Колкото до другото кученце,може би сте постъпили правилно!Дали щеше да оцелее,защото от по-горе прочетеното,разбрах,че нашите кучета са идентични по характер?В деня,в който бяхме на лекар имаше и едно мъниче-улично,освен другите кучета и Ари като го видя,започна да ме дърпа,ама толкова силно,че няма удържане и се дърпа и скача и скимти.Три кикимори стоят и ни гледат цирка,а аз се опитвам да изгоня малкото,но то не иска да си ходи.Хващам го с другата ръка и го подхвърлям леко,то се връща и така 20мин.Накрая не издържах и си казах :да става каквото ще,а Ари отиде при кутрето,облиза го и го лапна,а след това го изплю,изстръпнах
Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 03 September 2010 - 01:18 PM
Колкото до другото кученце,може би сте постъпили правилно!Дали щеше да оцелее,защото от по-горе прочетеното,разбрах,че нашите кучета са идентични по характер?В деня,в който бяхме на лекар имаше и едно мъниче-улично,освен другите кучета и Ари като го видя,започна да ме дърпа,ама толкова силно,че няма удържане и се дърпа и скача и скимти.Три кикимори стоят и ни гледат цирка,а аз се опитвам да изгоня малкото,но то не иска да си ходи.Хващам го с другата ръка и го подхвърлям леко,то се връща и така 20мин.Накрая не издържах и си казах :да става каквото ще,а Ари отиде при кутрето,облиза го и го лапна,а след това го изплю,изстръпнах
Публикувано: 03 September 2010 - 02:00 PM
Публикувано: 05 September 2010 - 10:10 AM
Опитвах се да свържа телефона си с компютъра за да кача снимки,но без успех.Ще пробваме по друг начин,надявам се да стане!
Публикувано: 05 September 2010 - 03:18 PM
vilekula, в 02 September 2010 - 08:32 PM, написа:
ми пуснат е , тича насам натам но се прибира , обикаля по другите лагери докато не го изгонят и след това не досажда там , но кадет му дадат ядене е там през час , Тича и по другите кучета но се връща.

Публикувано: 05 September 2010 - 09:52 PM

Публикувано: 05 September 2010 - 10:08 PM
Публикувано: 06 September 2010 - 04:16 PM
Когато за първи път видях Мечо,опулих едни очи и си казах:Това не е възможно,те са близнаци,те са еднакви!!!Тогава незнаех,че Горан има и друго такова дете!Красиви са,всички маламути са красиви!Сега каквото и куче да погледна,не мога да му се зарадвам истински.За мен маламута е най-красивата порода куче!
Публикувано: 06 September 2010 - 09:19 PM
Публикувано: 07 September 2010 - 05:26 PM
реме и за неговата колиба,но..........!
Хубаво е ,че Мечо има такова приятелство и то с кобила!Не знам ако пусна Ари да отиде при кон,какво ще се случи?Същото се отнася и за козите,овците и кравите,защото ние тук си имаме(Казичане,близо до София).
Публикувано: 08 September 2010 - 08:43 AM
А относно живитните незнам дали маламутите са агресивни към животони !
Имам хъски, което към хората е много дружелюбно, но каква беше изненадета ми когато нападна гергьовското агне на съседите - докато я настигна Норта вече беше прегризала гърлото му като вълк.....един ден преди гергьовден.....Добре, че минах само с плащане на агнето.....

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 09 September 2010 - 02:54 PM
Ares09, в 07 September 2010 - 04:31 PM, написа:
реме и за неговата колиба,но..........!
Хубаво е ,че Мечо има такова приятелство и то с кобила!Не знам ако пусна Ари да отиде при кон,какво ще се случи?Същото се отнася и за козите,овците и кравите,защото ние тук си имаме(Казичане,близо до София).
Принципно обичат да гонят (ловуват) други животни.Особенно дребните.г-нТерзиев от гр.Троян (човекът от когото закупихме Кафира) ни каза,че не веднъж,при бягство от страна на кучетата (бяха 3 на брой) по късно се появявали бабички чакащи парички за козички и прочие.Друг познат с маламут ми каза същото...Предполагам,че всичко е въпрос на средата в която отрасва.Поздрави и дано нямате проблеми
Публикувано: 10 September 2010 - 12:17 PM
stefoto, в 10 September 2010 - 11:19 AM, написа:
Ами според мен си е съвсем нормално явление при всяко куче. Не можем да очакваме, че при такова бързо развитие на едно живо същество всичко ще расте едновременно :) Просто ушите порастват преди тялото
Публикувано: 10 September 2010 - 01:58 PM
stefoto, в 10 September 2010 - 11:19 AM, написа:
Интересна ми е реакцията ти когато видиш в какво се превръщат муцуните им в един период от време...
Публикувано: 11 September 2010 - 07:26 PM

Вход

Горе
Цитиране +