Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#2261 Потребителят е офлайн   JDelS Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2010 - 03:27 AM

Показване на мнениетоolimpia, в 04 August 2010 - 10:03 PM, написа:

Показване на мнениетоКристина, в 04 August 2010 - 09:53 PM, написа:

Показване на мнениетоJDelS, в 04 August 2010 - 10:18 PM, написа:

Но макар и да сте доброволци, и вие разчитате на дарения. Не вадите пари от джоба си за кастрация, вет такси и др. Така е с всички подобни организации по света и в това няма нищо лошо.

Лошото е, когато си затваряте очите пред този факт и обвинявате другата страна в корупция, без да можете да го докажете. Добрева е осиновила Мими в качеството си на частно лице, но Мими е рекламирана в сайтав и помощите за нея са събрани чрез дружеството. Т.е., Добрева не плаща от джоба си за кученцето, но вие обвинявате другата страна, че капитализира от нещастието й. Вие правите същото.

Не мога да разбера защо трябва да намесвате тук кой от къде вадел пари и за какво. Но за да не продължавате с провокациите си и с погрешните си заключенуя, аз като член на това сдружение мога да Ви кажа следното,надявам се да го разберете много добре: Парите "ги вадим" именно от собствените си джобове. Парите за лечения,храна,лекарства и транспорт за животни са си само и единствено от нашите средства. Никакви дарения и никакви спонсори. Може и да не Ви се вярва, но е така.
Сметката на Мима беше отворена под натиска на хората, защото много хора искаха да дарят за нея и да й помогнат. Сметката беше само и единствено за Мима и от нея не са използвани пари за нищо друго, освен за покриването на разходите по лечението й. След като димитров каза, че сумата, която събрахме в нашата сметка/около 8000 лв/ ще стигне за всички разходи, обявихме, че каквото остане ще отиде за други животни. И знаете ли защо? Защото хора от цяла България се свързват с нас и ни молят за помощ. Ние помагаме със собствени средства на бездомните животни, които срещаме по пътя си, но никой от нас не е толкова заможен, че да може да "огрее" навсякъде и да подпомогне с финанси животни из цяла България. Така или иначе останаха пари в сметката на Мима - естествено, че ще ги дарим за други животни в нужда. Забележете думата "други". Не "нашите" /като под нашите имам предвид бездомниците, които всеки от нас обгрижва - защото разходите по тях се покриват от собствените ни средства/

Не Ви дължа това обяснение, защото тонът Ви не ми харесва, както и всичко, което пишете, но ние няма какво да крием и винаги сме държали всичко да бъде прозрачно и ясно. Съветвам Ви следващия път, когато решите да пишете нещо, да се поинтересувате по-задълбочено, защото изглеждате много сигурна в това, което говорите, но в действителност не сте права и някак на фона на това мнението Ви звучи несериозно, защото използвате недостоверни твърдения.

Така са и представени фактите,за истина.На монетата има 2 страни-не една...а уж била изчела всичко отначало...нищо не е прочела-иначе щеше да знае.Взе да ми писва от хора,които целят единственно да хвърлят камъни, и да поливат с помия.Нищо не ценят.

Олимпия, няма уж. Изчетох всичките 111 стр. но не съм имала за цел да ги наизустявам. Ако ще ме критикуваш добре, но нека да е за нещо съществено, а не за глупости. Ако искаш спор, нямам нищо против, но пак, нека да е за нещо смислено. Не ме интересува от какво ти е писнало, това си е твой проблем.

Кристина, с теб говорим за едно и също нещо по принцип. Давате пари от джоба си примерно за храна, от време на време може би за някое лекарство, но не ми казвай, че плащаш кастрации и скъпи операции от джоба си. Кастрациите ги правят безплатно в клоновете на Немско-БГ сдружение. Но и тези безплатни кастрации пак са заплатени от някого или поне консумативите, като упойки и др., от дарения. Така, че пак стигаме до основното- вярваш или не и вие, и Немско-Бълг. сдружение сте бизнеси. Мотивите са благородни- спасявне на живот, но когато стане въпрос за разходи си трябват пари.

Никой не е толкова богат, че да си позволи да поема тези разходи от личните си финанси. Като събереш дарения ще можеш да обхванеш много повече нуждаещи се животники, които инак ще се присъединят без време към другарчетата си на Рейнбоу Бридж: милите Тина, Оги, Пипи ....и всички, които нямам време и място да спомена.
Мими е изстрадала неописуеми мъки и единственото добро, което може да се получи от това нещастие е да се помогне на много повече кучета и котета с парите от даренията.
Това е реалността. Това прави Григор Димитров и няма нищо неморално. Корупция би било ако е взимал пари за животнтие без да се грижи за тях. За това подържам него- защото обвиненията към него са неоснователни.

Вие сте партньори. Не само кастрациите и медицинските грижи, но и значителна част от осинвяванията стават чрез него. От бушуващата кампания да го очерните ща загуби единствено каузата и тези, които имат само вас и него в този ужасен свят, в който са се родили.
User's Signature

"Until one has loved an animal, a part of one's soul remains unawakened"

#2262 Потребителят е офлайн   JDelS Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 03:35 AM

Показване на мнениетоmony6802, в 04 August 2010 - 09:25 PM, написа:

"Ще бъде много неетично да изпозвате даренията на хора от БГ и чужбина, за да водите дела за "собствеността" на г-жа Добрева."

Само да уточня,че делата се водят от частно лице частен собственик,което плаща от джоба си.Така,че инсинуациите ви са малко смешни ако ме разбирате......JDelS

Да добре Мони, имам пълното основание да вярвам на честната ти дума.
User's Signature

#2263 Потребителят е офлайн   Gregoriani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 04:33 AM

до JDelS

Аз пак питам, при положение че кучето си има стопанин, откъде се появи тази "осиновителка".
Това потвърждава тезата, че кучето е било поставено в категория За Осиновяване или Осиновени.
Не знам немски така че моля да бъда извинен.

Та, коя е тази осиновителка, как така се появи в цялата тази история (да не казвам скандал).
Как си го обяснявате това?

#2264 Потребителят е офлайн   JDelS Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 06:07 AM

Показване на мнениетоGregoriani, в 05 August 2010 - 03:38 AM, написа:

до JDelS

Аз пак питам, при положение че кучето си има стопанин, откъде се появи тази "осиновителка".
Това потвърждава тезата, че кучето е било поставено в категория За Осиновяване или Осиновени.

Та, коя е тази осиновителка, как така се появи в цялата тази история (да не казвам скандал).

Говориш ли английски? И извинявай, но учтивата форма ми е проблем, не от неуважение, не съм наясно с някои правила. Може ли да си говорим на ти?
User's Signature

#2265 Потребителят е офлайн   Gregoriani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 06:28 AM

Показване на мнениетоJDelS, в 04 August 2010 - 09:12 PM, написа:

Показване на мнениетоGregoriani, в 05 August 2010 - 03:38 AM, написа:

до JDelS

Говориш ли английски? И извинявай, но учтивата форма ми е проблем, не от неуважение, не съм наясно с някои правила. Може ли да си говорим на ти?

Аз също предпочитам формата "ТИ". Не знам доколко си чела постовете, но да - говоря и пиша на англииски, поради факта че живея в Щатите.
Не знам обаче това какво общо тука??????

#2266 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 08:47 AM

Показване на мнениетоGregoriani, в 05 August 2010 - 02:38 AM, написа:

до JDelS

И аз питам единствено това,на базата на какво някой си позволи да обсебва чужда собственост?
Изобщо не коментирам дейността на господин Димитров,защото съм убедена,че е спасил не едно и две нещастни животинчета.
Просто Мими си има законен стопанин,другото попада в графа.........

#2267 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 August 2010 - 08:49 AM

Хора, всички тук, изписали 114 страници бълвоч - СПРЕТЕ СЕ!
Вредите на себе си и на тези около Вас.

Нищо позитивно не излиза от това!

#2268 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2010 - 09:06 AM

Показване на мнениетоJDelS, в 05 August 2010 - 12:03 AM, написа:

Показване на мнениетоolimpia, в 04 August 2010 - 09:47 PM, написа:

Показване на мнениетоJDelS, в 04 August 2010 - 09:18 PM, написа:

Показване на мнениетоКристина, в 04 August 2010 - 07:01 PM, написа:

Показване на мнениетоJDelS, в 04 August 2010 - 07:24 PM, написа:

Димитров печели от даренията? Хм, същото може да се каже и за Добрева, но дали е така? Не разбира се. И двамата ръководят приюти за бездомни кучета.

Само да вметна едно уточнение, защото вече доста често се натъкваме на подобни изявления. Виолета не ръководи никакъв приют и никога не е ръководела. Сдружението на Виолета няма приют. Всички, включително и нея са доброволци, които помагат на животните в свободното си време.

Кристина, благодаря за уточнението. Подведе ме вашия слоган "Грижа и подслон за всеки", помислих, че имате приют. Както и да е, разгледах сайта ви, чудесен е и дейността ви е благородна. Но макар и да сте доброволци, и вие разчитате на дарения. Не вадите пари от джоба си за кастрация, вет такси и др. Така е с всички подобни организации по света и в това няма нищо лошо.

Лошото е, когато си затваряте очите пред този факт и обвинявате другата страна в корупция, без да можете да го докажете. Добрева е осиновила Мими в качеството си на частно лице, но Мими е рекламирана в сайтав и помощите за нея са събрани чрез дружеството. Т.е., Добрева не плаща от джоба си за кученцето, но вие обвинявате другата страна, че капитализира от нещастието й. Вие правите същото. Какво сте написали, че ако останат пари след покриване разходите на Мими, те ще бъдат използвани за други животни в беда. Правилно, така й трябва. Но Димитров прави същото- приютите, които ръководи трябва да се издържат. Още повече, че неговото сдружение има няколко приюта в България, които правителството на БГ не финансира.

И да уточним нещо. Не познавам лично Димитров, но съм убедена, че правото е на негова страна. Всякакви въпроси от сорта Гери 1 или 2, или от къде идва това и онова са излишни. Тук изразявам своята позиция по вупроса и нямам никакво намерение да се притеснявам или да се крия зад анонимност. Надявам се, че това поне е ясно от сега нататък.
Другото- не ме интересува дали ще се съдите или не, по простата причина, че няма да взема участие. Грижа ме е единствено за Мими и останалите бездомни животни в България, на които положението става све по-тежко от ден на ден. Вие съсипвате авторитета на хора, които са се наели да им помагат и това е жалко, защото според философията ви отразена в сайта ви сте любители на животни. Ще бъде много неетично да изпозвате даренията на хора от БГ и чужбина, за да водите дела за "собствеността" на г-жа Добрева.
А всъщност Мими не е собственост, не е кауза и не е машина за пари. Само, че някои от вас не го разбират.

ЕЕЕЕЕ,най -сетне...и аз не познавам лично Димитров-но мисля че,няма нищо мъжко и джентълменско в постъпката му.И правото,не е на негова страна....а на страната на Виолета Добрева-като нейна собственничка.Документите на Мими са данните по паспорт,на нейната стопанка...Да,бяха събрани пари,защото това беше предложено от хората,да помогнат.Виолета Добрева не е чакала помощ от никой и сама отиде да я вземе.Ако наистина сте изчели всичко-тогава сте прочели и това-изписа се кофа мастило за това.Ние не мислим като теб.За Мими има кой да го е грижа...Авторитета Димтров си го съсипа сам-никой не му е помогнал за това.Както се казва в поговорката:"Това дето си го направиш сам,и най големия ти враг не може."Така че,моля не ни преписвайте вина,без да сме виновни.Човека прави всичко за пари...а аз и много като мен-гледаме животните си и тези на улицата сами-и не чакаме някй да ни плати за това.Същото прави и г-жата в Германия.Плаща и се за да се грижи за Мими.Това ли наричате ЛЮБОВ?Започнахте много да си позволявате, и е крайно време админа да ви постави на мястото ви.Що се отнася за последното изречение-съм съгласна с теб:"А всъщност Мими не е собственост, не е кауза и не е машина за пари. Само, че някои от вас не го разбират.".И тези които не го разбират сте вие.Нека да го кажем ясно-искаме Мими да се върне при Ласка-за да е обичана и щастлива.Не ни интересуват нито медйни изяви,нито сметки...това е приоритет на Димитров.За него са важни само тези животни-от които би спечелил пари, и би имал някаква изгода...но такива като теб, не го разбират.

Хайде да се изясним. Админа да ме постави на мястото ми... за какво? Много си позволявам като изказвам становището си? Никъде не прочетох в условията, че трябва да се съгласявам с теб или кого и да е. Казвайте каквото искате , това си е ваше право. А моето е да изразявам това, което аз мисля по върпоса, не това, което ти харесва на теб.

Не знам коя сте,нито ме интересува.Разбира се, че можете да пишете,и да изкажете мнението си.....но вие не неправихте това-вие започнехте с нападки,с обиди и поучения.И то най вече към г-жа Добрева.Далече сте от истината.Не сте прочели от начало дискусията,нито пък искате да знаете.Влизате и започвате да упреквате.Но истината има 2 страни.Този човек може да е правИЛ много за животните,но не от добри чувства-а за пари.Но даже и така да е,за многото спасени животи на клети животинки-му благодаря.Но той го прави избирателно...и много има ,които не представляват интерес за него,защото като не може да спечели пари от тях-не го интересуват.Ето това не ми харесва.И защо не отговорихте на въпроса за осиновителката?Така диалог не се води.Вие изнервирахте всички.Сега си пишете сама.И не В.Добрева трьбва да ви се извинява-а вие на нея.....

#2269 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 August 2010 - 09:15 AM

Olimpia вие, не сте ли един от хората към които човек може да се обърне за адекватно инфо по темата Мима?

#2270 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2010 - 09:26 AM

Показване на мнениетоJDelS, в 05 August 2010 - 02:32 AM, написа:

Показване на мнениетоolimpia, в 04 August 2010 - 10:03 PM, написа:

Показване на мнениетоКристина, в 04 August 2010 - 09:53 PM, написа:

Показване на мнениетоJDelS, в 04 August 2010 - 10:18 PM, написа:

Но макар и да сте доброволци, и вие разчитате на дарения. Не вадите пари от джоба си за кастрация, вет такси и др. Така е с всички подобни организации по света и в това няма нищо лошо.

Лошото е, когато си затваряте очите пред този факт и обвинявате другата страна в корупция, без да можете да го докажете. Добрева е осиновила Мими в качеството си на частно лице, но Мими е рекламирана в сайтав и помощите за нея са събрани чрез дружеството. Т.е., Добрева не плаща от джоба си за кученцето, но вие обвинявате другата страна, че капитализира от нещастието й. Вие правите същото.

Не мога да разбера защо трябва да намесвате тук кой от къде вадел пари и за какво. Но за да не продължавате с провокациите си и с погрешните си заключенуя, аз като член на това сдружение мога да Ви кажа следното,надявам се да го разберете много добре: Парите "ги вадим" именно от собствените си джобове. Парите за лечения,храна,лекарства и транспорт за животни са си само и единствено от нашите средства. Никакви дарения и никакви спонсори. Може и да не Ви се вярва, но е така.
Сметката на Мима беше отворена под натиска на хората, защото много хора искаха да дарят за нея и да й помогнат. Сметката беше само и единствено за Мима и от нея не са използвани пари за нищо друго, освен за покриването на разходите по лечението й. След като димитров каза, че сумата, която събрахме в нашата сметка/около 8000 лв/ ще стигне за всички разходи, обявихме, че каквото остане ще отиде за други животни. И знаете ли защо? Защото хора от цяла България се свързват с нас и ни молят за помощ. Ние помагаме със собствени средства на бездомните животни, които срещаме по пътя си, но никой от нас не е толкова заможен, че да може да "огрее" навсякъде и да подпомогне с финанси животни из цяла България. Така или иначе останаха пари в сметката на Мима - естествено, че ще ги дарим за други животни в нужда. Забележете думата "други". Не "нашите" /като под нашите имам предвид бездомниците, които всеки от нас обгрижва - защото разходите по тях се покриват от собствените ни средства/

Не Ви дължа това обяснение, защото тонът Ви не ми харесва, както и всичко, което пишете, но ние няма какво да крием и винаги сме държали всичко да бъде прозрачно и ясно. Съветвам Ви следващия път, когато решите да пишете нещо, да се поинтересувате по-задълбочено, защото изглеждате много сигурна в това, което говорите, но в действителност не сте права и някак на фона на това мнението Ви звучи несериозно, защото използвате недостоверни твърдения.

Така са и представени фактите,за истина.На монетата има 2 страни-не една...а уж била изчела всичко отначало...нищо не е прочела-иначе щеше да знае.Взе да ми писва от хора,които целят единственно да хвърлят камъни, и да поливат с помия.Нищо не ценят.

Олимпия, няма уж. Изчетох всичките 111 стр. но не съм имала за цел да ги наизустявам. Ако ще ме критикуваш добре, но нека да е за нещо съществено, а не за глупости. Ако искаш спор, нямам нищо против, но пак, нека да е за нещо смислено. Не ме интересува от какво ти е писнало, това си е твой проблем.

Кристина, с теб говорим за едно и също нещо по принцип. Давате пари от джоба си примерно за храна, от време на време може би за някое лекарство, но не ми казвай, че плащаш кастрации и скъпи операции от джоба си. Кастрациите ги правят безплатно в клоновете на Немско-БГ сдружение. Но и тези безплатни кастрации пак са заплатени от някого или поне консумативите, като упойки и др., от дарения. Така, че пак стигаме до основното- вярваш или не и вие, и Немско-Бълг. сдружение сте бизнеси. Мотивите са благородни- спасявне на живот, но когато стане въпрос за разходи си трябват пари.

Никой не е толкова богат, че да си позволи да поема тези разходи от личните си финанси. Като събереш дарения ще можеш да обхванеш много повече нуждаещи се животники, които инак ще се присъединят без време към другарчетата си на Рейнбоу Бридж: милите Тина, Оги, Пипи ....и всички, които нямам време и място да спомена.
Мими е изстрадала неописуеми мъки и единственото добро, което може да се получи от това нещастие е да се помогне на много повече кучета и котета с парите от даренията.
Това е реалността. Това прави Григор Димитров и няма нищо неморално. Корупция би било ако е взимал пари за животнтие без да се грижи за тях. За това подържам него- защото обвиненията към него са неоснователни.

Вие сте партньори. Не само кастрациите и медицинските грижи, но и значителна част от осинвяванията стават чрез него. От бушуващата кампания да го очерните ща загуби единствено каузата и тези, които имат само вас и него в този ужасен свят, в който са се родили.

Не ни насаждай твоето мнение ,и лично отношение към Димитров.Ти може да мислиш че са неоснователни,аз мисля обаче различно,някой друг ще има съвсем различно на нашето мнение.Бих казала и още нещо-но по-добре да спра до тук.От написаното разбрах всичко.То се вижда от написаното, от начина по-който се опитваш да ни внушяваш....И не си ми интересна повече.

#2271 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 05 August 2010 - 09:28 AM

Показване на мнениетоbushkata, в 04 August 2010 - 12:34 PM, написа:

Не разбирам какъв е този кокошарник тук - голямо крякане.
Единствените постове, които бих искала да чета са тези на Ласка, касаещи какво точно се случва с кучето - има ли развитие, какво е предприето и до къде са нещата. И евентуално другата страна, ако има желание да отговоря.
Но не би. Някаква огромна група нямащи нищо общо със случая хора се надвикват.
А какво точно се случва с кучето - не знаем. Или поне няма развитие. След като няма развитие как е възможно да се изписва страница след страница, за мен е непонятно.
Аз разбирам, че подобна гореща тема е чудесно място за изява и повод да те забележат, но май всеки даде каквото можа от себе си по този въпрос.
Надявам се все пак да се появяват постове на главните замесени, за да следим какво се случва.
Всичко друго - за роднините до десето коляно, за личните пристрастия и кирливи ризи пазени години и извадени точно за случая, са изключително грозни. Освен това не ме касаят, като страничен наблюдател, като човек, който просто иска да знае какво се случва и ще се случва с кучето.

.
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#2272 Потребителят е офлайн   Gregoriani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 10:07 AM

#2273 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 10:33 AM

Показване на мнениетоGregoriani, в 05 August 2010 - 08:12 AM, написа:

Точно така,как става осиновяване на куче,което си има собственик и този собственик го знае цяла България?

#2274 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 11:04 AM

Мдаааа значи....
ЕДНО КУЧЕ,ЕДИН СТОПАНИН,ЕДИН ПАСПОРТ... :mg_062:
Взимам си значи аз едно куче от някъде си(както и ми се е случвало)...Случва му се на това куче нещо си ,и му се налага скъпо лечение....Каква ще ми е нормалната реакция....
Организирам се по най бързият начин,намирам и избирам подходяща клиника и хора ,на които да го поверя.Разбираме се как ще се процедира и, започвам да чакам всичко да се развие ,както си му е редът, и да си прибера кучо....Ако някои от добро сърце изяви желание да ми помогне финансово или по някакъв друг начин...приемам(защото,това е най нормалното нещо) и поемам отговорност да информирам за състоянието и как протича лечението....
Тук историята би трябвало да завърши с ....Прибирам си кучо след успешно лечение....Оповестявам на всички,съпричастни добрата новина,събираме се една голяма компания и отиваме да се напиеме всички от щастие....
ОБАЧЕ......
На тези,които съм поверила МОЕТО куче нещо им става,губят връзка с главният мозък и започват да ми хитреят....Даже ми се появяват НЯКАКВИ си хора,които си позволяват чак да ми спорят, ДАЛИ било МОЕТО куче.......УЖАС :ud_009: ...Първо не вярвам на очите си,Второ се разочаровам и отчайвам от човешката наглост и простотия,Трето успявам да се съвзема от шока,и предприемам необходимото да си върна съкровището, и евентуално да им разкажа игричката на всички,които са си позволили да ми причинят това.Или по скоро ги игнорирам и залагам на теорията 'Убий простака с мълчание'. :ae_085:
Докато предприемам необходимите мерки,да си върна това,което по документи,а и по сърце знам ,че си е Мое....Не обръщам внимание ,на всички опити за провокации и грозни инсинуации,защото здравето ми е важно(ще ми трябва да се грижа за кучо),а и по добре да вложа от емоциите и енергията си по същество,отколкото да си хабя времето да отговарям и давам обеснения на някакви си хора,които в по голямата си процентност си разнообразяват скучното ежедневие, и си избиват емоционалните взривове за моя сметка.
...На финала след,всичко това успявам да си взема кучо,защото това е ЕДИНСТВЕНИЯ нормалeн и логичен завършек на така създалата се ситуация.....Дарявам го с огромна обич и грижи.....И така живяли щастливи и доволни....Дълги години.... :wub:

P.с....Принципен въпрос....ЕДНО КУЧЕ,ЕДИН ПАСПОРТ,ЕДИН СТОПАНИН... :mg_062:
Кратко и ясно....
Хайде със здраве..

P.с.2...Аааа забравих....след цялата тази история,естествено с благополучен край(защото,аз дори и за секунда не бих загубила кураж и оптимизъм...еееиии така за цвят и напук на всички)....Аз влизам 100% в изтрезвителното,за промивки от алкохолно натравяне :ab_041: ....ама с усмивка и показвам комбинация от 3 пръста на всички,които го заслужават.... :re_037:

P.s.3 :ab_041:Аааааа и последно ....Взимам си поука от цялата история и ,ако евентуално следващ път ми се наложи да поверявам на грижите на някои нещо си......Направо не е истина ,на какво подлагам хората на ,които евентуално ще се доверя(договори и т.н)...за да се подсигуря,че няма да има вариант да премина пак по този път.... :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2275 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 11:31 AM

:beer: Наздраве!И поздрав!

Показване на мнениетоgrigo009, в 05 August 2010 - 09:09 AM, написа:

Мдаааа значи....
Взимам си значи аз едно куче от някъде си(както и ми се е случвало)...Случва му се на това куче нещо си ,и му се налага скъпо лечение....Каква ще ми е нормалната реакция....
Организирам се по най бързият начин,намирам и избирам подходяща клиника и хора ,на които да го поверя.Разбираме се как ще се процедира и, започвам да чакам всичко да се развие ,както си му е редът, и да си прибера кучо....Ако някои от добро сърце изяви желание да ми помогне финансово или по някакъв друг начин...приемам(защото,това е най нормалното нещо) и поемам отговорност да информирам за състоянието и как протича лечението....
Тук историята би трябвало да завърши с ....Прибирам си кучо след успешно лечение....Оповестявам на всички,съпричастни добрата новина,събираме се една голяма компания и отиваме да се напиеме всички от щастие....
ОБАЧЕ......
На тези,които съм поверила МОЕТО куче нещо им става,губят връзка с главният мозък и започват да ми хитреят....Даже ми се появяват НЯКАКВИ си хора,които си позволяват чак да ми спорят ДАЛИ било МОЕТО куче.......УЖАС :ud_009: ...Първо не вярвам на очите си,Второ се разочаровам и отчайвам от човешката наглост и простотия,Трето успявам да се съвзема от шока,и предприемам необходимото да си върна съкровището, и евентуално да им разкажа игричката на всички,които са си позволили да ми причинят това.Или по скоро ги игнорирам и залагам на теорията 'Убий простака с мълчание'. :ae_085:
Докато предприемам необходимите мерки,да си върна това,което по документи,а и по сърце знам ,че си е Мое....Не обръщам внимание ,на всички опити за провокации и грозни инсинуации,защото здравето ми е важно(ще ми трябва да се грижа за кучо),а и по добре да вложа от емоциите и енергията си по същество,отколкото да си хабя времето да отговарям и давам обеснения на някакви си хора,които в по голямата си процентност си разнообразяват скучното ежедневие, и си избиват емоционалните взривове за моя сметка.
...На финала след,всичко това успявам да си взема кучо,защото това е ЕДИНСТВЕНИЯ нормалeн и логичен завършек на така създалата се ситуация.....Дарявам го с огромна обич и грижи.....И така живяли щастливи и доволни....Дълги години.... :wub:

Кратко и ясно....
Хайде със здраве..

P.с.2...Аааа забравих....след цялата тази история,естествено с благополучен край(защото,аз дори и за секунда не бих загубила кураж и оптимизъм...еееиии така за цвят и напук на всички)....Аз влизам 100% в изтрезвителното,за промивки от алкохолно натравяне :ab_041: ....ама с усмивка и показвам комбинация от 3 пръста на всички,които го заслужават.... :re_037:

P.s.3 :ab_041:Аааааа и последно ....Взимам си поука от цялата история и ,ако евентуално следващ път ми се наложи да поверявам на грижите на някои нещо си......Направо не е истина ,на какво подлагам хората на ,които евентуално ще се доверя(договори и т.н)...за да се подсигуря,че няма да има вариант да премина пак по този път.... :rc_036:

#2276 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2010 - 12:00 PM

:beer:

Показване на мнениетоmony6802, в 05 August 2010 - 10:36 AM, написа:

:beer: Наздраве!И поздрав!

Показване на мнениетоgrigo009, в 05 August 2010 - 09:09 AM, написа:

Мдаааа значи....
ОБАЧЕ......
На тези,които съм поверила МОЕТО куче нещо им става,губят връзка с главният мозък и започват да ми хитреят....Даже ми се появяват НЯКАКВИ си хора,които си позволяват чак да ми спорят ДАЛИ било МОЕТО куче.......УЖАС :ud_009: ...Първо не вярвам на очите си,Второ се разочаровам и отчайвам от човешката наглост и простотия,Трето успявам да се съвзема от шока,и предприемам необходимото да си върна съкровището, и евентуално да им разкажа игричката на всички,които са си позволили да ми причинят това.Или по скоро ги игнорирам и залагам на теорията 'Убий простака с мълчание'. :ae_085:

Кратко и ясно....
Хайде със здраве..

Бих ви правила компания с удоволствие -ако ме приемете.....И от мен наздраве!!!! :beer:

#2277 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2010 - 12:35 PM

Показване на мнениетоansf, в 05 August 2010 - 08:20 AM, написа:

Olimpia вие, не сте ли един от хората към които човек може да се обърне за адекватно инфо по темата Мима?

Да...Кристина, Мони6802 и аз,можем да ви даваме адекватно инфо за Мими,толкова колкото е в рамките на допустимото, да даваме,заради предстоящото дело.За сега и ние не получаваме достатъчно.И точно това е проблема?Защото григо009 много точно в "саркастичен "тон се опита да обясни ситуацията.Това е точно така.И ако аз съм на различно мнение, към г-н Димитров,е не за дейността му до сега,а определено за неджентълменското му поведение на мъж ,приятел на когото В.Добрева се е доверила и Българин-на когото всички в България повярвахме,точно заради работата му,и спасяването на много клети и нещастни животинки.Честно ви казвам-опитвам се да разбера-как може твоето,моето ,или чието и да е друго куче,да го дадем за лечение,и в един момент да разбереш-че то представлява интерес за някой друг,и хоп-няма да ти го върнат!!!!! Първия собственик на Мими-Восток,го поверява в ръцете единственно и само на В.Добрева.От тук на татък тя е законния собственник на Мими.Кажете ми моля,всички които четете това-какво се опитват да направят със всички тези писаници,че в Германия ще е добре,че я гледат добре, че по-добре да не се връща........????? Как може някой да ми каже-не си искай кучето-защото там ще е по-добре.От къде знаят че там ,а не при мен ще е по-добре?На същия принцип бих спорила,че при мен ще е най-добре,и за нищо на света няма да го оставя на друг. Или защото това куче е специално,това куче е Мими.....защото е кучето ,което вдигна на крака цяла България,защото това мило животинче, с плачещи очи,разплака и всички добри хора,със сърца.....защото благодарение на болката която Мими е преживяла ,във Фейсбук се обединиха толкова много хора,за да кажат "стоп "над издевателствата и убийствата, над животните....или просто защото в един момент разбраха ,че това куче носи много пари? Но тук не става въпрос за пари! В.Добрева не я интересуват парите,а мисли единственно за това,как да даде обич и нормален живот на Мими.Затова отиде и я взе от оная дупка,където лежеше,и затова иска да се върне отново прия нея,защото никой друг не го направи - и защото тогава и сега,Мими е нейното куче,по закон и документи.Може би ,аз не съм права?Че гледам нещата по закон ,по-право ,по-съвест .....и така както нормално трябва да е....?

#2278 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 August 2010 - 01:16 PM

Чудесно, благодаря за отговора.

Тогава най-учтиво, ще Ви помоля, след като ДОРИ вече, се води дело и доколкото разбирам Вие сте едната страна, пряко замесена, ако искате да информирате адекватно за движението по делото, състоянието на Мима и други подробности ги споделете.

Обаче бъдете професионалист и Вие и адвокатите и престанете да излизате извън рамките на културния начин, на тези неща да се случват. Бъдете така добри, да престанете да превръщате това място в седянка или съдебна зала. Просто вече се излагате - подгответе си инфото и пускайте АДЕКВАТНА, ПРОВЕРЕНА и ПОДОБАВАЩО офомерна информация.

Всичко извън това подронва Вашия авторитет, както и влияе пряко на събитията около Вас, както и на каузите свързани с животните изобщо. Отстрани всичко изглежда като квартална клюкарщина. Ако наистина сте разумната и културна страна - която твърдите, че сте, смятам, че ще разберете какво имам впредвид.

#2279 Потребителят е офлайн   Gregoriani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 03:46 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 05 August 2010 - 02:09 AM, написа:

Мдаааа значи....
ОБАЧЕ......
На тези,които съм поверила МОЕТО куче нещо им става,губят връзка с главният мозък и започват да ми хитреят....Даже ми се появяват НЯКАКВИ си хора,които си позволяват чак да ми спорят, ДАЛИ било МОЕТО куче.......УЖАС :ud_009: ...Първо не вярвам на очите си,Второ се разочаровам и отчайвам от човешката наглост и простотия,Трето успявам да се съвзема от шока,и предприемам необходимото да си върна съкровището, и евентуално да им разкажа игричката на всички,които са си позволили да ми причинят това.Или по скоро ги игнорирам и залагам на теорията 'Убий простака с мълчание'. :ae_085:

Кратко и ясно....
Хайде със здраве..

Ха де, те за тва става въпрос. Един стопани, един пасорт, едно куче, Една исторя бих добавил
Аз лично казах че Мими като се прибере в БГ ще дам парти като на 50 руснака (щото знаят как да пият)

#2280 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2010 - 03:58 PM

Показване на мнениетоansf, в 05 August 2010 - 12:21 PM, написа:

Чудесно, благодаря за отговора.

Тогава най-учтиво, ще Ви помоля, след като ДОРИ вече, се води дело и доколкото разбирам Вие сте едната страна, пряко замесена, ако искате да информирате адекватно за движението по делото, състоянието на Мима и други подробности ги споделете.

Обаче бъдете професионалист и Вие и адвокатите и престанете да излизате извън рамките на културния начин, на тези неща да се случват. Бъдете така добри, да престанете да превръщате това място в седянка или съдебна зала. Просто вече се излагате - подгответе си инфото и пускайте АДЕКВАТНА, ПРОВЕРЕНА и ПОДОБАВАЩО офомерна информация.

Всичко извън това подронва Вашия авторитет, както и влияе пряко на събитията около Вас, както и на каузите свързани с животните изобщо. Отстрани всичко изглежда като квартална клюкарщина. Ако наистина сте разумната и културна страна - която твърдите, че сте, смятам, че ще разберете какво имам впредвид.

И аз благодаря! Опитваме се да бъдем толерантни,и до сега не сме излизали от културния начин на поведение.За жалост, и ние сме хора, и имаме нерви.И когато нервите на човек не издържат от небивалици и писаници-понякога и ине не издържаме.Вероятно не трябва да забелязваме, и да обръщаме внимание,защото се вижда-че някои от хората умишленно предизвикват раздори и полемици.А истината че всичко от другата страна е само демагогия.Ще си вземем поука.....и няма да обръщаме внимание на обидите .Може би не трябва и да пишем тук-така ще е най .добре.

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни