КОШМАРЪТ ПРОДЪЛЖАВА
Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 14 April 2010 - 07:06 PM
Какво става бе хора? Същия случай! Баси....... почвам да си мисля дали някаква секта не се е появила ...... УЖАС-С-С-С!!!!
Публикувано: 14 April 2010 - 07:46 PM

Доста дълъг пост се получи , ама си излях каквото ми беше на душата .. Не смятам че за свободното мнение има възраст...
Публикувано: 14 April 2010 - 09:12 PM
На Мими са отрязани по-нагоре.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 14 April 2010 - 09:13 PM
но нищо не може да изкупи мъките на тези създания
а, амо има закони кой ще е изпълнителната власт ,кой ще ги прилага?
ще се създаде ли специална зоополиция
някой знае лии какво стана с петицията къде ще се внесе
колко станаха хората ,които са я подкрепили ?
Публикувано: 14 April 2010 - 09:54 PM
Вчера в градския транспорт случайно дочух разговор между двама мъже по повод трагедията с Мими. Единият твърдеше, че в България на ловците се плаща за убит вреден дивеч - например вълци, лисици и т.н. Имало места, където давали по 50 лева за крак на убит вълк. Той си мислеше, че някой точно това е направил с Мими - отсякъл е крачетата, за да спечели пари. Аз, под влияние на всичко, което чета по форумите, фейсбук и новините - че това е съседска вражда - си помислих, че това са глупости. После като се прибрах вкъщи...тая история, която чух започна да ми звучи все по-правдоподобно...Отсякъл едното краче - минал му номерът и после се върнал за другите. Днес като прочетох за случая в Сърбия пак се сетих за чутото в тролея...
Подчертавам - не твърдя нищо със сигурност!! Чух едно мнение и в главата ми се породиха съмнения! Нищо повече...Иначе по цял ден ми е пред очите погледът на Мими...
Публикувано: 14 April 2010 - 09:57 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 14 April 2010 - 10:03 PM
ОК! Значи тази версия отпада...
Публикувано: 15 April 2010 - 08:00 AM

Публикувано: 15 April 2010 - 09:25 AM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 15 April 2010 - 10:45 AM
Публикувано: 15 April 2010 - 11:10 AM
Публикувано: 15 April 2010 - 11:26 AM

Публикувано: 15 April 2010 - 11:32 AM
Много съм подтисната от всичко това. Не зная, параноя ли е, или не, но ми се струва, че възмущението на хората от акта към Мима като че отприщи редица насилствени действия към животни ...
демонстративно обесеното коте в Мездра
обесеното куче на магистрала Тракия
дървото на обесените котки в Бургас
hopie ми каза за разчленено куче в Плевен
кученцето с отрязани крачета в Сърбия
сега и това бедно магаре
Направо не знам, къде да събера цялата тази болка, не ми побира ума, какво става, какво става.
Дали и преди всеки ден е имало измъчвани животинки, но медиите не са го отразявали? Дали пък желанието на хората да променят нещата не отприщва злоба и идеи у хора, които нямат нищичко...
Публикувано: 15 April 2010 - 11:37 AM
Трудно ми е да намеря думи, откакто открих този форум не мога да спя... Не знам дали един просто злобен човек е способен на подобно деяние, мисля че това са болни, извратени мозъци, мисля, че при тях няма логика, няма причина. Не знам, дали и закон може да ги спре, защото законът спира здравомислещия, а те са болни, изверги.