Dog.bg Форуми : Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2"

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2" работна среща Оцени темата: -----

#321 Потребителят е офлайн   dorryg2002 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 09 April 2010 - 10:34 AM

Цитат(Danyto @ Apr 9 2010, 09:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(plamenko @ Apr 8 2010, 09:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да се оплача , постоянно се сблъсквам с кретени и откачалки.
Първата им дума в устата , като прочетат подписката е: "ама бездомните кучета" , след тва трябва 5 мин. да им се обяснява , че това не е за кучетата , а за всички животни попринцип. И така всеки 2ри олигофрен. Поне се подписват де.

Аз се сблъсках със същото... Даже ме обвиняват, че вместо да се тръшкам за децата сираци, аз се занимавам с глупости...
Ужас...
п.п Пак сменихме мястото на митинга. Пред НДК или на жълтите павета..?

Митинга ще бъде на жълтите павета :-)

#322 Потребителят е офлайн   Slex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:57 AM

Цитат(Danyto @ Apr 9 2010, 10:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Първата им дума в устата , като прочетат подписката е: "ама бездомните кучета" , след тва трябва 5 мин. да им се обяснява , че това не е за кучетата , а за всички животни попринцип. И така всеки 2ри олигофрен. Поне се подписват де.

Аз се сблъсках със същото... Даже ме обвиняват, че вместо да се тръшкам за децата сираци, аз се занимавам с глупости...
Ужас...
п.п Пак сменихме мястото на митинга. Пред НДК или на жълтите павета..?

Те много хора повдигат темата за сираците само като стане въпрос за кучета или по Коледа и общо взето си остават с това. Отделно, не виждам какво едното пречи на другото. По тяхната логика, ако някой се оплаква, че няма къде да се паркира в центъра, да го питам и аз защо не проявява загриженост за сираците. В крайна сметка има по-важни проблеми от паркирането.

Те като опрат нещата до реални действия си проличава кой за кого и колко е загрижен и какво е склонен да направи. Като искаха да местят дома от Могилино в кв. Средна Кула в Русе, кой протестираше срещу това - кучетата или хората от квартала? Не коментирам дали действията на хората от квартала са били оправдани, просто се чудя колко от протестиращите тогава, сега са против нашия протест и биха се аргументирали с това, че има по-важни неща от насилието срещу животни.

#323 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 11:01 AM

По въпроса за уведомлението до Общините, искам само да уточня, че режима не е разрешителен, а уведомителен. Не е необходимо изрично разрешение, само трябва да бъдат уведомени 48 ч. по-рано.

ПОСЛЕДНА МНОГО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАД ПЕРНИК!

Мястото на протеста няма да е пред Черквата, а пред Профсъюзния дом.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#324 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 April 2010 - 12:52 PM

Не е много умно да наричаш подкрепилите те хора олигофрени. Да, много хора не са се замисляли изобщо за проблема, реагират първосигнално с това, с което ги залива информационният поток и ги е заливал дълго време. Фактът, че се подписват, означава нещо много важно - че са те чули.
Най-страшни са онези, които отминават, гледайки през теб като през въздух, или промърморвайки "не ме занимавайте".

#325 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 09 April 2010 - 12:56 PM

Аз по време на миналогодишната подписка много съжалявах, че не изкарах снимки на това срещу което да се подписват хората.
Едно е просто ги молиш, питаш да се подпишат, другото е като покажеш снимки и да кажеш, че подписката е срещу ТОВА.

#326 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:55 PM

Цитат(mil_ @ Apr 9 2010, 09:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Не е много умно да наричаш подкрепилите те хора олигофрени. Да, много хора не са се замисляли изобщо за проблема, реагират първосигнално с това, с което ги залива информационният поток и ги е заливал дълго време. Фактът, че се подписват, означава нещо много важно - че са те чули.
Най-страшни са онези, които отминават, гледайки през теб като през въздух, или промърморвайки "не ме занимавайте".

Mil, ти винаги си на контра с хората обаче. Кой каквото каже 'се го извърташ. Точно тези кретени и откачалки за които говори, не се подписват. Каквото и да им кажеш, те са за тровенето на бездомните кучета и ги е страх, че ще ги съдим ако си заколят кокошките... Казвам го защото се сблъсках със същото. Да не говорим, че и доста обиди отнесох..
Но стига съм ти мрънкала, защото както знаем темата е "само информационна" ;)

#327 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 April 2010 - 02:17 PM

Danyto, жалко е, че не може да разбереш, че изисквайки от хората да разберат твоята кауза и след това наричайки ги кретени, олигофрени и т.н., заприличваш на същия нетолерантен човек, който те е подминал на улицата.

Още повече, че след като си на улицата и събираш подписи, ти си тази която трябва да им обясни, че коленето на кокошки не е обект на подписката. Ако обаче го обясняваш по този начин, определено е трудно да убедиш някой.

#328 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 April 2010 - 02:41 PM

Цитат(Danyto @ Apr 9 2010, 02:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(mil_ @ Apr 9 2010, 09:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Mil, ти винаги си на контра с хората обаче. Кой каквото каже 'се го извърташ. Точно тези кретени и откачалки за които говори, не се подписват. Каквото и да им кажеш, те са за тровенето на бездомните кучета и ги е страх, че ще ги съдим ако си заколят кокошките... Казвам го защото се сблъсках със същото. Да не говорим, че и доста обиди отнесох..
Но стига съм ти мрънкала, защото както знаем темата е "само информационна" ;)

за да можете да отговаряте подобаващо и възпитано на хората, които задават подобни въпроси:
http://city4people.e...%BE%D1%81%D0%B8
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#329 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 02:52 PM

Цитат(Danyto @ Apr 9 2010, 02:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mil, ти винаги си на контра с хората обаче.

Ако помислиш малко ще разбереш, че е точно обратното.

#330 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 09 April 2010 - 04:13 PM

Danyto, няма нужда да се самоизяждаме преди изобщо да сме постигнали нещо.Целта на всички ни е една, нека покажем ,че сме по добри.Да не падаме на нивото на неразбралите като ги обиждаме по същият начин ,както те нас.Просто подхода трябва да е различен и рано или късно ще стигнем и до техните сърца.
Със какво ни привличат нашите любимци? С безрезервната Любов която изпитват към нас, дори кагато им се скараме или не сме ги разбрали.

#331 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 04:20 PM

Може вече официално да добавите и Плевен 2 към списъка със събитията. Имаме разрешение за 17 и 18 април за подписка на входа на Кайлъка и срещу Мол Плевен :).
Хора, много ми се иска да дадем малко интервюта за положението в нашия приют- нали е добре да вдигаме шум какви слухове се носят за него?!? Какво ще кажете като по-опитни? Имаме и предложения за финансова помощ за подписката, още не знам подробности, но ако са повече паричките /не 10 лв примерно/ ми идва идеята да купим храна и да отидем в приюта, за да нахраним и почистим на животинките- Така хем ще можем да се вмъкнем и да огледаме и да направим снимки. Какво ще кажете?
User's Signature

Качена снимка

#332 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 April 2010 - 04:25 PM

За Бургас ( ще се опитаме да издействаме разрешение и за другите две места , но за сега е това ):

получихме официално разрешение за провеждане на подписка за инкриминиране на особената жестокост към животните от 10.04 до 30.05 всеки уикенд в гр. Бургас до "Часовника" ( х-л България ).
Мирното шествие остава на обявената дата 24.04 от 14 часа с маршрут "Терасата" - община Бургас.
User's Signature

Качена снимка

#333 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 05:11 PM

Ама какво се заядохте всички с мен. Май вие си търсите поле за изява. Нали темата беше информационна...?! Или вие информирате обществото колко сте благородни и мили....?

#334 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 06:12 PM

Съжалявам, че пиша това тук, но съм безкрайно уплашена и ужасена в момента, ако не друго да предупредя някой да не попадне на същия индивид.

С мойта най-добра приятелка, тръгнахме днес да събираме подписи в Южния парк, бяхме взели и нейното хъски(беше на повод), успяхме да съберем доста и хората бяха много приветливи, когато тръгнахме да се качваме по хълмчето (близко до дървената кръчмичка) ни нападна питбул, който беше дори без нашийник, нахвърли се върху кучето, захапа го за врата и почна да го души, още ми е пред очите как хъхреше и виеше. Добре, че бяха няколко момчета които ни помогнаха да го откопчим, кучето май и тях нахапа..най-фрапантното беше, че през цялото време пред нас на една пейка люпиха семки 2 патици, които...се показаха, че са стопанки на животното!!! Понеже бях в шок и ужас , не успях нито да благодаря на момчетата, нито да фрасна свинята, която така седеше и се пулеше през цялото време, гледах да измъкна приятелката ми и хъскито...Онази с питбула беше една по-спортно облечена, с къса руса коса, килограми към 80-90 нейде и исках да попитам, ако някой тук развежда кучето си в Южния парк, дали случайно я е виждал и друг път, защото аз знам, че кучето не е виновно, но ми се иска нейната глава да счупя!
И в суматохата изтървах папката с подписите и сега имам около 150-170 подписа, но на половината бланки са изпотъпкани и в кръв! Надявам се пак могат да се приемат, защото не ми се иска цялата работа след толкова ентусиазъм да отиде по дяволите, понеже някаква свиня няма и елементарна представа как да се грижи за кучето си.
Съжалявам, че спамя тук, но съм много разстроена и е по-добре да предупредя да няма други жертви.
User's Signature

Beauty always comes with Dark Thoughts!

#335 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 06:22 PM

Да, те са група с питове, има и мъже и млади жени, и това им е патент да си пускат кучетата и да гледат сеир.
Аз го знам от други хора и от майка ми, която е била свидетел на такава случка.
Кучетата им са бойни кучета.
Аз поради тази причина не ходя там, защото особено се кефели да гледат сеир с питоподобни. А аз съм с такова куче.
Разхождат се най-често около езерата.
Имали сте луд късмет, че кучето ви е живо.
Направо се чудя, как са се справили тези момчета.
Не, че не знае "как да се грижи за кучето си". Много сте наивна. Това за тях е удоволствие.
А в събота са на боеве.

#336 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 09 April 2010 - 06:27 PM

Цитат(Danyto @ Apr 9 2010, 05:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама какво се заядохте всички с мен. Май вие си търсите поле за изява. Нали темата беше информационна...?! Или вие информирате обществото колко сте благородни и мили....?

Никой не се заяжда, настояваме само за благ тон. :)
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#337 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 06:32 PM

Цитат(PURSY @ Apr 9 2010, 06:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да, те са група с питове, има и мъже и млади жени, и това им е патент да си пускат кучетата и да гледат сеир.
Аз го знам от други хора и от майка ми, която е била свидетел на такава случка.
Кучетата им са бойни кучета.
Аз поради тази причина не ходя там, защото особено се кефели да гледат сеир с питоподобни. А аз съм с такова куче.
Разхождат се най-често около езерата.
Имали сте луд късмет, че кучето ви е живо.
Направо се чудя, как са се справили тези момчета.
Не, че не знае "как да се грижи за кучето си". Много сте наивна. Това за тях е удоволствие.
А в събота са на боеве.

Ми да се поразходя и аз тогава с една електрошокова палка. На "бойното" им куче нищо няма да му стане, но ще си изкарат акъла .....
User's Signature

Качена снимка

#338 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 06:37 PM

Цитат(Punky @ Apr 9 2010, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съжалявам, че пиша това тук, но съм безкрайно уплашена и ужасена в момента, ако не друго да предупредя някой да не попадне на същия индивид.

С мойта най-добра приятелка, тръгнахме днес да събираме подписи в Южния парк, бяхме взели и нейното хъски(беше на повод), успяхме да съберем доста и хората бяха много приветливи, когато тръгнахме да се качваме по хълмчето (близко до дървената кръчмичка) ни нападна питбул, който беше дори без нашийник, нахвърли се върху кучето, захапа го за врата и почна да го души, още ми е пред очите как хъхреше и виеше. Добре, че бяха няколко момчета които ни помогнаха да го откопчим, кучето май и тях нахапа..най-фрапантното беше, че през цялото време пред нас на една пейка люпиха семки 2 патици, които...се показаха, че са стопанки на животното!!! Понеже бях в шок и ужас , не успях нито да благодаря на момчетата, нито да фрасна свинята, която така седеше и се пулеше през цялото време, гледах да измъкна приятелката ми и хъскито...Онази с питбула беше една по-спортно облечена, с къса руса коса, килограми към 80-90 нейде и исках да попитам, ако някой тук развежда кучето си в Южния парк, дали случайно я е виждал и друг път, защото аз знам, че кучето не е виновно, но ми се иска нейната глава да счупя!
И в суматохата изтървах папката с подписите и сега имам около 150-170 подписа, но на половината бланки са изпотъпкани и в кръв! Надявам се пак могат да се приемат, защото не ми се иска цялата работа след толкова ентусиазъм да отиде по дяволите, понеже някаква свиня няма и елементарна представа как да се грижи за кучето си.
Съжалявам, че спамя тук, но съм много разстроена и е по-добре да предупредя да няма други жертви.

Ужас!
Има групичка с питове, но те никога не са пуснати, а и са с намордници. Как изглеждаше този пит? Цвят, пол...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#339 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 06:57 PM

Цитат(shadow @ Apr 9 2010, 03:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Punky @ Apr 9 2010, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ужас!
Има групичка с питове, но те никога не са пуснати, а и са с намордници. Как изглеждаше този пит? Цвят, пол...

Беше черен пит, не много едър, мъжки беше със сигурност, понеже от отчаяни почти му скъсахме тестисите ( Е не помага!) и беше дори без каишка... 2те кранти, които го водеха бяха с къса руса коса (със сигурност не бяха скинарки) едната беше един щиглец, другата беше към 80-90 килограма. 2 момчета много смело се хвърлиха да спасяват кучето, добре , че бях с метални бомбета и аз, но няма да забравя как момите не направиха нищо...не знам подяеолите аз ли наистина съм наивната, понеже живея до Южния и за първи път попадам в такава ситуация. Ако някой има каквато и да е информация може да ми пише, понеже аз не съм от хората, които обичат да седят със скръстени ръце.
Най-ме е яд, че не успях и момчетата да им благодаря, че , ако не бяха те не знам какво щеше да стане
User's Signature

Beauty always comes with Dark Thoughts!

#340 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 07:23 PM

Ужасна история:( Винаги ме е било страх от питбули,колкото и да обичам кучетата.Но в случая отново говорим за човешкото безхаберие eg_033.gif Дано хъскито е добре! За подписите не се тревожи......А онези двете нищо ли не казаха?Поне да се извинят....Боже,какви хора има eg_033.gif
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни