Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1661 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 July 2010 - 09:54 AM

Ееее вие пък....То преди време един баща проигра на хазарт,парите дарени за лечение на собствената му дъщеря. :zz_020: ...За какво говорим?!
Един съвет...Без много излишни емоции.Хладнокръвно се поставя цел ,и се действа по същество,кучо да се върне при стопанката си....
Едва след това, атака и пълно унищожение на съгрешилите,ако се докаже,че има такива.

P.P..Не съм запозната много със случая,но след като има необходимата документация,не би трябвало да е много трудно за собственичката да си изиска,каквото си е нейно!
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1662 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 17 July 2010 - 10:02 AM

при първа възможност е добре Воилета да отиде в Германия !
и там да отиде при тази Лингол и да я пита за какво става въпрос и да си взима МИМА под мишница,щом стоят така нещата!
те хубаво са решии да я задържат,но защо не дават никаква информация за нея,това явно е съмнително
според мен законно МИМА е на Виолета
но е добре да не ходи сама
въобще има ли намесени булгари нямама думи ,и навън сме злоби ,а тази Лингол дала ли е МИМА на някой ?и защо не дава инфо за нея ?
трябва спешна екскурзия до Г емания,та даже и да е дадена МИМА на някой и от него може да се вземе

#1663 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:09 AM

Аз смятам, че ако тези хора макар и съгрешили проявят наченки на чест и достойнство и искат да си запазят името, ще се извинят и ще върнат кучето без някой да ходи да го взима.
Искрено се надявам в най-скоро време да изпратят Мими, за да се свърши цялата тази гнусотия. В противен случай това е кражба!
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1664 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:14 AM

Показване на мнениетоgrigo009, в 17 July 2010 - 07:59 AM, написа:

Ееее вие пък....То преди време един баща проигра на хазарт,парите дарени за лечение на собствената му дъщеря. :zz_020: ...За какво говорим?!
Един съвет...Без много излишни емоции.Хладнокръвно се поставя цел ,и се действа по същество,кучо да се върне при стопанката си....
Едва след това, атака и пълно унищожение на съгрешилите,ако се докаже,че има такива.

P.P..Не съм запозната много със случая,но след като има необходимата документация,не би трябвало да е много трудно за собственичката да си изиска,каквото си е нейно!

Правилно!Без емоции.Първо ще пратим писмо до г-н Димитров.
В зависимост от отговора ще искаме среща в немското посолство,с копия от цялата кореспонденция по случая.
Това на първо време

#1665 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:17 AM

Цитат

Това трябва да е " уговорката" , за която твърди Димитров.

---------- Forwarded message ----------
From: Violeta Dobreva <dobreva@gmail.com>
Date: 2010/7/12
Subject: Re: Mima
To: GD <dt-bgTierhilfe.Dimitrov@t-online.de>

Г-н Димитров, ТОВА НЕ БЕШЕ СПОРАЗУМЕНИЕ. Това беше отговор на натиска , който упражнявате върху мен ВЕДНАГА след като пристигна Мими в Германия.
Искам да ви попитам:
ЗАЩО преди да замине ми изтъквахте хиляди аргументи да не давам кучето за лечение никой друг, а това да стане само чрез Вас?
ЗАЩО веднага след като пристигна започнахте да ми натрапвате колко добре ще бъде Мима в Германия?

Именно защото не исках да влизам в конфликт с Вас ви писах в това писмо , че момента не е подходящ да се обсъжда къде ще бъде Мими занапред , като се надявах , че и вашите страсти ще затихнат и сам ще проумеете, че кучето трябва да се върне в България.

ЗАЩО пропускате израза в това писмо : ИСТИНАТА Е , ЧЕ СЛУЧАЯТ С НЕЯ Е СПЕЦИАЛЕН-ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ТЯ СТАНА СИМВОЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО И ЗА ТОВА ОБЩОТО МНЕНИЕ Е , ЧЕ ТЯ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ!"

Да - наистина по стечение на обстоятелствата, защото аз не съм търсила популярност и медиен шум когато реших да я взема. Просто след това трябваше да се съобразя със ситуацията и с хората , които застанаха зад цялата кауза. . И ми казвахте "Ама оставете какво ще кажат хората г-жа Добрева!" Защото за вас не са важни нито хората , нито моето мнение.

ЗАЩО не ме попитахте : Г- жа Добрева , леченито на Мима е към края си , какво ще правим сега, да преценим заедно къде е нейното място- в България или в Германия? Ами си позволихте да я сложите на вашия сайт като осиновена, и тъй като аз не го следя разбирам едва вчера за това! Защо не казахте какви ги вършите без мое знание и съгласие , ами ме поставяте в неудобно положение, след като аз толкова време ви питам кога Мими ще се върне в България?

Толкова време ви питам и чакам отговор за това, а вие не отговаряте. Аз казах , че няма да дам публичност на това и ще чакам да преосмислите сам.

ЗАЩО днес ми се обажда журналистка , която се представя от ББТ да ме пита директно "Защо искате кучето да се върне от Германия ?" И ще ми казва , че кучето трябвало да остане в Германия , защото манталитета на хората там бил друг, защото кучето ще бъде по-добре в Германия , че каузата за промяна на НК била вече загубена и накрая да направи изявление "Искате кучето да се върне за да бъдете популярна?" От къде знае тя за моето настояване кучето да се върне тук и защо се обажда точно днес ? Не ми е необходима никаква популярност, нито търся такава след завръщането на Мими тук. За мен е достатъчно , че тя ще бъде обичана и ще бъде добре.

ЗАЩО след нея ми се обажда и Ася Пенчева ? Аз бях заета и й казах , че не мога да говоря в момента.

Вие сте сложили информация за Мими на вашия сайт, а не аз. Ако аз не го следя , явно други хора са забелязали това и искат да знаят какво става.

Надявам, се че ще преосмислите това , което правите. Не искам това да става публично достояние , защото това ще навреди на цялата кауза .

Аз се доверих на вас.

Поздрави- Виолета

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1666 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:18 AM

Показване на мнениетоКристина, в 17 July 2010 - 08:14 AM, написа:

Аз смятам, че ако тези хора макар и съгрешили проявят наченки на чест и достойнство и искат да си запазят името, ще се извинят и ще върнат кучето без някой да ходи да го взима.
Искрено се надявам в най-скоро време да изпратят Мими, за да се свърши цялата тази гнусотия. В противен случай това е кражба!

Не кражба,а злоупотреба в особено големи размери!

#1667 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 17 July 2010 - 10:18 AM

добре де защо досега се траяло и мълчало ,че има такъв проблем!?
ако се 1ака тези хора да се почувстват виновни и тихо и мирно да върнат МИМИ ,то явно сме мнооооого наивни ,а докторката ,която не е внесла данните за чипа на МИМА ,да ходи да ги внесе !
абе тая работа няма да се реши от разстояние ще се наложи ходене там в Германия и престой
колко изстрада тази МИМА

#1668 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:21 AM

Ами вижте писмата на Виолета, там пише ясно защо не е искала да се раздухва, а тихо и кротко да си върне Мима.
До последно се чакаше.... а отговор няма.
User's Signature

#1669 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:25 AM

Показване на мнениетоКристина, в 17 July 2010 - 09:14 AM, написа:

Ами много хубаво звучи,но ако зад цялата работа седят огромни материални ползи и облаги....не съм убедена дали честта и достойнството ще вземат превес.. :dry:
Дано да опровергаят,моите подозрения...
В противен случай има там една приказка за един Мохамед и една планина.. :md_064: .

P.P....Аз лично,ако моето кучо е някъде,и някои се опитва да ми хитрее....много неприятно ще се нервирам,и нищо няма да е в състояние да ме спре,по най бързият начин да си го прибера....По какъвто и да е начин.
User's Signature

#1670 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:26 AM

Само да добавя,че и върху нас,/визирам групата във Фейсбук/ се упражнява натиск от няколко дни да не коментираме г-н Димитров,да замълчим,да изчезнем ако може.....
Това да ви говори нещо?

#1671 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:30 AM

Мони, кажи кой упражнява натиска... нека знаят хората кой участва в схемите.
User's Signature

#1672 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:33 AM

Показване на мнениетоmony6802, в 17 July 2010 - 09:19 AM, написа:

Показване на мнениетоgrigo009, в 17 July 2010 - 07:59 AM, написа:

Правилно!Без емоции.Първо ще пратим писмо до г-н Димитров.
В зависимост от отговора ще искаме среща в немското посолство,с копия от цялата кореспонденция по случая.
Това на първо време

:ba_025: Един малък съвет....
Писмото до въпросният Господин да е кратко,точно и ясно.Без да се дава шанс,за отговори от сорта на...Ще видим... и....Ама аз таковата...
User's Signature

#1673 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 17 July 2010 - 10:37 AM

Според мен вече е крайно време да се даде гласност на тяхната наглост и свинщина.
User's Signature

Качена снимка

#1674 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:39 AM

Искам да го напиша и тук, за да го има черно на бяло. Снощи след като пуснах във фейсбук линк към темата тук и след като бях писала доста там, малко след това получих обаждане от скрит номер с мъжки глас (към 23 часа някъде). Телефонът, на който получих обаждането го няма никой, защото го използвам само за сдружението и е публикуван на сайта и в обяви за осиновяване на животни. Използвам го само за това.
Жалко, че не изслушах какво щеше да ми каже мъжът, а затворих.

Така че ако някой е решил да ме заплашва - нека си помисли втори път. Започнат ли да се получават заплахи и обаждания до хора, свързани с Мими, хора, които изказват мнението си, дори да не са я виждали - имайте предвид от къде тръгват заплахите. То е ясно като бял ден.
User's Signature

#1675 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 10:50 AM

Показване на мнениетоКристина, в 17 July 2010 - 08:35 AM, написа:

Мони, кажи кой упражнява натиска... нека знаят хората кой участва в схемите.

Ще кажа разбира се.И заставам зад думите си! И не ме интересуват каузи и интереси.А Мими да се върне при Виолета.

Господин Явор Гечев-фондация"Четири лапи"........в името на каузата...само дето не знаем каузата......

#1676 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2010 - 11:01 AM

Може ли по-подробно?
Кои сте тези "вие", коя е вашата група, под каква форма е бил натискът, цитирайте, ако може.

#1677 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 11:04 AM

Показване на мнениетоmil_, в 17 July 2010 - 09:06 AM, написа:

Може ли по-подробно?
Кои сте тези "вие", коя е вашата група, под каква форма е бил натискът, цитирайте, ако може.

Ние сме групата"Андрей Куртенков-фен зона"във фейсбук.
Натискът беше от г-н Гечев на лични съобщения и на стената ни.Сега ще намеря линковете.

#1678 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 11:06 AM

Явор Гечев. Сега е изключително неподходящ момент да се води точно тая дискусия. Заради болните амбиции на едни или други ще изпуснем важното - промените в Наказателен кодекс.

четвъртък в 11:54 · Харесва миНе харесвам · 3 души ·

Дискусията е по повод анкетата да уточня

#1679 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 11:09 AM

1."не иска да я върне поради много причини, които надали имат общо само с парите"
2."това, което правят от грижа и подслон в момента е абсолютно харакири за каузата ни "

Думи на господин Гечев в чат с Нели Янкова.
разговорът е копиран и запазен

#1680 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 July 2010 - 11:12 AM

Г-н Гечев изразява мнение, като си помисля за момента е прав. Андрей Куртенков пък откога е в защита на Мима,неясни каузи, неясни хора, той е ясен, де.
User's Signature

Качена снимка

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена