Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 06 June 2010 - 07:44 PM
Андрей Куртенков,
ти всъщност какво си мислеше, БЕ? Че само ти можеш да продаваш номера,
а когато и на теб ти ги приложат и тичаш да ревеш: "Братики-ментики, закона хочу!"?
...Абе човек, ти наясно ли си какви идиотщини вършиш? Др. Йозеф Менгеле е
вършил подобни извращения върху хора (пак бозайници)...
И ти идваш тук да търсиш правна защита.... Дано Бог се смили над калната
ти душица...
Публикувано: 06 June 2010 - 08:49 PM
от strutovet на Съб Юни 05, 2010 12:20 pm
Моля ви да погледнете това и да ми кажете - престъпление ли е и - ако да - какво мога да направя:
http://www.facebook....pages/Andrej-Ku ... 689?ref=ts
Както виждате, вътре има голямо количество много груби мои колажи, заплахи за саморазправа, и т.н.
Търся да наема човек, който е нясно с тази материя и може да ми помогне - контактите ми със съдилища се свеждат, общо взето, до връщането на земите ми на село.
Разбира се и всякакви съвети от всеки ще са добре дошли.
Готов съм да отговарям на всякакви въпроси, ако някои се заинтересува от случая, като ще предваря най-логичните и самоподразбиращи се:
1. Още веднага след като разбрах за съществуването й, "рипортвах" тази група (както като цяло, така и отделни снимки и коментари), като освен това изнамерих, попълних и изпратих този формуляр - http://www.facebook....help/contact.ph ... or_profile - Фейсбук, обаче, се оказа нещо страшно анонимно - ако това беше в "нормален" форум, щеше незабавно да бъде изтрито - кой отговаря за контрола във Фейсбук - не можах да разбера;
2. Снимката, с която са правени колажите, може да се намери на още няколко места във Фейсбук - напр. на страничката на моя университет - http://www.ltu.bg/a/...faculty/departm ... ecord/1025 - това - в случай, че някой започне да ми се кара, как може да си слагам реална снимка във Фейсбук;
3. В основата на тази омраза към моята персона е дългогодишната ми борба (доколкото ми позволяват възможностите) срещу далаверите, свързани с бездомните кучета - по силата на професионалните си ангажименти съм отлично запознат с врътките в тази област - а поводът за създаването на страничката е, предполагам, моята активност за спиране на Законопроекта за допълнение на НК, внесен на 05.05 в НС.
Това е засега - предварително благодаря за всякакви идеи, съвети и коментари!
Публикувано: 07 June 2010 - 03:45 PM

Мдаааа май вече наистина е време някои от модераторите,администратори или там незнам компетентно лице да премести мненията за Въпросния в друга тема

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 07 June 2010 - 03:54 PM
До колкото разбрах можем да го съдим колективно, но нямаме доказателства, че го прави.
Интересува ме къде можем да подадем жалба за предизвикване на проверка за тази машина и експериментите..?
И най-вече предлагам да пишем в другата тема за насилието, когато не се отнася до Мима.

Публикувано: 07 June 2010 - 05:46 PM
Андрейчо е уплашен,че ако се промени закона за защита на животните няма да може да си прави опити с животни за удоволствие.Заплашва го затвор.Затова е толкова активен сега,но по-голямата част на хората не са толкова прости.Трябва да се направи всичко възможно да бъде уволнен от работата си.
Публикувано: 07 June 2010 - 05:47 PM
Андрейчо е уплашен,че ако се промени закона за защита на животните няма да може да си прави опити с животни за удоволствие.Заплашва го затвор.Затова е толкова активен сега,но по-голямата част на хората не са толкова прости.Трябва да се направи всичко възможно да бъде уволнен от работата си.
Публикувано: 08 June 2010 - 09:01 AM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 08 June 2010 - 09:59 AM
Направо сам объркана да ви призная,нещо страшно се случва напоследък

P.С.Ако не е за тук ,моля някой да я премести,където трябва.
Предупреждавам,че не е за хора със слаби нерви!!!

Публикувано: 08 June 2010 - 12:10 PM

Публикувано: 08 June 2010 - 12:48 PM
grigo009, в 08 June 2010 - 10:04 AM, написа:

Нека му е на гадния изрод.Даже му е малко............! Браво на тоя който го е направил!!!!!
п.с. Имам предложение за Куртенков.Събираме се една група хора и отиваме пред ВМФ към Лесотехнически , отиваме му в кабинета на тоя и го линчуваме публично...
p.s. Привърженик съм на Крумовите закони...! Краднеш ли оставаш без ръка и т.н.

Публикувано: 08 June 2010 - 12:56 PM

Колкото за писаното по горе за убийците на кучета,намерили възмездие съм раздвоен....прекалено крайно,но НЕ незаслужено!!!не е това начина

Единственото животно което напада , измъчва и убива за удоволствие е ЧОВЕКА....
Публикувано: 08 June 2010 - 12:59 PM
plamenko, в 08 June 2010 - 10:53 AM, написа:
grigo009, в 08 June 2010 - 10:04 AM, написа:
Този път съм съгласна с теб ,Пламене!
Апропо видя ли как го изритаха в Лекса?

Нека му е на гадния изрод.Даже му е малко............! Браво на тоя който го е направил!!!!!
п.с. Имам предложение за Куртенков.Събираме се една група хора и отиваме пред ВМФ към Лесотехнически , отиваме му в кабинета на тоя и го линчуваме публично...
p.s. Привърженик съм на Крумовите закони...! Краднеш ли оставаш без ръка и т.н.