Да са живи и здрави всички маламути!Значи разликата във възрастта не е голяма.Ари на 21.12 става на 1год.Наистина размерите им са плашещи.Хората се плашат от него.Скоро бяхме на лекар в Син кръст,защото имахме кожна инфекция и една лекарка попита,дали нямаме проблем със задницата,защото бил огромен за възрастта си и можел да окуцее.А тя всъщност го вижда за първи път,не знае нищо за самата порода,още по-малко за неговата възраст.Премерихме го с лекув.д-рка и по таблица си отговаряше.Мечо как се храни сега,нормално ли?Защото Ари не иска да яде,когато трябва и каквото трябва,прави ми на пук,заобикаля купата с храна и я бута с муцуна,а иначе нагъва хлебни пържоли(сух хляб).Той краде от другото куче и се крие.Не си спомням преди колко време,бяхме при мама и баба беше сложила да суши хляб за кокошките-2хлябя и половина и Ари ги хапна.Учуди ме,че беше оставил 2 филиики!
Колкото до другото кученце,може би сте постъпили правилно!Дали щеше да оцелее,защото от по-горе прочетеното,разбрах,че нашите кучета са идентични по характер?В деня,в който бяхме на лекар имаше и едно мъниче-улично,освен другите кучета и Ари като го видя,започна да ме дърпа,ама толкова силно,че няма удържане и се дърпа и скача и скимти.Три кикимори стоят и ни гледат цирка,а аз се опитвам да изгоня малкото,но то не иска да си ходи.Хващам го с другата ръка и го подхвърлям леко,то се връща и така 20мин.Накрая не издържах и си казах :да става каквото ще,а Ари отиде при кутрето,облиза го и го лапна,а след това го изплю,изстръпнах

Никаква реакция от друга страна.За това мисля,че за сега е по-добре без компания.