Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 06 August 2010 - 10:13 PM
А относно Мима, тя и всички в нейното положение и не само със сигурност ме интересуват повече, отколкото вас!
Аз лично ще се въздържа от включвания в този махленски спор и искрено се надявам да спре спама в тази тема!
Публикувано: 06 August 2010 - 10:14 PM
ansf, в 06 August 2010 - 09:01 AM, написа:
Можеше 114страници лайна, едно мнение Ви пречи!
А пък сега и 4 лапи и Гечев, разбирате ли, мнението към тях можело да се промени.
Не разбирам - ако си бяхте поставили нещата както трябва, инфото структурирано и ясно, позицията конкретна и без клюкарщина - както днес с регистъра и мнението на члена на УС и да чакате резултата от делото, можеше и да намерите поддръжници да Ви помагат за "правата" на животните и този случай , но разберете, никой не би желал да се замесва в така създалия се бълвоч, които Вие и само Вие създадохте.
Вярно е, че каквото човек сам си го направи, никой друг не може по добре.
Айде пак.....
Що гледате последствията от проблема,, а не самият проблем?
Бълвоч има. защото някой го е забъркал. Кой? - Г-н Димитров.
Ако не го беше забъркал - нямаше да са 114 страници бълвоч
Публикувано: 06 August 2010 - 10:17 PM
elena07, в 06 August 2010 - 08:18 PM, написа:
А относно Мима, тя и всички в нейното положение и не само със сигурност ме интересуват повече, отколкото вас!
Аз лично ще се въздържа от включвания в този махленски спор и искрено се надявам да спре спама в тази тема!
Ами спрете се,надявам се искрено!
Поздрави!
Публикувано: 06 August 2010 - 10:30 PM
elena07, в 06 August 2010 - 09:07 PM, написа:
П.С. Преди няколко страници сами казахте,че вече ще пишете само инфо за Мима!
Ами обърнете се към тези които я разводняват ,и се опитват да ви насаждат своето мнение.....нещо сте объркали адресанта.....
Публикувано: 06 August 2010 - 10:41 PM
Само горчилка,а тя не помага на никой.Просто някой трябва да отстъпи и да спре да отговаря на заяждането(говоря само и единствено за абсурда,който се случва в тази тема).Това няма да е признак на слабост или липса на думи.Напротив.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 06 August 2010 - 10:49 PM
olimpia, в 06 August 2010 - 10:35 PM, написа:
elena07, в 06 August 2010 - 09:07 PM, написа:
П.С. Преди няколко страници сами казахте,че вече ще пишете само инфо за Мима!
Ами обърнете се към тези които я разводняват ,и се опитват да ви насаждат своето мнение.....нещо сте объркали адресанта.....
Моля, да бъдете така добра да цитирате къде се обърнах към вас!
Защо решихте, че някой може нещо да ми насажда, че взимам някаква страна и т.н.
Някаква страшна параноя ви гони май!
Не видях някъде, аз или Тейче, да оспорваме собствеността на В. Добрева.
Какъв НПК ви гони!
Тотално съм отвратена вече, като чели и не само аз.
Като човек обвързан с каузата "Помощ за бездомните" съм потресена, че съществуват такива "защитници" висящи по цял ден по форумите и търсещи внимание от непознати.
Публикувано: 06 August 2010 - 10:54 PM
tey4e, в 06 August 2010 - 01:46 PM, написа:
Само горчилка,а тя не помага на никой.Просто някой трябва да отстъпи и да спре да отговаря на заяждането(говоря само и единствено за абсурда,който се случва в тази тема).Това няма да е признак на слабост или липса на думи.Напротив.
Съгласен съм за горчилката, и аз специално не съм затова.
Казал съм след какво съм и не искам да се повтарям отново и отново.
Не знам ама вече маъ ще трябва да разчитаме на чудо, Мими да бъде върната в България. За съжаление....
Публикувано: 06 August 2010 - 11:02 PM
Но подкрепа няма ... дано казуса "Мима" отвори очите на народа ни. Да не ги учи на спортовете:
- кой най-много кучета може да изнесе в чужбина
- кой може да намери дом на най-много кучета
А да ги научи на нещо по-важно. Да изискват и към господа и към дявола. Да не са коне с капаци и овци. А да са народ със собствено мнение и информационно ниво. Не да вярват постоянно на всеки. Еволюираме. Дано е за добро. Но сме тъп народ." Искам да кажа,че тук в този форум,много малко хора подкрепят В.Добрева и завръщането на Мими. И вие включително....
Публикувано: 06 August 2010 - 11:06 PM
Публикувано: 06 August 2010 - 11:13 PM
Олимпия,аз мисля,че Виолета Добрева е достатъчно голяма,а на всичкото отгоре и адвокат,за да може да се защитава сама.Този,който е убеден в правотата и ще е винаги на нейна страна,дори само мислено.Аз просто ви посъветвах,да не откликвате на провокациите,защото така само си вредите.Изпускате си нервите и пишете неща,които после не звучат добре.Не само вие,а и "другата" страна.И след като мислите,че в този форум много малко хора подкрепят Виолета,спрете да обсъждате проблема тук.Това не го казвам като забележка или заяждане,а като съвет.Може би така ще е по-полезно.Имате си имейлите и скайповете предполагам.
Това тук е безмислено в този му вид.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 06 August 2010 - 11:19 PM
Публикувано: 06 August 2010 - 11:34 PM
elena07, в 06 August 2010 - 10:30 PM, написа:
Аз и Тейче ли ви хулим?
Ние ли оспорваме собствеността на Виолета Добрева?
Обвинявате ни че, сме разводнявали темата...спама идва от другаде-не от нас...съжелявам ,но не съм казала че не защитавате В.Добрева....има неща на които не можем да премълчим.
Публикувано: 06 August 2010 - 11:49 PM
olimpia,ако вие сте отвратена,как се чувстваме всички ние,на които преди няколко дни,и няколко постинга,обещахте че ще спрете с театрото? Всички знаем на кому принадлежи Мими-няма съмнения за нейния собственик.Но защо обърнахте всичко това в лайняна помия?
Ласка,извини ме,но като грамотен човек и адвокат,защо не потърсихте хора,който достойно да ви представляват?