Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 26 February 2011 - 02:24 AM
isi_ar4i, в 24 February 2011 - 11:35 PM, написа:
Ей, тоя Фрей има едно такова излъчване, когато е край хора. А и хората го гледат с един такъв поглед
Разкажи, как се е държал на изложението. Имало ли е други кучета? Но като гледам е бил зает да се лигави и разтапя от ласки !

Разкажи, как се е държал на изложението. Имало ли е други кучета? Но като гледам е бил зает да се лигави и разтапя от ласки !

Лигльо като почти всеки друг маламут, когато получава внимание и е сред хора. Той е слушал, стоял си на мястото, хората като идват - давал да го галят - то се вижда и от снимките де. Други кучета не е имало. Само веднъж се появил човек с някакво куче, и Фрей го изръмжал, но човекът, който го води като му казал строго "Не" и веднага мирясал. Но какво да се репчи на кучетата, като е зает с по-важни дела - да се харесва на хората

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него
Публикувано: 27 February 2011 - 11:49 PM
Ехей колко е голям и още е съразмерен ,
сега като почне да расте неравномерно от 5 до 7 месец , ще е много забавен , Алекс по това време растеше само на уши и опашка. Имаше огромни уши и много тънка и дълга опашка
и всички му се смееха
, след 8-мия месец по придоби вид на куче

Публикувано: 01 March 2011 - 02:17 AM
Ауууу Алекс е станал мнг красив :), направо ми е странно, че е бил несъразмерен
А Болгар е като мече, мнг пухкав изглежда :)
Ето малко снимки от вчера. Арчи беше 1 седмица ваканция в Плевен и нямахме търпение да го разходим и налигавим :)

А Болгар е като мече, мнг пухкав изглежда :)
Ето малко снимки от вчера. Арчи беше 1 седмица ваканция в Плевен и нямахме търпение да го разходим и налигавим :)

Публикувано: 06 March 2011 - 09:38 PM
Имам едни познати,които смесват двете породи,доколкото може да се каже,че дори са тези две породи, и кученцата им излизат подобни.По-късокосмети,по-големи уши,малко по-остра муцуна,по-тънки крайници и т.н.Просто си помислих,че кучето ви е от тях,но явно съм грешал и по-добре