Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2" работна среща
Публикувано: 13 April 2011 - 01:52 PM
Nickey, в 13 April 2011 - 11:10 AM, написа:
- по-високи санкции за организирането на боеве с животни
- наказанието е за организиране + "или участие в провеждането на" боеве с животни
- особената жестокост към гръбначни животни
- наказание на стопаните, чиито животни поради липса на надзор или неупражняване на такъв причинят средни и тежки повреди на човек
Хорааааааааааааааааааааааа
предстои ни още много, много!!!
НО ТОВА БЕШЕ АДСКИ ВАЖНА КРАЧКА!!!!
Еееи Бога ми време беше...
Днес е много важен ден за България и ми се искаше да кажа на тези, които в малките им главици,ще проблесне веднага нещо от сорта на..."Законите нямат тежест"...
БРАВО,БРАВО,БРАВО на всички борили се до дупка, това да стане реалност
p.s.Имам подозрение,че днес ще си причиня нещо много неприятно за черния ми дроб
Това мнение е редактирано от grigo009: 13 April 2011 - 02:09 PM

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 13 April 2011 - 02:32 PM
Моля, който е по-запознат да напише от коя дата реално влизат в сила промените.
Публикувано: 13 April 2011 - 03:08 PM
Nickey, в 13 April 2011 - 01:37 PM, написа:
Това са формалности...
Еее добре де айде ше се напиеме и тогава...
Тоз закон вярно,че го чакам от незнам си кога, ама ще ми докара чернодробно заболяване на финала

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 13 April 2011 - 03:27 PM
Nickey, в 13 April 2011 - 02:37 PM, написа:
Много благодаря Nickey
Мен лично ме интересува това - определя момента, от който ще имаме право да сезираме и МВР за конкретни случаи.
Публикувано: 13 April 2011 - 04:46 PM
Депутатът от БСП Любен Корнезов обвини колегите си във фалшив хуманизъм. "Оправихме хората, сега да оправим и кучетата, т.е. всички гръбначни. Щом сте такива големи хуманисти, забранете боевете между хората, боевете между хора и животни. Стигнахме до там да се бият и жени. Но това са залагания и пари, мъни. Всичко е до мъниту", заяви той. Корнезов направи разпалено изказване, в което попита какво ще стане, ако боят е с петли – националният символ на Франция, а от президиума председателят на парламента Цецка Цачева репликира, че петлите не били гръбначни животни, Корнезов дискретно я поправи.

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 13 April 2011 - 05:05 PM
"Русичката ми приятелка" по адрес на Мая Манолова
"всичко е мъниту" т.е всичко е пари
Нямам какво да кажа....

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 13 April 2011 - 05:39 PM
Ми и боевете с петли са престъпление, какво чудно има.
На миналите дебати бодро питаше "Рибата гръбначно животно ли е?" Тогава беше председателстващ и се държа недопустимо, като насочваше дебата. Гръбначен с гръбначен!
Публикувано: 13 April 2011 - 08:34 PM
И точно в този празничен за всички нас ден искам да споделя какво видях днес!!!Правейки сутрешната си разходка с кучинката ми в Западен парк се разминахме с двама мъже на по окопо 40год. които "разхождаха" питбул с верига на врата,а на другия край на веригата....беше завързана автомобилна гума заедно с джантата
Моля,не ме критикувайте за безучастността ми,и без това в къщи почти не ми говорят заради това.По принцип не съм от мълчаливите,но тази гледка ме вцепени.
Публикувано: 13 April 2011 - 09:21 PM
Специални благодарности на д-р Бобадова, mil_, Nickey и всички останали активни участници, които помогнаха това да се случи!

Публикувано: 13 April 2011 - 09:45 PM
Сега ни чака още много пъти по толкова, за да научим изпълнителната власт да прилага този закон.
Mil_, с твое позволение

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

Вход

Горе
Цитиране +