Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 30 July 2010 - 07:37 AM
Не създавайте излишни конфликти и конспирации и без това вече добре се поработи.
Публикувано: 30 July 2010 - 01:14 PM

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 30 July 2010 - 02:20 PM

Gregoriani, освен правилният български език Ви убягва още нещо - темата не е за вас и за вашето пъчене, шикалкавене и интриги. Наситихме им се вече. Лично на мен ми писна да слушам колко е лош Димитров, а колко добричък сте Вие...Не ми пука какви мейли важни за вас сте получил, но ми пука, че повечето хора ( в чужбина) ни смятат за туземци и отказват да ни помагат точно заради хора като Вас.
Моля не отговаряйте на този пост. Разводнихме много темата за Мима с интриги и обиди...

Публикувано: 30 July 2010 - 02:31 PM
Коментара ще си направи всеки , който е виждал Мими докато беше при мен, защото
това, което се вижда не е резултат от продължителното "лечение" на Мими.
Това е естественото развитие на нещата след зарастване на раните.
Това си е Мими- силна и борбена. Движи се , като стъпва на чуканчетата /имам предвид на това , което е останало от крачетата й/.
Тя се опитваше да прави това и тук, но тогава раните бяха все още пресни и болезнени.
Тези движения са резултат на нейното силно желание да се движи, а не на протези или ортези.
Достатъчно добре се вижда , че тя няма нищо на краката си.
Това само по себе си показва, че тя не се нуждае повече от никакво лечение и протезиране и няма защо да стои повече в Германия.
Очакваме я у дома.
Публикувано: 30 July 2010 - 08:04 PM
Laska, в 30 July 2010 - 12:36 PM, написа:
Коментара ще си направи всеки , който е виждал Мими докато беше при мен, защото
това, което се вижда не е резултат от продължителното "лечение" на Мими.
Това е естественото развитие на нещата след зарастване на раните.
Това си е Мими- силна и борбена. Движи се , като стъпва на чуканчетата /имам предвид на това , което е останало от крачетата й/.
Тя се опитваше да прави това и тук, но тогава раните бяха все още пресни и болезнени.
Тези движения са резултат на нейното силно желание да се движи, а не на протези или ортези.
Достатъчно добре се вижда , че тя няма нищо на краката си.
Това само по себе си показва, че тя не се нуждае повече от никакво лечение и протезиране и няма защо да стои повече в Германия.
Очакваме я у дома.
Да,чакаме я у дома при Виолета и при всички нас.
Публикувано: 31 July 2010 - 02:13 AM

Дано да не я боли, като стъпва, милата животинка.

Публикувано: 31 July 2010 - 12:13 PM
hopie, в 31 July 2010 - 01:17 AM, написа:
Много рано било да се оставя дълго време с обувките
Протезите все още на са получени.
инфо от Гери Ангелова
Публикувано: 31 July 2010 - 05:32 PM
hopie, в 31 July 2010 - 07:50 AM, написа:
Те точно затова става въпрос - да се покаже как Мими се справя с обувките. Отдавна се знае че ходи и сама се обслужва. Всички искат да знаят за обувките.
Ама не че някой ти казва де. Днес пак разни театри се разиграват - ум да ти зайде.
Публикувано: 31 July 2010 - 06:20 PM
http://www.24chasa.b...rticleId=562236
или ето ви целият текст
"Осакатеното куче Мима, на което бяха присадени крайници, вече ходи, съобщи PRO.BG.
В сайта YouTube беше качено видео „Първите стъпки на Мима в нейния нов живот". Кучето беше осакатено от неизвестен извършител по особено жесток начин. Извергът отряза и четирите лапи на 5-годишната Мима.
Случаят от Дряново потресе цяла България и повдигна въпроса за инкриминиране на жестокостта към животните.
Вероятността за успешно поставяне на 4 протези на Мима беше минимална.
В крайна сметка обаче тя може да се радва на нов живот, след като лекарски екип от клиника в Германия извърши успешно сложната операция."
Присадени крайници?
Как пък го измислиха това? Много комерсиално....
За протезите е друг въпрос.
Присадени крайници. Това ми звучи като научнопопулярен филм.
Публикувано: 02 August 2010 - 05:58 PM
Осакатената Мима проходи – поставиха й 4 протези
Немски ветеринарни лекари извършиха уникалната операция
Осакатената през март Мима се сдоби с 4 протези, след като немски ветеринарни лекари извършиха уникална операция в Мюнхен.
Първите й опити да проходи са заснети и качени в youtube от осиновителката й.
http://www.dnes.bg/o...4-protezi.95681

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 02 August 2010 - 06:15 PM
Кристина, в 02 August 2010 - 04:03 PM, написа:
Осакатената Мима проходи – поставиха й 4 протези
Немски ветеринарни лекари извършиха уникалната операция
Осакатената през март Мима се сдоби с 4 протези, след като немски ветеринарни лекари извършиха уникална операция в Мюнхен.
Първите й опити да проходи са заснети и качени в youtube от осиновителката й.
http://www.dnes.bg/o...4-protezi.95681