Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#861 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2010 - 06:52 PM

Цитат(Кристина @ Apr 14 2010, 06:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера в Сърбия е намерено куче с 4 отрязани крака...........

Линк

КОШМАРЪТ ПРОДЪЛЖАВА

#862 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 07:06 PM

Цитат(Кристина @ Apr 14 2010, 06:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера в Сърбия е намерено куче с 4 отрязани крака...........

Линк

Какво става бе хора? Същия случай! Баси....... почвам да си мисля дали някаква секта не се е появила ...... УЖАС-С-С-С!!!!
User's Signature

Качена снимка

#863 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 14 April 2010 - 07:46 PM

не е секта просто злите хора имат еднакъв почерк eg_033.gif

#864 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 April 2010 - 07:46 PM

Ужасът продължава и съм сигурна че тези 2 кучета не са единствените dh_188.gif dog.gif За Мима се намери спасител - но не е сигурно дали за другото също ще се намери... Тъжно ми е .. Мъка ми е на сърцето за бедните животинки ...Няма ли как това да спре ?! Няма ли начим агресията да се проявява по друг начин - не осакатявайки до живот друго живо създание ?! Тъкмо си помислих че с Мима чашата се преля трайно и тя беше последния такъв случай - явно съм си още с една наивна душа... До кога ще се продължава така ... Мразя когато хората казват : "Вие хората не защитавате , ами сте тръгнали едно псе да браните ! " ea_103.gif eb_068.gif Хората могат да кажат какво им тежи на съвестта , а бедното животинче не може! НАЛИ?! Можеш да прочетеш тъгата , страданията и мъките само в пълните му с разочарование от живота очи ...
Доста дълъг пост се получи , ама си излях каквото ми беше на душата .. Не смятам че за свободното мнение има възраст...

#865 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 07:58 PM

някой успя ли да изгледа всичките снимки в сръбския сайт горе в дясно
аз лично стигнах до някъде ,но не издържах!
няма подходящ коментар ужасът е пълен

#866 Потребителят е офлайн   SharkiSharki Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 08:41 PM

izviniavam se za latinskite bukvi, no niamam drugi. Tova veche e dosta symnitelno- na syshtite mesta sa otriazani krachetata i na tova kuchence v syrbia....

#867 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 April 2010 - 09:04 PM

Това е най-гнусното подражание, или злите хора мислят по сходен начин.... Ако няма закон и наказание за такива хора, то позитивните сили на Вселената не би ги оставила ненеказани.... Вярвайте!

#868 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 09:12 PM

Цитат(SharkiSharki @ Apr 14 2010, 08:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
izviniavam se za latinskite bukvi, no niamam drugi. Tova veche e dosta symnitelno- na syshtite mesta sa otriazani krachetata i na tova kuchence v syrbia....

На Мими са отрязани по-нагоре.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#869 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 09:13 PM

определено във вселената има равновесие
но нищо не може да изкупи мъките на тези създания
а, амо има закони кой ще е изпълнителната власт ,кой ще ги прилага?
ще се създаде ли специална зоополиция
някой знае лии какво стана с петицията къде ще се внесе
колко станаха хората ,които са я подкрепили ?

#870 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 14 April 2010 - 09:54 PM

Не зная какво да мисля....особено след този втори случай...

Вчера в градския транспорт случайно дочух разговор между двама мъже по повод трагедията с Мими. Единият твърдеше, че в България на ловците се плаща за убит вреден дивеч - например вълци, лисици и т.н. Имало места, където давали по 50 лева за крак на убит вълк. Той си мислеше, че някой точно това е направил с Мими - отсякъл е крачетата, за да спечели пари. Аз, под влияние на всичко, което чета по форумите, фейсбук и новините - че това е съседска вражда - си помислих, че това са глупости. После като се прибрах вкъщи...тая история, която чух започна да ми звучи все по-правдоподобно...Отсякъл едното краче - минал му номерът и после се върнал за другите. Днес като прочетох за случая в Сърбия пак се сетих за чутото в тролея...

Подчертавам - не твърдя нищо със сигурност!! Чух едно мнение и в главата ми се породиха съмнения! Нищо повече...Иначе по цял ден ми е пред очите погледът на Мими...

#871 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 09:57 PM

Крачетата на Мими са били из двора - вижда се на първите клипове от ПроБг.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#872 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 14 April 2010 - 10:03 PM

Цитат(Кристина @ Apr 14 2010, 07:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Крачетата на Мими са били из двора - вижда се на първите клипове от ПроБг.

ОК! Значи тази версия отпада...

#873 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 10:04 PM

да из двора са били не са ловци а те е възможно първо да застр животното

#874 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 15 April 2010 - 08:00 AM

Човекът не е искал да спечели пари с действието си , а да причини страдание на животното...Сигурно е имал и причина (естествено че така ще твъди) , обаче че никое същество не заслужава това каквото и да е направило...Трябва да има начин такива хора да се спрат да причиняват незаслужени страдания и мъки на кучетата , защото , да речем , били лаели eb_068.gif eb_068.gif eb_068.gif Аз обичам животните и честно казано когато чуе кучета да лаят вън не си мечтая да ги осакатя , да ги тровя , а ми става жал за тях...Как аз съм на топло вкъщи , а те не са при любящ стопанин да им дари любов...

#875 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 April 2010 - 09:25 AM

http://frognews.bg/n...ite_na_jivotni/
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#876 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 10:45 AM

Ужасни новини за второто куче! Още от сутринта се разтреперих и сега цял ден няма как да спра да мисля за това. Убедена съм, че второто зверство не е случайно. Човекът, който го е направил, вероятно го е оставил като послание на всички, които са писали ЗА Мима. За съжаление си мисля, че ще има още такива случаи, причинени от хора, които мразят животните и природозащитниците и се опитват да докажат на последните, че няма кой да ги спре и че ще продължават да мъчат и убиват. Преди в България, сега в Сърбия - къде са законите в тези държави?!? Къде е зоополицията, която трябва да се занимава с тези ненормални хора и да ги гони до дупка?!? Да, зоополиция, не обикновена полиция, която обикновено сама се "справя" с уличните животни по начин, по който всички знаем. Зоополиция, в която хората НАИСТИНА да обичат животните и да преследват техните мъчители с готовност и до край, а не само защото им плащат и трябва да имитират дейност. Уф...това е за друга тема - за зоополицията. Извинявам се, че се изписах тук, но вече наистина ще се побъркам, ако не си излея душата. Знам, че това чувстваме всички и вече е крайно време тези чувства да се покажат и извън пределите на форуми и събщества, обичащи животните и да си извоюваме едно по-добро бъдеще за нас и нашите нещастни четириноги приятели...

#877 Потребителят е офлайн   Chernichka Икона

Публикувано: 15 April 2010 - 11:10 AM

Повторението на случката показва в какви общества живем - толква мизерен живот са си съставили извършителите, така са се насъскали около всичко около себе си, толкова са недоволни, освирепяли, впиянчени и озлобени, че е ОК да си го изкарат на онези, които не могат да им отвърнат. А най-лошото е, че номерът минава и случката се повтаря! Много от хората тук са примитивни. И да има наказание, това не решава нещата - злото е сторено вече и не може да се поправи. Решението е тези хора да "порастнат" и да видят света с по-реален поглед. Както нормалните хора които в свободното си време общуват пълноценно, а не творят извращения! Ама това едва ли ще стане скоро...

#878 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 11:26 AM

Извинявам се , но сили да изгледам въпросното видео с магарето просто нямам ... Някой от вас има ли ? Явно това брутално убийство е повод за криворазбрана гордост ... Ми да ги хвърлим тези младежи и тях през моста - и клип ще направим и ще го качим в нета ... eb_068.gif Това ли ни е бъдещето занапред ... Не мисля че е от голямо значение дали са цигани или не - от значение е черната зееща дупка в душата им .. Сигурно и те са били малтретирани и не можейки да си изкарат яростта към насилника си го изкарват над животното ... Искам по някакъв начин да докажем че тези животни не са си отишли в немислима агония и болка от този свят напразно eb_068.gif xg_102.gif rf_011.gif спирам да пиша защото много се натъжих

#879 Потребителят е офлайн   JennyB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 11:32 AM

Защо, по дяволите, ЗАЩО!

Много съм подтисната от всичко това. Не зная, параноя ли е, или не, но ми се струва, че възмущението на хората от акта към Мима като че отприщи редица насилствени действия към животни ...
демонстративно обесеното коте в Мездра
обесеното куче на магистрала Тракия
дървото на обесените котки в Бургас
hopie ми каза за разчленено куче в Плевен
кученцето с отрязани крачета в Сърбия
сега и това бедно магаре

Направо не знам, къде да събера цялата тази болка, не ми побира ума, какво става, какво става.
Дали и преди всеки ден е имало измъчвани животинки, но медиите не са го отразявали? Дали пък желанието на хората да променят нещата не отприщва злоба и идеи у хора, които нямат нищичко...

#880 Потребителят е офлайн   dorryg2002 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 11:37 AM

"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"

Трудно ми е да намеря думи, откакто открих този форум не мога да спя... Не знам дали един просто злобен човек е способен на подобно деяние, мисля че това са болни, извратени мозъци, мисля, че при тях няма логика, няма причина. Не знам, дали и закон може да ги спре, защото законът спира здравомислещия, а те са болни, изверги.

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни