Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1801 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2010 - 12:21 PM

След като вие сте казали , че си искате Мима обратно в България тя нямат никакво право да я задържат повече там.
User's Signature

Качена снимка

#1802 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 19 July 2010 - 12:31 PM

Ласка,Криси,не казвате с какво точно бихме могли да ви помогнем! Много ясно че ще искате информация за Мими,все пак вие поехте публична отговорност пред света за нея.
Нека се замислят някои хора,ако на вас не дават информация,на нас ли ще дадат?
Не се чувствайте виновни,не вие постъпихте некоректно.

#1803 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 12:32 PM

Каквото и да си говорим, кучето си има законен собственик - Виолета, и само тя може да решава как ще се развиват нещата за Мима, Ако тя е решила да си я вземе в България, трябва да си я вземе.

#1804 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 12:44 PM

Тя е рещила ,но доколкото разбирам не и я връщат!!
User's Signature

Качена снимка

#1805 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 12:51 PM

Наистина тогава ние как бихме могли да помогнем, Laska?

#1806 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 01:05 PM

За всички, които твърдят, че в Германия било по-добре и нямало опастност...
Английски превод от немски /по-разбираем/
Български превод

Тъжната история на кучето Максима от шуменския приют на Григор Димитров. Максима е имала само 2 крачета, била е бита и вероятно прегазена от кола/ не става много ясно от превода, но факт е, че е била саката/

Максима е била осиновена в Германия, където са я лекували месеци наред и кучето имало изключително подобрение, имало много желание за живот в нея и можела да се предвижва дори.
Стопанката й трябвало да замине някъде за 10 дни, поверила Максима в приемен дом.
Когато се върнала й казали, че кучето е евтаназирано. Без да я питат,без нейното съгласие. Някакви си доктори отишли да я видят и сметнали, че Максима се мъчела, че я боляло, че страдала и й били инжекцията. Не са се консултирали и с лекуващия ветеринар на кучето.
Доколкото разбирам жената ги е съдила.
Явно това е имал предвид Григор Димитров като е казал, че в Германия "имало други закони". Още Мими като е пристигнала е ходил главният ветеринар за областта, ходили са и природозащитни организации, за да видят в какво състояние е кучето и дали се мъчи.
След като Димитров е знаел какви ги вършат в Германия и как ветеринарите там могат да евтаназират куче без съгласието на стопаните, защо толкова настояваше Мима да отиде точно там?
Това се питам аз. Историята на Максима е ужасна.
Искрено се надявам с Мими да не се случи нещо подобно и да я върнат жива и здрава ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1807 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 19 July 2010 - 01:19 PM

Виолета сигурно се чувства много зле ,нека да я оставим да ни каже как ще си върне МИМА
обаче от тук няма да стане с документи,трябва тя да замине там

успех!

всички ще я подкрепим ,а мен лично изобщо не ме интересува там за някакви пари ,които някой си Димитров или подобен в Германия бил събирал

интересува ме само МИМА да се върне при В иолета и да е щастлива ,защото тя също сигурно усеща ,че нещо не е наред

#1808 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 01:30 PM

Показване на мнениетоsangrea8, в 19 July 2010 - 11:24 AM, написа:

всички ще я подкрепим ,а мен лично изобщо не ме интересува там за някакви пари ,които някой си Димитров или подобен в Германия бил събирал

интересува ме само МИМА да се върне при В иолета и да е щастлива ,защото тя също сигурно усеща ,че нещо не е наред

:ba_025: това е,което всъщност има значение.

И да попитам,понеже покрай многото коментари тези дни за пари и други подобни може да съм пропуснала,откога всъщност няма информация за Мима и изобщо някой има ли представа къде е и с кого е в момента? Извинявам се,ако е споменато вече.

#1809 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 01:43 PM

ето това питам и аз от много време ,къде е сега МИМА ,какво се случва с нея ?
явно никой няма информация

#1810 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 02:10 PM

Виолета Добрева е получавала много оскъдна информация последния месец.Снимката която побликувахме и за която говори В.Добрева е изпратена на 16.07.....но кога е правена?Не се знае....очакваме да ни съдействат, с разговор с Григор Димитров днес,и след 19 часа чакаме обаждане.Да се надяваме,че ще можем да решим проблема по-мирен начин-защото това не е добре,нито за една от страните,нито за каузите и целите към които се стремим. Нели Янкова админ на страницата:http://www.facebook.com/group.php?gid=144660812213879&v=wall&story_fbid=144705252209435&ref=notif&notif_t=feed_comment_reply#!/group.php?gid=144660812213879&v=wall&ref=notif

#1811 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 02:17 PM

Показване на мнениетоolimpia, в 19 July 2010 - 02:15 PM, написа:

Виолета Добрева е получавала много оскъдна информация последния месец.Снимката която побликувахме и за която говори В.Добрева е изпратена на 16.07.....но кога е правена?Не се знае....очакваме да ни съдействат, с разговор с Григор Димитров днес,и след 19 часа чакаме обаждане.Да се надяваме,че ще можем да решим проблема по-мирен начин-защото това не е добре,нито за една от страните,нито за каузите и целите към които се стремим. Нели Янкова

Абе хора,

толкова ли няма един човек, който да знае немски и да звънне в клиниката да разпита за състоянието на кучето? Като някакъв голям кокошарник е всичко това тук. Някой на някого се бил доверил, някой на някого повече не вярвал, никакви документи...ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО ...:dh_188:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1812 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 02:34 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 19 July 2010 - 01:22 PM, написа:

Показване на мнениетоolimpia, в 19 July 2010 - 02:15 PM, написа:

Виолета Добрева е получавала много оскъдна информация последния месец.Снимката която побликувахме и за която говори В.Добрева е изпратена на 16.07.....но кога е правена?Не се знае....очакваме да ни съдействат, с разговор с Григор Димитров днес,и след 19 часа чакаме обаждане.Да се надяваме,че ще можем да решим проблема по-мирен начин-защото това не е добре,нито за една от страните,нито за каузите и целите към които се стремим. Нели Янкова

Абе хора,

толкова ли няма един човек, който да знае немски и да звънне в клиниката да разпита за състоянието на кучето? Като някакъв голям кокошарник е всичко това тук. Някой на някого се бил доверил, някой на някого повече не вярвал, никакви документи...ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО ...:dh_188:

Звъняно е ,правено е опит за разговор.Мими не е в клиника...тя е в дома на г-жа Л.в Германия.

#1813 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 02:50 PM

Мими е в дома на г-жа Линкогел- не е в клиника. Снимката трябва да е правена скоро, защото Надя ми беше казала , че ще прати колет на Мими.
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#1814 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 03:16 PM

е добре де Лингол нищо ли не казва за МИМА ?

#1815 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 03:21 PM

Тя общува само с Димитров.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1816 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 19 July 2010 - 03:46 PM

Дефакто излиза че ролята на Вили,като осиновител,и загрижеността на българите за съдбата на Мими,остават пренебрегнати?!

#1817 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 04:20 PM

Показване на мнениетоLaska, в 19 July 2010 - 07:59 AM, написа:

danyto, аз също имах въпрос свързан развитие на лечението във времето. Всеки , който започва каквото и да е лечение има право да знае колко ще струва и колко ще продължи във времето. Това е колкото право на пациента , толкова и задължение на доктора да каже каква е прогнозата. Преди няколко дни отново попитах д-р Маркова: "Добре , кажете колко време ще продължи лечението- пет месеца , петнадесет месеца , пет години?". Тя ми отговори:: "Никой не може да каже това". Не ми казвайте , че това е отговор , който трябва да приема. По тази логика, трябва ли да се правят ескпирименти върху кучето до края на живота му , за да се каже след десет години , че нищо не е могло да се направи!?!?
Нали за това не искахте Мима да се лекува в България , за да не е пробна мишка! Или понеже сега лечението е неуспешно, специалистите в Германия не искат да си признаят. Не ли по-достойно да се каже- "За съжаление , случаят е много тежък и не може да се помогне." Колкото и и да е неприятно щяхме да приемем такъв отговор , защото никой не е очаквал чудеса!

Ласка, Мони прекалявате, Съберете си малко езика с който си позволявате да разговаряте с мен. Не съм ви казала нищо лошо и нищо което да не е истина. Никой не си прави опити с Мима. Опитите са с нас. Яко се манипулираме ми се стува.
Къде видяхте, че я мъчат? Поне допреди 2-3 седмици я лекуваха и протезираха (и това го знаем от вас), а сега си правят опити с нея...? Ако едните протези не стават, ще направят други. Мима сега може и да е в перфектно здраве, но не ми говорете, че стресът не и се е отразил. Всичко това обаче, няма да излезе след 5 дни в общото й състояние....Способна ли сте да й осигурите нужните грижи тук в Бг или в Русе?
Оплюхте кого ли не тук. Прекалявате. Ако искате хората да ви помагат ще трябва да се научите да се вслушвате в здравия разум.
Желая ви успех все пак. Дано не е за сметка на Мима....

#1818 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 05:11 PM

Показване на мнениетоКристина, в 19 July 2010 - 03:26 PM, написа:

Тя общува само с Димитров.

е как така за чуждо куче тази жена общува с всеки друг,но не и с неговата собственичка,а Виолета правила ли е опит да звъни на Лингол?!
още тогава,като е била такава работата не ви ли замириса ?

#1819 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2010 - 05:11 PM

Последната и сигурна информация,която имам е,че скоро Григор Димитров ще се включи и ще обясни ситуацията.Така,че нека почакаме спокойно!

#1820 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2010 - 09:57 PM

Все още нямаме информация, от Григор Димитров.Да се надяваме,че това няма да е поредната му игра,какво ли да очакваме сега? Може би компромати?.....Каквато и да е-истината си остава истина-ние изратихме Мима в Германия за протезиране,и чакаме Мими отново в България.Очакваме отговори на въпросите ни:колко ще продължи лечението,и кога ще ся върнат обратно....???????

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни