Дано се поразмърдат малко.Вярвам,че възможността за това е голяма.
Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 25 May 2010 - 02:56 PM
Дано се поразмърдат малко.Вярвам,че възможността за това е голяма.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 25 May 2010 - 03:13 PM
d-r Bobadova, в 25 May 2010 - 02:31 PM, написа:
Andrey Kurtenkov
Ех, как хубаво се чувства човек след тридневно тепанье на кучета...
Д-р Бобадова, извинявам се, но не разбрах??? Това изказване на мойта "слабост" Куртенков ли е
И да ви кажа една клюка - от днес страницата на Карбовски във фейса мистерозно изчезна
Публикувано: 25 May 2010 - 03:28 PM
SHERILIN, в 25 May 2010 - 01:18 PM, написа:
d-r Bobadova, в 25 May 2010 - 02:31 PM, написа:
Andrey Kurtenkov
Д-р Бобадова, извинявам се, но не разбрах??? Това изказване на мойта "слабост" Куртенков ли е
И да ви кажа една клюка - от днес страницата на Карбовски във фейса мистерозно изчезна
А срещу него какво можем да направим..
Публикувано: 25 May 2010 - 08:10 PM
d-r Bobadova, в 25 May 2010 - 12:31 PM, написа:
Andrey Kurtenkov
Мале как бих го тепала аз тоя, па не знам!
То кучета лесно се тепат, ама ора не!! Ясно къв мъж е тоя пич шом посяга на кученца...
То бива, бива комплекс от малък размер, ама чак пък толкоз!
Публикувано: 25 May 2010 - 09:56 PM
Публикувано: 26 May 2010 - 08:58 AM
Sirena, в 25 May 2010 - 10:01 PM, написа:
Не можах да изчета всичко, че нямам време сега, но ми се струва, че може да се хванем за Част 3, т.5. "Поддържа добрата репутация на ветеринарната професия". След обяд ще прочета цялото и дано измислим нещо. Лек и хубав ден!
Публикувано: 26 May 2010 - 02:11 PM
emilvr, в 24 May 2010 - 07:55 PM, написа:
просто не мога да измисля нищо .
Мойте уважения към това което правите за бездомните кучета .
Да ги нахраня с месото си , или това на баща ми - едва ли сме заслужили такава съдба .
Кучетата са големи , и ако идеш да им дадеш ядене , ти ще си закуската .
Спрей , или оръжие... ,те са много , умни са , имат стратегия ...
Проблемът е да минат покрай тях човеци на 80г, той и не чува , и не вижда добре ,
аз ще ги снимам от колата да видите за какво става дума ...
Не става дума кой е виновен , а какво да се направи ?
Понеже тук питате, тук ще ви отговоря, макар че наистина не е по темата на Мимето и я разводняваме.
Първо: Можете да започнете орделна тема в друг раздел и да потърсите съдействие от съмишленици на този форум за кастриране на глутницата.
--Разпространен е вицут "не ме е страх , че ще ме изнасили кучето, а че ще ме ухапе" Смешно е , но неакуратно. Агресията е прайко свързана с количеството тестостерон ( и женските го имат) Кaстрираните са по-малко агресивни или неагресивни.
--Женските няма да раждат , следователно няма да бъдат агресивни към всичко , което заплашва малките им. ( повечето женски стават агресивни, когато имат малки и мислят че нещо ги заплашва. ( Идете във форума BGMAMA да видите колко за агресивни "човешките женски" , когато имат малки
--Няма да се увеличава бройката им, така че няма да се озлобяват все повече от глад.
Второ: Когато ходите в гората, вие , баща ви или някой друг, вместо ( или освен) тоягата , носете и харана. Един два пъти да им дадете, и ще почнат да ви посрещат с размахани опашки, когато ходите.
Трето: Вие самият пишете в профила си, че се интересувате от строителство.. Враца си няма приют. Дали пък не може да организирате нещо и да се захванете с построяването или ремонтирането. Миналата година е имало проблем с някаква сграда уж определена за приют. Но това са местни неща за вашия град а и аз много не знам кой поръчва , кой изпълнява , кой плаща.
Идете в този форум, в раздела Без дом има и информация за приюти. Може да намерите някой, който повече разбира и съмишленици , с които да ряаботите.
Публикувано: 26 May 2010 - 02:45 PM
Както не искате "кучкарите" да се слагат под общ знаменател,така и "човешките женски дето имат малки" не искат.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 26 May 2010 - 05:53 PM
kitana, в 26 May 2010 - 02:50 PM, написа:
Както не искате "кучкарите" да се слагат под общ знаменател,така и "човешките женски дето имат малки" не искат.
Eeee, kitanа! Ти изглежда много се върза на greeneyed
Публикувано: 26 May 2010 - 06:18 PM
Публикувано: 27 May 2010 - 08:18 AM
SHERILIN, в 26 May 2010 - 04:23 PM, написа:
Този "нашия" Andrey ли е? Най-малоумните изказвания бяха негови..Не, че на другите бяха като за Аулата..
Публикувано: 27 May 2010 - 01:23 PM
По отношение на Бг-мама - факт е, че съм се начела на нечовешки изказвания там, омраза, злоба и желание за насилие. Никой не казва, че всички майки са такива, kitana, не разбирам защо се засягаш. И в бг-мама има достатъчно потребители и майки, които обичат животните, далеч не всички са кучемразци. Това никой не го отрича.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +