Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#2281 Потребителят е офлайн   Gregoriani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2010 - 04:57 PM

Показване на мнениетоansf, в 05 August 2010 - 04:21 AM, написа:

Чудесно, благодаря за отговора.

Тогава най-учтиво, ще Ви помоля, след като ДОРИ вече, се води дело и доколкото разбирам Вие сте едната страна, пряко замесена, ако искате да информирате адекватно за движението по делото, състоянието на Мима и други подробности ги споделете.

Обаче бъдете професионалист и Вие и адвокатите и престанете да излизате извън рамките на културния начин, на тези неща да се случват. Бъдете така добри, да престанете да превръщате това място в седянка или съдебна зала. Просто вече се излагате - подгответе си инфото и пускайте АДЕКВАТНА, ПРОВЕРЕНА и ПОДОБАВАЩО офомерна информация.

Всичко извън това подронва Вашия авторитет, както и влияе пряко на събитията около Вас, както и на каузите свързани с животните изобщо. Отстрани всичко изглежда като квартална клюкарщина. Ако наистина сте разумната и културна страна - която твърдите, че сте, смятам, че ще разберете какво имам впредвид.

Права си затова което казваш, но сама виждаш, че имаше хора които се опитват да изместят темата, изписа се кофа мастило за семейството ми и "бъдещите ми романи" и едва ли не видяха Товарен влак пълен с долари от тази история.
Е, страстите се уталожиха и пак се върнахме на темата,

Не виждам какво повече мога да кажа. поста на григо009 - "едно куче, един паспорт, един стопанин" казва всичко.

#2282 Потребителят е офлайн   daisy 2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 August 2010 - 09:10 PM

Имам претенции да съм изключително информирана по въпроса за Мими тъй като съм член на УС на "Грижа и подслон".Ще Ви кажа следното-осиновителката на Мими е Виолета Добрева.Кучето беше предадено от Восток с изричното условие тя да бъде неин стопанин.Г-жа Добрева изпрати Мими в Германия САМО подчертавам САМО за лечение.След това кучето трябва да се върне при нея.Тъй като лечението, каквото и да е било е приключило остава връщането на Мими на Виолета.Това е простата истина.Това са фактите.А когато те говорят и григор димитров трябва да се съобрази с тях.И още малко яснота- за съжаление отдавна съм минала тинейжърската възраст.

#2283 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2010 - 08:23 AM

Показване на мнениетоolimpia, в 05 August 2010 - 12:40 PM, написа:

Да...Кристина, Мони6802 и аз,можем да ви даваме адекватно инфо за Мими,толкова колкото е в рамките на допустимото, да даваме,заради предстоящото дело....

Офф- топик- благодаря и аз за този пост! Такива премерени мнения ми се искаше да прочета, когато това започна.
Успех!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#2284 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 09:29 AM

Съгласно чл.174 от ЗВМД регистрацията на кучето се извършва от ветеринарен лекар.

Регистрацията на кучето Мима е извършена от д-р Катерина Маркова-управител на приюта на сдружение "Германо-българска помощ за животните"-клон Русе.

При извършена проверка от РВМС-Русе е установено , че в амбулаторния дневник воден във ветеринарната амбулатория собственост на СНЦ "Германо-българска помощ за животните" под №2/15 на 30.03.2010 г. е записано куче , 7 годишно, с паспорт №31095-собственост на Виолета Добрева, на което е извършена маркировка с чип №939000010048818, ваксинирано с ваксина Eurican DHPPI-LR/ L356421. При извършване на проверката е съставен констативен протокол.

Д-р Маркова е подала данните за регистрацията на кучето Мима в РВМС . Регистъра включва списък на кучетата и собствениците им считано от 01.07.08 г.

Под пореден номер 202 е регистрирана Мима.
Дата на регистрация- 30.03.2010 г.
№ на чипа-393000010048818
№ на паспорта-31095
Име на собственик- Виолета Добрева Събева-Косулиева
Адрес на собственик
Телефон
д-р Маркова
Мима- некастрирана

Данните на другите собственици по регистъра сме туширали.

Прикачена снимка
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#2285 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2010 - 10:12 AM

Показване на мнениетоLaska, в 06 August 2010 - 08:34 AM, написа:

Съгласно чл.174 от ЗВМД регистрацията на кучето се извършва от ветеринарен лекар.

Регистрацията на кучето Мима е извършена от д-р Катерина Маркова-управител на приюта на сдружение "Германо-българска помощ за животните"-клон Русе.

При извършена проверка от РВМС-Русе е установено , че в амбулаторния дневник воден във ветеринарната амбулатория собственост на СНЦ "Германо-българска помощ за животните" под №2/15 на 30.03.2010 г. е записано куче , 7 годишно, с паспорт №31095-собственост на Виолета Добрева, на което е извършена маркировка с чип №939000010048818, ваксинирано с ваксина Eurican DHPPI-LR/ L356421. При извършване на проверката е съставен констативен протокол.

Д-р Маркова е подала данните за регистрацията на кучето Мима в РВМС . Регистъра включва списък на кучетата и собствениците им считано от 01.07.08 г.

Под пореден номер 202 е регистрирана Мима.
Дата на регистрация- 30.03.2010 г.
№ на чипа-393000010048818
№ на паспорта-31095
Име на собственик- Виолета Добрева Събева-Косулиева
Адрес на собственик
Телефон
д-р Маркова
Мима- некастрирана

Данните на другите собственици по регистъра сме туширали.

Прикачен файл registyr-kucheta.jpg

Не мисля че има повече какво да коментираме, и за какво да спорим.Документите говорят сами ......

#2286 Потребителят е офлайн   yavor50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 10:49 AM

Не ми се искаше да се намесвам, но нещата наистина излязоха извън контрол. Царе сме на това на муаме кал и лайна по всичко живо, па и по себе си, и след това да се чудим що сме на такъв хал. Много грозно, ама наистина отвратително.

Като оставим настрана чисто фактологичния спор кой е собственик на Мима (който явно съдът ще трябва да реши), дайте да поразсъждаваме от друга гледна точка: значи, идва един човечец в България, открива 4 приюта, събира кучетата на изнемощели старици и любители на животните, които са застрашени от издевателства, започва да кастрира масово. Никой от хората, на които е помогнал през годините, не се е запитал как, аджеба, се финансират 4 приюта с над 1500 животни вътре и над 20 души персонал. Как се финансират хилядите кастрации, откъде идват парите, за да могат разни изстрадали същества да намерят спокойствие и тих дом в Германия. Е, ама те парите идвали от Германия, там хората дарявали милиони, нищо чудно Димитров покрай тия кучета да е построил 3 вили на Хаваите. Но иначе, когато искаме и нашият Рошко да замине за Германия, щото иначе ще го отровят пред блока - първа писта сме да се молим, мазним и кланяме. След това си е наше право да псуваме и критикуваме, щото той Димитров е длъжен да ни помогне, щото той има пари, усвоява дарения. Ей това сме ние, неблагодарна сган.

С ръка на сърцето - колко от хората, които сега доволно сипят помия по Димитров, са изпратили куче/кучета в Германия именно благодарение на него? Сега и вие ли ще си искате обратно животните? Или май по-скоро не. Колко от вас са извадили по 100-200 евро и са поели разходите за транспорт до Германия? Колко са предложили да платят за транспорта на друго куче, за да заминат повече? Колко то вас са се поинтересували въобще колко струва да изпратиш куче до там? Или то няма нужда, той Димитров ще се погрижи, той пари има.

Колко от вас са кастрирали кучетата или котките от предблоковото си пространство именно в някой от приютите на Димитров, при това напълно БЕЗПЛАТНО? Що не се обърнахте за помощ към общинската структура, а точно към Димитров, след като е такъв мошеник?

Колко от вас наистина имат допир с проблема бездомни животни (кастриране, задомяване, лечение, стационар, спасяване и разходите около тях), а не са просто лаладжии, на които им е много лесно да дават определения и квалификации от няколко хиляди километра или просто от удобния диван вкъщи. Що не отидете на място, да поживеете в панелен блок в Перник, Бобов дол или Айтос, за да видите за какво точно става въпрос и колко лесно се работи в тази среда? Нещо не вервам да го направите.

Знаете ли, мен лично много слабо ме интересува дали Димитров събира пари покрай Мима или не. И да събира, не вярвам да отидат за поддръжка на измислените му вили на Хаваите. Ще дойдат тук, в някой от приютите и благодарение на тези пари други измъчени животни, чиято история не е толкова впечатляваща като тази на Мима, ще намерят спасение там, в Германия, защото тук за тях живот няма. Аз проблем с това нямам, а вие?

И накрая - СПРЕТЕ СЕ! Успявате много успешно с малките си интрижки да опорочите усилията на много други хора, които се трепят, за да докарат нещата най-сетне до там, че поне насилието над животни да се наказва със затвор.
User's Signature

Качена снимка

#2287 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 11:17 AM

Защо отново се измества същността на темата? Става въпрос за връщането на Мима в България и при нейния собственик .
Не коментираме заслугите на който и да е и те нямат нищо с това.
Ако този , който отказва да върне кучето след лечение беше някой друг, а не Димитров всички щяха да скочат и да го линчуват!
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#2288 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 12:38 PM

Показване на мнениетоyavor50, в 06 August 2010 - 09:54 AM, написа:

Не ми се искаше да се намесвам, но нещата наистина излязоха извън контрол. Царе сме на това на муаме кал и лайна по всичко живо, па и по себе си, и след това да се чудим що сме на такъв хал. Много грозно, ама наистина отвратително.

Като оставим настрана чисто фактологичния спор кой е собственик на Мима (който явно съдът ще трябва да реши), дайте да поразсъждаваме от друга гледна точка: значи, идва един човечец в България, открива 4 приюта, събира кучетата на изнемощели старици и любители на животните, които са застрашени от издевателства, започва да кастрира масово. Никой от хората, на които е помогнал през годините, не се е запитал как, аджеба, се финансират 4 приюта с над 1500 животни вътре и над 20 души персонал. Как се финансират хилядите кастрации, откъде идват парите, за да могат разни изстрадали същества да намерят спокойствие и тих дом в Германия. Е, ама те парите идвали от Германия, там хората дарявали милиони, нищо чудно Димитров покрай тия кучета да е построил 3 вили на Хаваите. Но иначе, когато искаме и нашият Рошко да замине за Германия, щото иначе ще го отровят пред блока - първа писта сме да се молим, мазним и кланяме. След това си е наше право да псуваме и критикуваме, щото той Димитров е длъжен да ни помогне, щото той има пари, усвоява дарения. Ей това сме ние, неблагодарна сган.

С ръка на сърцето - колко от хората, които сега доволно сипят помия по Димитров, са изпратили куче/кучета в Германия именно благодарение на него? Сега и вие ли ще си искате обратно животните? Или май по-скоро не. Колко от вас са извадили по 100-200 евро и са поели разходите за транспорт до Германия? Колко са предложили да платят за транспорта на друго куче, за да заминат повече? Колко то вас са се поинтересували въобще колко струва да изпратиш куче до там? Или то няма нужда, той Димитров ще се погрижи, той пари има.

Колко от вас са кастрирали кучетата или котките от предблоковото си пространство именно в някой от приютите на Димитров, при това напълно БЕЗПЛАТНО? Що не се обърнахте за помощ към общинската структура, а точно към Димитров, след като е такъв мошеник?

Колко от вас наистина имат допир с проблема бездомни животни (кастриране, задомяване, лечение, стационар, спасяване и разходите около тях), а не са просто лаладжии, на които им е много лесно да дават определения и квалификации от няколко хиляди километра или просто от удобния диван вкъщи. Що не отидете на място, да поживеете в панелен блок в Перник, Бобов дол или Айтос, за да видите за какво точно става въпрос и колко лесно се работи в тази среда? Нещо не вервам да го направите.

Знаете ли, мен лично много слабо ме интересува дали Димитров събира пари покрай Мима или не. И да събира, не вярвам да отидат за поддръжка на измислените му вили на Хаваите. Ще дойдат тук, в някой от приютите и благодарение на тези пари други измъчени животни, чиято история не е толкова впечатляваща като тази на Мима, ще намерят спасение там, в Германия, защото тук за тях живот няма. Аз проблем с това нямам, а вие?

И накрая - СПРЕТЕ СЕ! Успявате много успешно с малките си интрижки да опорочите усилията на много други хора, които се трепят, за да докарат нещата най-сетне до там, че поне насилието над животни да се наказва със затвор.

:tb_195: ....Много силно и мелодраматично писмо,ама не ме развълнува,чак толкова,защото е поредното извън всякакъв контекст, и не по темата.....
Едно странично мнение,ако е удобно.....
Не му правите услуга на въпросният Г-н Димитров,като обеснявате ,колко помага и ще помага.А той пък, нямам никаква идея,защо така си вкарва сам автоголове.
Много съм щастлива ,че има хора,като него(ако е вярно това,което се твърди,че прави),но тук не се обсъжда,кой,какво и как?!.....А елементарен случай за едно куче,което след някакви положени грижи....по най логичен път трябва да се върне на стопанина си.
След като е толкова отдаден на каузата за защита и помощ на животните в нужда....еми тогава ,какво се е запънал да претендира,за нещо,което НЕ е негово и НЕ му принадлежи?! :ud_009:
И вярвайте ми той не е единствения,които се бори и помага,но пък е единствения ,които успя такава реклама да си направи,че някои глух и сляп ше разбере,какъв Mесия е... :ud_009:
Все едно да поема грижите за някое куче и после да ми щукне нещо,да се привържа или какъвто и да е мотива и, да си реша най нагло,че ще си го задържа....УЖАС.....Чак се почувствах неудобно само ,докато пиша тези редове... :mg_062:
Ако МОЕ животно попадне,ако ще и в ръцете на Папата и въпросният реши,че може да ми го вземе ей така,просто защото смята,че е най добре......Ами незнам ,колко ще бъда уважителна и ,колко ше ми пука ,Kой иска да ми вземе Моето си....
Димитров,та Димитров....хайде Моля всички,които имат малко разум....
Нещата са кратки точни и ясни....Той да върне това,което Hе му принадлежи,пък после да продължава да си върши благородната дейност....За която бих му казала Комплименти,Но много лошо си изигра картите....сега как да му повярвам и да му се доверя ,като знам ,че има склонност да претендира за чужди неща?!... :dh_188:
Я се поставете на мястото на стопанката на Мима и престанете с тези фалшиви ,мелодраматични истории....Нито е първият въпросния Cпасител,нито ще е последния,нито ще е единствения......Само с разликата,че Истинските хора,които имат класа.....НЕ претендират и HE навират така натрапчиво, в очите на хората кой,какво и как върши за каузата....Ами ,колкото по анонимно се прави всичко,толкова по класно е.... :mg_062:
Така е по света ......в България незнам......
И с благотворителност ,и с дарения, и с всичко останало....Не се крещи и претендира,защото,ако правиш нещо от сърце и искренни чувства....Нямаш нужда да натрапваш на всички ,какъв добър,отговорен и невероятен индивид си.....Всичко останало е фалшива и комплексарска работа....
Хайде със здраве на всички и стискам палци ,в най скоро време да има справедливост и да видим Мима с усмихнати очи ,в прегръдките на своята стопанка....

P.с...Толкова ми го набихте в главата ,този Господин,че чак ми се прииска да се запознаем :ud_009: .....Хората на запад, луди пари дават за такава реклама.....Само че неговата,тъй като не става въпрос за шоубизнес.....май ше му изиграе лоша шега на финала....Ако продължава в същия дух... :rc_036:

P.с.2....Както обичам да казвам често.....ценете си времето...не се хабете да ми отговаряте(няма да получите отговор)...,а и не мисля ,че съм достатъчно рилевантен фактор изискващ кой знае ,колко внимание...
Просто изказвам мнение и гледна точка.
Да уточня,че моята позиция е принципна и е продиктувана от някаква елементарна логика,защото не познавам нито едната ,нито другата страна на въпросния казус....
Усмихнат и слънчев ден на всички,които го заслужават...

P.с.3 :ab_041: ..До вчера нямах идея кой прав,кой крив и принципно,когато съм пред някоя дилема....Правя елементарното...Поставям се на мястото на всяка една от страните.....И където чувството е по силно и вярно...взимам позиция...
Засрамих се от себе си,когато си помислих ,как може да съм се повлияла, и даже да съм се чудила,коя позиция да защитя.....Еми логичната е отговора... :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2289 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2010 - 12:49 PM

yavor50-от групата "Мима е кауза,а не машина за пари" във Фейсбук,и от всички, които искат да имаме закони в България,и тези закони да се спазват!

Уважаваме те много като човек и съмишленник.Но това което прочетохме, променя до някъде мнението ни за теб.Държим да уточним,с много от написаното сме съгласни,що се отнася до работата на Димитров до сега....тук обаче не става въпрос ,какво е правил до сега?За това до сега-всички сме му благодарни, и за многото спасени кучешки животи.....и за дейността му като цяло.Друг е въпроса ,от добри чувства ли прави това,или за пари?Но не това ще обсъждаме сега -това оставям на съвестта му.....Това че ,се опитвате да насаждате своето виждане и мнение,и разсъждения, на четящите, се вижда ,и не трябва много ум за да се прозре-на чия страна сте. НО НИЕ ГОВОРИМ ЗА ПОСЛЕДНАТА МУ ПОСТЪПКАТА ,И ЗА ТОВА КАК ПОСТЪПИ С Г-ЖА В.ДОБРЕВА. Не говорим за това ,кой какво е направил-но я кажете от къде знаете ,ние колко сме направили?Дишете ни зад врата, и броите на хората добрините? Или се опитваш да омаловажиш работата на доброволците ,които непрекъснато посещават общинските изолатори и приюти за да чистят ,хранят и развеждат животните? Ние хората сме тези , които отделяме от служебното и личното си време, и даваме пари от джоба си , и даваме всичко от себе си, без да търсим каквото и да насреща. А помагаме на животните не само чрез тях , а и като ги носим по частни доктори или в общинския приют. Вие какво направихте-това кажете...?А не питайте хората какво са направили?Ако трябва да изброяваме това,какво СМЕ направили-ще оттегчим хората да четат.Много добре знаете обаче това-просто сега, се опитвате да промивате мозъците на хората...Ако вас ви интересува, дали ще се говори за вас повече в медийното пространство-ние обикновенните хора ,които обичаме животните-ни интересува всеки един спасен живот,всяко едно нахранено кученце и котенце.Много от хората нямат голяма възможност,да изкарат 100 Е,но правят и с по-малко-МНОГО...Ти колко пари изкара да помогнеш ,и на колко животни помогна....? Лично и сам-без да се криеш зад организацията "4 Лапи"???? С това което пишеш и обвиняваш хората-губиш именно тези, които помагат-а не лаладжиите....Държим да уточним-помия с/у Димитров никой не е поливал-що се отнася за работата му до сега/Държим да го подчертаем ясно това,за да няма инсинуации/Тук става въпрос за доверието към него,от г-жа В.Добрева,относно кучето Мими,и доверието на хората към него,което той с лека ръка унищожи САМ.Една бълг.поговорка гласи-"Това което направиш сам-и най големия ти враг, не може"В случая не ние сме неговите врагове,той постъпи като враг, сам на себе си.И теб може да не те интересува, дали използва Мима за събиране на средства-но хората ги интересува.Защото отчет на дейността си той не дава-за да знаем колко пари са постъпили и къде отиват тези пари?Дали в приютите или някъде другаде? Това нас не ни интересува.Няма интрижки-не пиши глупости.Тук става въпрос за потъпканото доверие м/у него и г-жа В.Добрева, и съдбата на кучето Мими,което по-закон,и документи е нейно.Опитваш се да изместиш темата , и да настройваш другите против нас- за да кажат , "този човек работи за доброто на животните , а тези са неблагодарници" и го плюят. Г-н Димитров не се ръководи, единствено от съдбата на животните, и не работи безвъзмездно,както голяма част от обществото в България.Или Димитров може и да не е прав,но понеже прави много за животните в България-трябва да оправдаем постъпката му! И да спрем да настояваме за връщането на Мими в България? Мими си има собственник.И този собственник ще реши,как да постъпи.Искаме да знаем ,твоята роля каква е в случая-и ти какво печелиш ,с това че точно ти сега създаваш интриги и раздори с този пост ....? Искаме да кажем накрая, че не можем да оправдаем постъпката на който и да е човек ,който обсебва чужда собственност.Като не визираме никого с това.Но факта ,сам по-себе си -че в случая това е г-н Димитров-не го оправдава с нищо...И ако мястото на тази драма не е по-форумите,защо коментираш тук и обвиняваш и хората?Че нищо не са направили-и не правят?Наистина,за доброто на каузата ,най-добре ще е да се извини г-н Димитров,за ситуацията , и да каже датата за връщането на Мими.

#2290 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 06 August 2010 - 01:34 PM

ясно оли е как щесе върне МИМА,пак ли със самолет или с друг транспорт?
когато тя се върне ,ако се налага лечение за нещо не знам как Виолета ще има доверие вече на някой :tb_108:

#2291 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2010 - 01:45 PM

Показване на мнениетоsangrea8, в 06 August 2010 - 12:39 PM, написа:

ясно оли е как щесе върне МИМА,пак ли със самолет или с друг транспорт?
когато тя се върне ,ако се налага лечение за нещо не знам как Виолета ще има доверие вече на някой :tb_108:

:flagbg:Не е ясно нито как,нито кога ще се върне? В това всъщност е и проблема.Чакаме все още отговор от г-н Григор Димитров.Както се казва в поговорката"Умните да помъдруват-лудите да полудуват"

#2292 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 02:06 PM

grigo009 :rc_036: :rc_036:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#2293 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 02:31 PM

Показване на мнениетоКристина, в 06 August 2010 - 12:11 PM, написа:

grigo009 :rc_036: :rc_036:

И всички!!!И сваляме шапка имам предвид!

#2294 Потребителят е офлайн   Gregoriani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 04:21 PM

Показване на мнениетоyavor50, в 06 August 2010 - 01:54 AM, написа:

Поста не е за дейността на г-н Димитров, но щом сте отворли и тази тема ще ти кажа мнението си.
Нямам нищо против това което прави като цяло. Евала за което. И ми е казвал колко му струва. Не че ме интересувало. Знам че са много пари, но и аз не съм счетоводител.

Но двете неща са коренно различни и изобщо не ми идва на акъла, как не го виждате и как не го разбирате. А уж такива като вас трябва да помагат в ситуации като тази.С извинение за израза - правите ли разлика между черното и бялото?

Просто и вие започвате да се позорите в този случай.
Би трябвало, като организация, да се намесите и когато медиите пускат фалшива информация, нали все пак се борите за правата на животните, или не?

И за да се внесе яснота във вашите очи - става въпрос за Мими и за собственика й, не за дейността на г-н Димитров.
Става въпрос за отношението му в този случай, и наистина за едно провалено доверие.
Както самият той каза - много е лесно да се руши (не че не го знам и аз).
Ее, успя да го направи. И не само в моите очи както се вижда. Много въпроси вече се задават по този повод.

Както григо009 каза - едно куче, един пасорт, един собственик...

Какво повече има да се гледа?

П.С. Да, верно, не е трябвало да се намесвате, вече не знам какво да мисля и за 4 лапи...

#2295 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 August 2010 - 05:56 PM

Не, наистина, не престанахте с глупостите!!!

Можеше 114страници лайна, едно мнение Ви пречи!
А пък сега и 4 лапи и Гечев, разбирате ли, мнението към тях можело да се промени.

Не разбирам - ако си бяхте поставили нещата както трябва, инфото структурирано и ясно, позицията конкретна и без клюкарщина - както днес с регистъра и мнението на члена на УС и да чакате резултата от делото, можеше и да намерите поддръжници да Ви помагат за "правата" на животните и този случай , но разберете, никой не би желал да се замесва в така създалия се бълвоч, които Вие и само Вие създадохте.

Вярно е, че каквото човек сам си го направи, никой друг не може по добре.

#2296 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 06:09 PM

Показване на мнениетоansf, в 06 August 2010 - 05:01 PM, написа:

А пък сега и 4 лапи и Гечев, разбирате ли, мнението към тях можело да се промени.

Не разбирам - ако си бяхте поставили нещата както трябва, инфото структурирано и ясно, позицията конкретна и без клюкарщина - както днес с регистъра и мнението на члена на УС и да чакате резултата от делото, можеше и да намерите поддръжници да Ви помагат за "правата" на животните и този случай , но разберете, никой не би желал да се замесва в така създалия се бълвоч, които Вие и само Вие създадохте.

Напълно съгласна....
Ама наивно да попитам....
Кое мнение от всичките тука успя да Ви докара до емоционален колапс?!
С кое от всички,безпрецедентни,глупави и не по същество не сме съгласни?!Да се коригирам и освестя?! :mg_062:
Обективността е фактора,които ще докара до много позитиви във времето.....Вярвайте ми....

P.s....А и всъщност ,ако е удобно да поясните.....Кое мнение пречи и на кой по точно?!....И връзката...също,че спортиска съм :dh_188: ...Разбирате все пак....Необходими са ми повечко обеснения,докато схвана ситуацията.... :ae_085:
Лека вечер на всички.... :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2297 Потребителят е офлайн   HRISI_1084 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 06:13 PM

Много добре казано ansf,страница след страница..едно и също и нищо съществено.
User's Signature

Качена снимка

#2298 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 07:18 PM

А бе я се гръмнете,вкупом без Григо009 и администратора,вие за кучешка мафия да сте чували?Аз днес за първи път чух!Че Мими издържала 4 приюта и затова нямало да я върнат! В прав текст!
Ако някой идиот каже обратното моля да ми го каже очи в очи ,не анонимно и аз не съм анонимна!!!

#2299 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2010 - 07:37 PM

Аз всъщност не знам, всички по-горе,в какво ни обвиняват.Какво искат де се пише в тези "страница ,по страница,и нищо"..? Обосновете се-или казвате като някои хора-,в прав текс"Оставете Мима,там където е"Защо влизате в този форум? За Мима ли сте-или против нея?Че вече започнах да не схващам....Кое е лайна? ansf........?И кое не е? И като смятате че, са лайна,зорлен ли ви карам да влизате да пишете и четете? Ще спрем да пишем всички -може би тогава ще се успокоите? Ами племе сме-не народ...1000 нпо-та, 100 организации, / на 5 000 000 народ/-и всичко ламти за пари.....И какво ще стане,ако за миг-проблема в Бг се реши-кучетата няма да ги има,и кучешката мафия,ще спре да печели? Не сте ли се питали,на кого е нужно в Бг да има кучета? Няма да ме уплашат,нито ще ми запушат устата,нито ще ми вържат ръцете..... к всички тия писаници ....Но ми е болно че,вие -хората на България не виждате това.....?Как може да сме толкова разединен народ?И сърбите имат Мила-как при тях няма такъв проблем? Тая българска алчност за пари и власт -унищожава държавата ни като нация....направо ми се повръща от тая гнусотия...

#2300 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2010 - 09:32 PM

Показване на мнениетоansf, в 06 August 2010 - 04:01 PM, написа:

Случайно да знаеш,колко време ще е едно такова дело?На поне две инстанции?Хайде,чети и след това разсъждавай
А бълвоча не го създадохме ние.Или като Сталин има човек-има проблем...да няма човек ли?!

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни