NastyGirl
Да бе чарга,ясно ли ти е колко хора няма да дойдат само заради това.Първа ще съм аз.За мен чалгата е начин на живот и аз няма да отстъпя от принципите си.И като гледах на протеста с какви тениски бяха облечени доста от хората, и от тях ще се лишиш.И да не мислиш ,че Милена примерно,която си направи труда да дойде и да продкрепи идеята ще е на една сцена с .........
Аз предлагам Епизод.Познавам ги и се надянам да се навият.Ама ти сигурно не си чувала за тях щот пеят за Баташкото клане,и за него сигурно не си чувала къде и кога е било.И Милена се съмнявам, че знаеш коя е ...
Хората протеста с кючеци ли трябва да го запомнят?И като гледат кучета, къде бяха,че не дойдоха аа. Ай де нема нужда Нащо Момиче, да ставаме за смях.
Първо не ме познаваш,за да ми говориш с такъв тон! Смятам себе се за широкоскроен,интелигентен човек и за моите 38 години се преполага,че знам коя е Милена Славова и група ''Епизод''.Не съм искала да давам идея за чалга концерт,далеч сам от това.....,но поне една от тях като медиино лице смятам,че би била полезна! Все едно- мое мнение,не желая да натрапвам идея!
Щом се смяташ за по-умна,оставям идеите в твои ръце! Успех!