Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1681 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 July 2010 - 11:14 AM

Показване на мнениетоdikari, в 17 July 2010 - 09:17 AM, написа:

Г-н Гечев изразява мнение, като си помисля за момента е прав. Андрей Куртенков пък откога е в защита на Мима,неясни каузи, неясни хора, той е ясен, де.

Ние сме страница,пародираща Андрей Куртенков.А г-н Гечев е член на нашата група също.

#1682 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 11:18 AM

Мога ли да попитам как тълкувате "Не става въпрос САМО за ПАРИ"За мен това означава,че става въпрос И ЗА ПАРИ"

#1683 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 July 2010 - 11:19 AM

Благодаря, беше важно.
Различните хора влагат различен смисъл в думата "натиск", а и освен това беше важно да се разбере какво пък общо имат Гечев и 4 лапи с Мима?! Доколкото виждам го вълнува по повод кампанията за инкриминация. Дали е прав или не няма да коментирам, не знам.
ПП Засега дори за себе си не се наемам да тълкувам нищо. Те парите вече са намесени отдавна, още с разкриването на германските сметки, а и като гледам, във вашата група все за пари се говори. Цялата история е позорна.

#1684 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 11:34 AM

Показване на мнениетоmil_, в 17 July 2010 - 09:24 AM, написа:

Благодаря, беше важно.
Различните хора влагат различен смисъл в думата "натиск", а и освен това беше важно да се разбере какво пък общо имат Гечев и 4 лапи с Мима?! Доколкото виждам го вълнува по повод кампанията за инкриминация. Дали е прав или не няма да коментирам, не знам.
ПП Засега дори за себе си не се наемам да тълкувам нищо. Те парите вече са намесени отдавна, още с разкриването на германските сметки, а и като гледам, във вашата група все за пари се говори. Цялата история е позорна.

Като личен упрек ли да приема думите ви?

#1685 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2010 - 11:34 AM

Показване на мнениетоmony6802, в 17 July 2010 - 11:39 AM, написа:

Като личен упрек ли да приема думите ви?

Не.

#1686 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 11:36 AM

Добре,благодаря.

#1687 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 11:53 AM

Еееее направо не е истина...
Или аз не разбирам или нещо не е,както трябва в цялата ситуация.Досега незнам си колко страници се реве,че Мима трябва да си отиде при законната стопанка и изведнъж ви става нещо на всички(забравяте,че кучо е основният фактор) и започвате да се доказвате кой,къде,как и защо?!Ма на кой му пука според вас в този случай,за организации,хора,групи и т.н?!..
Вместо да си хабите силичките тук сега още 10-страници да се докажете,кой е по по най,хванете се напишете по същество едно официално писмо,с приложена документация и доказателства,като паспорт и т.н...След това вижте,какво ще последва,ако ли не организирайте се и бързо в Германия(еееии я къде е),ако е необходимо да се заведе дело и т.н..

P.P..Останах с впечатление,че стопанката на кучо си има всичко необходимо,за да докаже,че Мима е нейна..
Какво чакате немога да проумея?!
Хайде със здраве на всички :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1688 Потребителят е офлайн   6ubaka Икона

Публикувано: 17 July 2010 - 11:57 AM

Това писмо е пуснато вчера във Фейсбук, а датата му е пет дни след заминаването на Мима за Германия.

Grigor Dimitrov
‎---Ursprüngliche Nachricht---
Von: "Violeta Dobreva" <dobreva@gmail.com>
An: "Grigor Dimitrov" <dt-bgTierhilfe.Dimitrov@t-online.de>
Betreff: Èíôîðìàöèÿ
Datum: 21. Apr 2010 08:01... Вижте повече

Здравейте г-н Димитров,

Пиша ви по няколко основни въпроса:

Първо- във връзка с Мими
-Предполагам, че както Вие имате много имате много ангажименти , а и Ева е много заета с ежедневните грижи по Мими , но трябва да получаваме ежедневно макар и кратка информация и снимки за Мими .
Това е необходимо поради факта , че по този начин не се забравя проблема , защото това се отразява на две неща- първо - поддържа се общественото напрежение във връзка с промяна на Наказателния кодекс и второ-поддържа се интереса към дарителските сметки. Колкото повече инфо- толкова по-добре! За това и когато изпратим снимки на Надя Донато, тя гледа да не публукува снимките наведнъж , а по две- по три , за да има непрекъснато материал за информация. Така като подава инфо капка- по капка, провокира интереса на хората да се включват в кампанията.

Във връзка с РАЗХОДИТЕ- те вече започнаха. Трябва да уточним това , защото ако фактурите не бъдат издавани на името на нашето сдружение , аз няма да мога да оправдая разходите и ще ме разпънат на кръст. А знаете , че имаме и "доброжелатели" , които ще ни следят под лупа , и при най-малката счетоводна нередност, ще имат основание да плюят по нас , да ни злепоставят и да искат да ни правят финансови проверки. Трябва да бъда точна във всички разходи.

Във връзка с това кой е СОБСТВЕНИК на Мима и в чий дом ще живее- На мен и до сега не ми е ясно дали г-жа Ева Линкогел се нае с трудната задача да бъде попечител на Мими или желае да я осинови. Мен непрекъснато ме атакуват- по телефон, във форуми , с имейли и на лични съобщения- кога ще се върне Мими в България . Когато казах, че ще взема Мими поех един изключетелен ангажимент, като съзнавах , че ще ми бъде много трудно. С Катя оформихме паспорт на мое име още на 30 март- деня в който е взехме. Г-жа Линкогел е един изключетелен човек и съм сигурна , че тя много ще се грижи за Мими ако остане при нея. Така аз ще имам повече време за работата на сдружението и за всички останали бездомници. Но за сега трябва да поддържаме мнението , че Мими ще върне в България след лечението! Мисля , че то ще продължи няколко месеца и до тогава страстите ще позатихнат и ще намерим подходящ мотив, за да кажем, защо тя ще остане в Германия / ако г-жа Линкогел е решила да я осинови/ , но за сега това не трябва да излиза наяве и трябва да се поддържа мнението , че Мими ще се върне при мен. А истината е , че случаят с нея е специален- по стечение на обстоятелствата тя стана символ на националния протест срещу насилието и за това общото мнение е , че трябва да живее в България.

По отношение на д-р Данков- Не знам по какъв начин Вие държите връзка с него- по имейл или само по телефон. И кой ви изпраща информация и снимки за дейността на приюта в Шумен? Тук Катя се справя чудесно с това , но от Шумен нямаме информация. Такава информация излиза единствено от Тонка Петрова , но тя я разпраща до други / включително и до Жени Попова/ а не действа като човек който да отразява дейността на вашия приют! Така вместо да се отразява информация за Вашата дейност , нещата се размиват и други , включително и Ж.Попова се възползват от това и разпространяват информация от свое име и си пишат актив без да имат нищо общо с цялата работа. Така , д-р Данков прибра и лекува кученцето от Шумен- ул."Боримечка" и на Ж.Попова на сайта цъфна информация , вместо да излезе такава на вашия или на нашия сайт /знаете , че ако беше излязно на нашия сайт, то щеше да бъде за да се отрази дейността на немското дружество/ . В момента д-р Данков лекува и другото кученце- Надежда от Разград. Едното му краче беше направо размазано и не знам дали ще може да се спаси. Но това трябва да каже д-р Данков. И трябва да се сложи информация и за двете кученца и на Вашия и на нашия сайт, защото иначе не се дава публичност на всичко , което прави немското дружество.

За ФИЛМА- Другото , за което ме притискат- да се прави филм от Анимал планет и от Нешенъл георгафик за лечението на Мими. Казах им , че не мога да им отговоря докато г-жа Линкогел не даде съгласието си. Какво да отговоря?

Надя Донато продължава да раздухва въпроса в САЩ. Сега се опитва да разпространи случая чрез SNN и чрез известни журналисти и известни личности- така поддържа интереса към дарителската сметка.

Този господин Виктор много се изхвърляше , и ни обвиняваше че ние сме се забавили с лечението на Мими, и че ако сме я дадели на него ще направи чудеса. Ами да го видя какво ще направи сега с белградското куче МИЛА- уж и там си предложил услугите , а кучето още си стои в Белград и не знам кой се грижи за него и какво ще става .

Очакваме информация за операцията и за това какво е казал доктора- какви са шансовете за Мими! Ако г-жа Линкогел има възможност, да прави повече снимки от ежедневието на Мими.

Поздрави- Виолета
преди 3 часа · Сигнализирайте
Monika Demirova
Monika Demirova
И? Искате да не убедите ,че госпожа Добрева не иска Мими?И,че е била готова да я даде на добро за нея място?Датата е 21 април........
Violeta Dobreva
Violeta Dobreva
Г-н Димитров, току що в дискусии , казах , че мога да застана зад всяка една своя дума, която съм казала , и която съм ви писала. И мога да се аргументирам.Единственото, което ме възпираше , да се изнеса цялата информация , че се надявах, да проумеете че това което направихте некоректно. Но вие искате да излезе цялата информация- ще излезе.
Щом е така- сега ще излезе.

#1689 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 12:03 PM

mil, цялата тази история е наистина позорна, но нито аз нито нашето сдружение сме искали да се получи така както и да й се дава публичност. Казахме му , че ще мълчим, чакахме отговор и спазихме това обещание. Не ние започнахме този позор.
А колкото до думите ти , че все се говори за пари, не знам кого визираш. Всички сте следили темата за Мими още от начало. Да се видяли аз да говоря някъде за пари или за медиен шум!?
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#1690 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 12:05 PM

Подозирам кой е НОВОРЕГИСТРИРАЛИЯТ се член и автор на горния пост:)
Госпожа Бисера Илиева от ББТ Това могат да кажат администраторите.......дали греша....

#1691 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2010 - 12:07 PM

Показване на мнениетоLaska, в 17 July 2010 - 12:08 PM, написа:

mil, цялата тази история е наистина позорна, но нито аз нито нашето сдружение сме искали да се получи така както и да й се дава публичност. Казахме му , че ще мълчим, чакахме отговор и спазихме това обещание. Не ние започнахме този позор.
А колкото до думите ти , че все се говори за пари, не знам кого визираш. Всички сте следили темата за Мими още от начало. Да се видяли аз да говоря някъде за пари или за медиен шум!?

Laska, изобщо не е към вас. В групата Андрей Куртенков-Фен зона се говори все за пари, това имах предвид.
ПП: За да няма повече въпроси към мен: аз изобщо не знам какво да мисля и се опитвам да асимилирам информацията.

#1692 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 12:24 PM

Наистина е трудно да се асимилира цялата ситуация. Повечето от хората не са изцяло в течение на нещата . А дори и тези , които са следили цялата тема тук не могат да знаят всички подробности.
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#1693 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 01:19 PM

Показване на мнението6ubaka, в 17 July 2010 - 12:02 PM, написа:

Това писмо е пуснато вчера във Фейсбук, а датата му е пет дни след заминаването на Мима за Германия.

Grigor Dimitrov
‎---Ursprüngliche Nachricht---
Von: "Violeta Dobreva" <dobreva@gmail.com>
An: "Grigor Dimitrov" <dt-bgTierhilfe.Dimitrov@t-online.de>
Betreff: Èíôîðìàöèÿ
Datum: 21. Apr 2010 08:01... Вижте повече

Здравейте г-н Димитров,

Пиша ви по няколко основни въпроса:

Първо- във връзка с Мими
-Предполагам, че както Вие имате много имате много ангажименти , а и Ева е много заета с ежедневните грижи по Мими , но трябва да получаваме ежедневно макар и кратка информация и снимки за Мими .
Това е необходимо поради факта , че по този начин не се забравя проблема , защото това се отразява на две неща- първо - поддържа се общественото напрежение във връзка с промяна на Наказателния кодекс и второ-поддържа се интереса към дарителските сметки. Колкото повече инфо- толкова по-добре! За това и когато изпратим снимки на Надя Донато, тя гледа да не публукува снимките наведнъж , а по две- по три , за да има непрекъснато материал за информация. Така като подава инфо капка- по капка, провокира интереса на хората да се включват в кампанията.

Във връзка с РАЗХОДИТЕ- те вече започнаха. Трябва да уточним това , защото ако фактурите не бъдат издавани на името на нашето сдружение , аз няма да мога да оправдая разходите и ще ме разпънат на кръст. А знаете , че имаме и "доброжелатели" , които ще ни следят под лупа , и при най-малката счетоводна нередност, ще имат основание да плюят по нас , да ни злепоставят и да искат да ни правят финансови проверки. Трябва да бъда точна във всички разходи.

Във връзка с това кой е СОБСТВЕНИК на Мима и в чий дом ще живее- На мен и до сега не ми е ясно дали г-жа Ева Линкогел се нае с трудната задача да бъде попечител на Мими или желае да я осинови. Мен непрекъснато ме атакуват- по телефон, във форуми , с имейли и на лични съобщения- кога ще се върне Мими в България . Когато казах, че ще взема Мими поех един изключетелен ангажимент, като съзнавах , че ще ми бъде много трудно. С Катя оформихме паспорт на мое име още на 30 март- деня в който е взехме. Г-жа Линкогел е един изключетелен човек и съм сигурна , че тя много ще се грижи за Мими ако остане при нея. Така аз ще имам повече време за работата на сдружението и за всички останали бездомници. Но за сега трябва да поддържаме мнението , че Мими ще върне в България след лечението! Мисля , че то ще продължи няколко месеца и до тогава страстите ще позатихнат и ще намерим подходящ мотив, за да кажем, защо тя ще остане в Германия / ако г-жа Линкогел е решила да я осинови/ , но за сега това не трябва да излиза наяве и трябва да се поддържа мнението , че Мими ще се върне при мен. А истината е , че случаят с нея е специален- по стечение на обстоятелствата тя стана символ на националния протест срещу насилието и за това общото мнение е , че трябва да живее в България.

По отношение на д-р Данков- Не знам по какъв начин Вие държите връзка с него- по имейл или само по телефон. И кой ви изпраща информация и снимки за дейността на приюта в Шумен? Тук Катя се справя чудесно с това , но от Шумен нямаме информация. Такава информация излиза единствено от Тонка Петрова , но тя я разпраща до други / включително и до Жени Попова/ а не действа като човек който да отразява дейността на вашия приют! Така вместо да се отразява информация за Вашата дейност , нещата се размиват и други , включително и Ж.Попова се възползват от това и разпространяват информация от свое име и си пишат актив без да имат нищо общо с цялата работа. Така , д-р Данков прибра и лекува кученцето от Шумен- ул."Боримечка" и на Ж.Попова на сайта цъфна информация , вместо да излезе такава на вашия или на нашия сайт /знаете , че ако беше излязно на нашия сайт, то щеше да бъде за да се отрази дейността на немското дружество/ . В момента д-р Данков лекува и другото кученце- Надежда от Разград. Едното му краче беше направо размазано и не знам дали ще може да се спаси. Но това трябва да каже д-р Данков. И трябва да се сложи информация и за двете кученца и на Вашия и на нашия сайт, защото иначе не се дава публичност на всичко , което прави немското дружество.

За ФИЛМА- Другото , за което ме притискат- да се прави филм от Анимал планет и от Нешенъл георгафик за лечението на Мими. Казах им , че не мога да им отговоря докато г-жа Линкогел не даде съгласието си. Какво да отговоря?

Надя Донато продължава да раздухва въпроса в САЩ. Сега се опитва да разпространи случая чрез SNN и чрез известни журналисти и известни личности- така поддържа интереса към дарителската сметка.

Този господин Виктор много се изхвърляше , и ни обвиняваше че ние сме се забавили с лечението на Мими, и че ако сме я дадели на него ще направи чудеса. Ами да го видя какво ще направи сега с белградското куче МИЛА- уж и там си предложил услугите , а кучето още си стои в Белград и не знам кой се грижи за него и какво ще става .

Очакваме информация за операцията и за това какво е казал доктора- какви са шансовете за Мими! Ако г-жа Линкогел има възможност, да прави повече снимки от ежедневието на Мими.

Поздрави- Виолета
Monika Demirova
Monika Demirova
И? Искате да не убедите ,че госпожа Добрева не иска Мими?И,че е била готова да я даде на добро за нея място?Датата е 21 април........
Violeta Dobreva
Violeta Dobreva
Г-н Димитров, току що в дискусии , казах , че мога да застана зад всяка една своя дума, която съм казала , и която съм ви писала. И мога да се аргументирам.Единственото, което ме възпираше , да се изнеса цялата информация , че се надявах, да проумеете че това което направихте некоректно. Но вие искате да излезе цялата информация- ще излезе.
Щом е така- сега ще излезе.

А ЕТО И ОТГОВОРА НА ТОВА ПИСМО

Цитат

---------- Forwarded message ----------
From: Violeta Dobreva <dobreva@gmail.com>
Date: 2010/7/12... See More
Subject: Re: Mima
To: GD <dt-bgTierhilfe.Dimitrov@t-online.de>

Г-н Димитров, ТОВА НЕ БЕШЕ СПОРАЗУМЕНИЕ. Това беше отговор на натиска , който упражнявате върху мен ВЕДНАГА след като пристигна Мими в Германия.
Искам да ви попитам:
ЗАЩО преди да замине ми изтъквахте хиляди аргументи да не давам кучето за лечение никой друг, а това да стане само чрез Вас?
ЗАЩО веднага след като пристигна започнахте да ми натрапвате колко добре ще бъде Мима в Германия?

Именно защото не исках да влизам в конфликт с Вас ви писах в това писмо , че момента не е подходящ да се обсъжда къде ще бъде Мими занапред , като се надявах , че и вашите страсти ще затихнат и сам ще проумеете, че кучето трябва да се върне в България.

ЗАЩО пропускате израза в това писмо : ИСТИНАТА Е , ЧЕ СЛУЧАЯТ С НЕЯ Е СПЕЦИАЛЕН-ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ТЯ СТАНА СИМВОЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО И ЗА ТОВА ОБЩОТО МНЕНИЕ Е , ЧЕ ТЯ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ!"

Да - наистина по стечение на обстоятелствата, защото аз не съм търсила популярност и медиен шум когато реших да я взема. Просто след това трябваше да се съобразя със ситуацията и с хората , които застанаха зад цялата кауза. . И ми казвахте "Ама оставете какво ще кажат хората г-жа Добрева!" Защото за вас не са важни нито хората , нито моето мнение.

ЗАЩО не ме попитахте : Г- жа Добрева , леченито на Мима е към края си , какво ще правим сега, да преценим заедно къде е нейното място- в България или в Германия? Ами си позволихте да я сложите на вашия сайт като осиновена, и тъй като аз не го следя разбирам едва вчера за това! Защо не казахте какви ги вършите без мое знание и съгласие , ами ме поставяте в неудобно положение, след като аз толкова време ви питам кога Мими ще се върне в България?

Толкова време ви питам и чакам отговор за това, а вие не отговаряте. Аз казах , че няма да дам публичност на това и ще чакам да преосмислите сам.

ЗАЩО днес ми се обажда журналистка , която се представя от ББТ да ме пита директно "Защо искате кучето да се върне от Германия ?" И ще ми казва , че кучето трябвало да остане в Германия , защото манталитета на хората там бил друг, защото кучето ще бъде по-добре в Германия , че каузата за промяна на НК била вече загубена и накрая да направи изявление "Искате кучето да се върне за да бъдете популярна?" От къде знае тя за моето настояване кучето да се върне тук и защо се обажда точно днес ? Не ми е необходима никаква популярност, нито търся такава след завръщането на Мими тук. За мен е достатъчно , че тя ще бъде обичана и ще бъде добре.

ЗАЩО след нея ми се обажда и Ася Пенчева ? Аз бях заета и й казах , че не мога да говоря в момента.

Вие сте сложили информация за Мими на вашия сайт, а не аз. Ако аз не го следя , явно други хора са забелязали това и искат да знаят какво става.

Надявам, се че ще преосмислите това , което правите. Не искам това да става публично достояние , защото това ще навреди на цялата кауза .

Аз се доверих на вас.

Поздрави- Виолета

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1694 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 17 July 2010 - 02:13 PM

Нищо не е толкова трудно да се асимилира, въобще не е трудно.

Нещастието на кучетата носят пари. И битката е за кого да бъдат и кой да ги получава. Медийни кампании по интернет, умишлено крита информация, за да се подхранва интереса на донори и дарители, двойни, тройни сметки, пари в България, пари в чужбина - това е истината.

Който се разпорежда с кученцето, той се разпорежда с парите. За това е цялата работа, не за друго.

#1695 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 02:21 PM

За пореден път се убеждавам, че ако искаш да направиш дарение, не бива да е чрез посредници. Като човек съм отвратена от всякакви подобни инициативи за сирачета, болни хора и други. В конкретния случай за малко да повярвам, но... всички са гадни използвачи...
User's Signature

Качена снимка

#1696 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 02:39 PM

Първи Български Зоопортал г-н Димитров явно иска врагове. Предайте му, че скоро ще научи за проблема и БТВ - Националната телевизия и Националното радио - до 10 дни ще бъдат разпространени прес-съобщения и ще насъскаме всички медии срещу неговото дело в България. И изобщо не ни пука....
преди около минута · Харесва миНе харесвам

Стамен от "Първи Българси Зоопортал".
По повод намеците на Димитров,че ще евтаназира Мими, ако Виолета си я поиска!

#1697 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 02:47 PM

Ами, то ако на някой му пукаше истински, едва ли щеше да се е стигнало до тук... едва ли животните в България щяха да са на такъв хал...
Това го пиша, защото ме е яд на хората, опорочили поредната благородна кауза в тази страна. Не че на някоой му пука де...
User's Signature

Качена снимка

#1698 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 03:26 PM

От "Грижа и подслон за всеки" дадохме пълна прозрачност на постъпващите дарения за Мима, пълни списъци с всички дарители и сумите, които са преведени.
Една жена ни писа с молба да премахнем името й от списъка, защото иска да остане анонимна.
И още една жена ни писа, че не вижда дарението си в списъците, след като се разровихме го намерихме, просто беше отишло по-назад. Всеки дарител е видял името и сумата си в списъците.
На нашия сайт са публикувани всички фактури, които имаме за разходите, направени тук и също така няколкото фактури изпратени от Германия.
Пускат се скрийншотове по дати, на които пише кога са последните движения по сметката, колко е натрупаната сума и всички други подробности.

Единствената публична и валидна сметка, освен тази на "Грижа и подслон за всеки" - беше на американката Надя Донато, която направи международната група във Фейсбук в подкрепа на Мими. Тя искаше да помогне и за няколко месеца чрез Пейпал събра 8000 долара само от дарения на чужденци.
Надя също даде прозрачност на постъпващите средства,беше напълно открита и достойна. Скоро тя закри чипинга и всичко, което събра беше преведено тези дни на нашата сметка - тук може да видите повече информация
Всички средства, които останат след като бъдат изплатени разходите за Мими, ще бъдат дарени за други животни в нужда.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1699 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 04:01 PM

Първи Български Зоопортал Каква кауза Ренита :) като символът не е при теб; до теб; пред тебе. Той идва на споделени снимки и разкази от трети лица.......... :)))))))))) - каква кауза. Скоро нещата ще бъдат забравени, ако не ни пука, ако не се бориме. Ще ги помниме има няма 20 човека - от 250 000... Вижте повече и бля бля............. и защо - защото сме Българи и Българи ни преебават.........

Ама на кой му дреме. Звънни един телефон дееееееееееееее чуй Лисичите обяснения на оная докторка.............

- Ама ние имахме уверение, че Мима ще остане в Германия. Ама ние това - ама ние онова..........

На кой му пука. Ако народа иска да остане в Германия - нека да остане. Ще гледкаме снимки и това е. И некое миризливо видео..... ако това ви задоволява - нямаме против. Примирението е най-готиното нещо на тоя свят.

Първи Български Зоопортал Обаждайте се всеки ден. Кажете, че или Мима се прибира в България или почваме войната.............тел.: 082/841281

#1700 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2010 - 04:09 PM

Първи Български Зоопортал Гери - предайте на г-н Димитров да ми се обади. Да се разбереме като "бели хора". +359895 033 718. Защото скоро в България всеки вестник ще говори за този проблем. Всяко радио. Всеки сайт. Не може да се ебавате с хората в България.......

Пътя е: Отиваш да се лекуваш - Лекуваш се - Плащаш си и се Връщаш в родината си.

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни