемлива. И въпреки това в Пловдив отношението към тези животни е в повечето случаи безобразно. В общината ежедневно валят сигнали за глутници от озверели псета, които трябва да бъдат премахнати. Аз лично в Пловдив не съм видял повече от 3-4 кучета на едно място и нито едно, което да проявява някаква агресия. Какво направихте Вие, г-н Литов, г-н Сербезов, г-ца Сутиенова, за да убедите хората във Вашия град, че животните на улицата не представляват заплаха за тях? Какво направихте, за да ги убедите да осиновят животно без порода и дом? Не се ли е превърнала дейността ви (ограничаваща се само до разпространение на слухове и събиране на документи срещу общината и всеки, дръзнал да работи с нея) единствено в лична война срещу шепа общински служители?

Повярвайте ми - много по-добре от вас знам както как се прескачат телени мрежи и се снимат безобразия, така и как се задвижва административния апарат в дадена насока. За едното се искат топки, за другото - търпение. Вие не разполагате нито с едното, нито с другото.
User's Signature

Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 11:11 AM

"Относно натиска - доколкото съм запознат, местното дружество разполага с видеокамера"

Да, имам камера която си закупих докато бях студентка в Америка, поздравления за осведомеността. Купих я от ebay на сметка, лошото и е че е NTSC, но вие и това сигурно знаете без да имате доказателства. Интересно защо не ги поискахте от мен? Не вярвам да мога да посоча такива, доказването е трудна работа, както знаем.

"достъпът до ЗВК е доста безпрепятствен"
Абсолютно сте "прав" и този път не е нужно да го доказвате! И все пак, за неинформираните:

http://www.youtube.c...re=channel_page

" явно имат и информатори, отделно винаги могат да се следят и ловните екипи. "

Браво, и това го знаете! Трябва да обменим опит с вас по следенето на ловни екипи, вие следите ли ги постоянно тези в Сеславци? Браво, личи си!

"Ама защо това не е направено досега, защо няма дори 30 секунди убедителни кадри, които не се нуждаят от коментар - нямам представа. Какъв натиск да окажем, като няма за какво да се захванем?"

Захванете се за вашите камери и си захапете пръстите на краката докато прескачате оградите. Тогава може и да ви осени какъв да е начина за оказване на натиск, това е въпрос на лично решение и усилие .

"Защо ние трябва да сме виновни, че активистите не са направили нищо по въпроса с изобличаването - съвсем нямам представа. Имам чувството, че някого го е било страх да прескочи една телена мрежа и да си свърши работата и сега търси на кого да вмени вината за бездействието си."

Вие така като прескачахте оградите ли станахте любимци на всички общини и на правителствения сектор като цяло? Знаете ,че щяхте да търкате наровете на килиите ако това беше истина. Освен това, дайте доказателства и убедителен материал за да видим как точно прескачате оградите, кой ги е прескочил, колко пъти и каква е техниката на прескачане. Искаме да се поучим. Благодарим за съветите!

#47 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 11:16 AM

няма отговори, само blah blah blah, me, me, me...
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#48 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 11:34 AM

"няма отговори, само blah blah blah, me, me, me..."

И аз не получавам отговори от ваша страна, но ми прави впечатление че от вашата групичка показвате владеене на (чузди) езици и най-вече на един популярен slang и attitude, които се усвояват при много чатване с чуждоземци, които си служат основно с междуметия.

p.s. Моля да приемате всичко което пиша за отговор, искрен и пълен. Ако искате доказателства за това дали всъщност ви отговарям или не, потърсете си ги сами. Но не вярвам да са ви нужни -"я го знам тва, бла-бла"!

#49 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 11:43 AM

Имам конкретни въпроси:
- колко животни сте кастрирали?
- колко жалби сте довели до край?
- на колко животните сте осигурили дом?
- колко кампанни успешни в помощ на животните сте провели?

#50 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 11:49 AM

Оф, крайно скучно... Съжалявам, ама махленската свада ми е под достойнството. Нивото Ви, ужаваема, никак, ама никак не пасва на престижните звания, за които претендирате. Нищо креативно. Нито един отговор... Нищо! Толкова грозно поведение. Или атитюд, ез ю уиш. Държите се като нащипотена кокона с лошо възпитание, с което не разбрах смисъла на участитето ви тук... За да ме разберете: У лево.
User's Signature

Качена снимка

#51 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 12:23 PM

"Оф, крайно скучно... Съжалявам, ама махленската свада ми е под достойнството. Нивото Ви, ужаваема никак, ама никак не пасва на престижните звания, за които претендирате. Нищо креативно. Нито един отговор... Нищо! За да ме разберете: У лево."

И на мен ми напави впечатление отегчената ви натура а(това е генетично), както и креативните междуметия, които отправяте като отговори.

И така, нека да върнем постанвоката в ПРАВИЛНАТА и позиция. Тук не вие задавате въпросите, а АЗ(me, me, me...).
И отговорите чакам с нетърпение, но може и по-късно след работното ви време, понеже не ви плащам хотел и командировъчни за да висите по форумите.

1. Каква гаранция давате вие че след като община Пловдив биде "обучена" от вас, както те се хвалят, на ловене и кастриране на котки, котките няма да допълнят асортимента от животни за убиване или прочисатване на улиците от "бълхарника", както се изрази в последната "доомашнителна кампания" д-р Бекирски?

(За любопитните, ето как можете да си осиновите "четрииног приятел от изолатора" според Община Пловдив.

http://www.potv.eu/videos/5507.html )

За да можете да дадете такиава гаранции, ако ви е грижа въобще дали след вас ще е потоп или не, то моля да изложите доказателствата за това че община Пловдив има хуманно отношение към животните, че не ги убива и върши добросъвестно и хуманно задълженията си по ограничаване на популацията от бездомни животни.

Това че в града има-няма 300 кастрирани кучета и това което виждаме всеки ден, това как кучета се появяват по кварталите и изчезват след това , но почти никога не се връщат маркирани и кастрирани по места влиза ли в графата "доказателства" или се отдава на извънземните за които споменахте в по-предишен пост?

Чакам надлежен и пълен отговор на този въпрос, за да продължа със следващите такива. И напомням, вие сте тук да отговаряте, не аз. Сетете се защо, не само заради донорите си от Австрия и данъкоплтците на Пловдив...

#52 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 12:28 PM

На мен, уважаема, нищо не ми плащате:) Нито община Пловдив. Както и на останалите, които зададоха въпроси. Звездите ви го говорят.
И тук въпросите задаваме НИЕ, които сме от дълго време в този форум, а не човече с 4 поста, в които не дава отговор, а си подрапва егото. Толкова е жалко, че се хващате за това, а не за истинските проблеми в града ви.
едит: 5 са постовете, простете.

User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 12:32 PM

Напротив, неуважаема .. дори госпожица не сте! Тук сте да отговаряте. След като отговорите на 10ната въпроса досега, имате право да задавате вие въпроси. Ама университета и на това ли не ви е научил?! ea_103.gif

А да държите сметка на някой за действията на друг след като си е отишъл първия.... Вие в кой свят живеете? Възпитанието от майка ви още куца (умишлено "ви" не е с главна буква). Да не би да сте се научили от нея в ранна възраст да спори с директорката на детската градина какво прави чистачката след като си тръгне?!?!

Жалки сте! И за това, да не сте информирани как са прескачани огради и как и от кой се заснемаха издевателствата - те нещата се промениха, защото хората висяха мълчаливо пред общините сигурно... dry.gif

"Аз задавам въпросите" (със саркастичен тон) - манията за величие вече съвсем ви е изпила акъла (малко да минем на езика, който разбирате). Толкова сте жалки и смешни, че чак нагорчава. Ама няма как да се видите отстрани, за това се изисква ум, пък като го няма...
User's Signature

Качена снимка

#54 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 12:39 PM

1. Каква гаранция давате вие че след като община Пловдив биде "обучена" от вас, както те се хвалят, на ловене и кастриране на котки, котките няма да допълнят асортимента от животни за убиване или прочисатване на улиците от "бълхарника", както се изрази в последната "доомашнителна кампания" д-р Бекирски?

Значи по-добре да не се обучават общинските служители, отколкото да се опитаме да ги побутнем в правилната посока?
И след като не искате да бъдат обучавани - какви ще бъдат вашите идеи за справяне със ситуацията? Конкретно!

Чакам надлежен и пълен отговор на този въпрос, за да продължа със следващите такива. И напомням, вие сте тук да отговаряте, не аз. Сетете се защо, не само заради донорите си от Австрия и данъкоплтците на Пловдив...

Нека сега да ти напомня аз нещо - аз не съм застанала тук да пръскам безпочвени обвинения, без реално да съм свършила каквато и да е било работа. Нито ми се плаща от някъде.

След като не можете да отговорите на нито един от въпросите отновно кампании, кастрации и т,н, - да разбирам,че нямате нито една такава и оцелявате само с това да сте опозиция?

#55 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 12:45 PM

"И тук въпросите задаваме НИЕ, които сме от дълго време в този форум, а не човече с 4 поста,.."

Това звуччи несериозно и тъпо, аз не си играя на форумна терористка(каквито са някои от тук говорещите), а задавам въпроси, на които тук говорещите от 4 лапи сте длъжни да отговорите в контекста на дейността която извършвате в партньорство с Община Пловдив- в Пловдив! Не се правете на ударени . Уверявам ви , че ще имате възможност да отговорите "официално" на официалните ни запитвания, които отговори ще бъдат официално предоставени на заинтересованата общественост.

Разбира се че ви плащам, като данъкоплатец в тази община (и държава), която ще потроши хиляди за вашето безсмислено и вредно турне.

И разбира се, че трябва да изложите гаранциите които ви поисках.

#56 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 12:47 PM

Нищичко не ми плащате:)) Много много бъркате.
User's Signature

Качена снимка

#57 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 12:53 PM

1. По - голяма част от форума сме просто данъкоплатци като Вас.

2. Никой не е длъжен да Ви дава никакви гаранции за нищо - точно какъв контролен орган сте Вие - обосновете се - кажете си целите, приоритети, какво сте постигнали - заслужете поне някакво уважение - а не както в момента присмех - може тогава да водим нормален разговор.

3. Не разбирам, яд Ви е, че някой върши това което сте искали да направите - котки и кучета много работете, престанете да се плюнчите само.

#58 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 12:54 PM

На мен като страничен наблюдател и четящ темата, също ми направиха много лошо впечатление пловдивските активисти.
Защо не пишете в тази тема по принцип, защо не предлагате животни за осиновяване, а се регистрирахте във форума само защото ви захапаха и смятате за нужно да се защитите или да се заядете или каквото там смятате....
Писането ви тук щеше да е много по-полезно, ако бяхте сложили дори 5-6 снимки на няколко животни с цел да им намерите дом и да не бъдат избити. Но на сайта ви също няма такива животни. На сайта ви има предимно информация за убийства, за протести и т.н....
Вие сте регистрирано дружество от 2005-та година. Наистина е интересно какво сте направили за тези 5 години, за да подобрите живота на бездомните.
Не оспорвам любовта ви към животните, очевидно я има, след като отделяте от времето си за тази кауза, но наистина погледнато отстрани създавате впечатление на едни скандалджии. Вместо да се разправяте по форумите кой къде бил учил и тем подобни глупости, може да впрегнете енергията си в по-креативни неща, като например да търсите домове на бездомните кучета и котки.
Във всички градове, където действат изолаторите има нередности и гадости. В Пловдив ги избиват, в Русе ги оставят да си умрат от болести, паразити и т.н., в София ги кастрират малки бебенца, в Благоевград не ги хранят и поят и т.н... Никъде не е розово. Вие не сте единствените свидетели на жестокост към животните под една или друга форма.
Всички ние, на които ни пука за животните, трябва да сме единни. В действителност не сме никак малко.
Трябва да си помагаме.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#59 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 12:59 PM

Цитат(d-r Bobadova @ Mar 11 2010, 12:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нищичко не ми плащате:)) Много много бъркате.

Благодаря за достоверния и пълен отговор и този път. Като за форум -минава, но в другия контекст, за който споменах по-горе няма да мине.

#60 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 01:00 PM

Те не искат помощ, искат някой да им чете мислите и да им върши работата, докато те се появяват по телевизията да се бият у гърдите "убиват бременните котки, уаааааааааааа" ab_041.gif

Тая па ми плащала на мен! На мен?!?! Ела да ме видиш и тогава да ми кажеш ти какво ми плащаш (ама моля, тук има dress-code, така че надали ще те и допуснат да минеш покрай охраната)! (упс, преминах на "ти", сори, не исках да обидя някй от наистина заслужаващите да им говоря на "ти")

П.п. Тя знае думата "контекст" Хахахахахха
User's Signature

Качена снимка

• (15 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема