Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 14 March 2011 - 12:27 AM
Това същото куче ли е?
Много променен, но все толкова хубав!
Публикувано: 14 March 2011 - 03:20 PM
Добре дошли на всички нови членове на нашия форум
Charodei,
Като видях вашия маламут си помислих, че е брат на Aahlyah от форума, но щом сте от Ловеч - вероятно имате роднинска връзка, защото доколкото зная майката на Алая е родена в Ловеч.
vilekula,
Мечо е безкрайно променен - много потъмнял и вече възмъжал, истински Мечок
kireto69 -
Charodei,
Като видях вашия маламут си помислих, че е брат на Aahlyah от форума, но щом сте от Ловеч - вероятно имате роднинска връзка, защото доколкото зная майката на Алая е родена в Ловеч.
vilekula,
Мечо е безкрайно променен - много потъмнял и вече възмъжал, истински Мечок
kireto69 -

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него
Публикувано: 14 March 2011 - 10:26 PM
На Мечо главата още малко ще се изгуби в толкова козина. Мнг е сладък. Сигурно само го мачкате, като гледам то и аз бих го мачкала 
А Лъки мнг бързо е пораснал. МНг се е променила украската около очите. МНг хубав е станал, направо......мнг е красив
Ето малко снимки . След дълга разходка Арчи с наша помощ си взе една вана
, а след това се размаза от търкане и лигавене
А Лъки мнг бързо е пораснал. МНг се е променила украската около очите. МНг хубав е станал, направо......мнг е красив

Публикувано: 18 March 2011 - 04:46 PM
isi_ar4i, в 14 March 2011 - 10:26 PM, написа:
На Мечо главата още малко ще се изгуби в толкова козина. Мнг е сладък. Сигурно само го мачкате, като гледам то и аз бих го мачкала 
Арчи не ви ли ръмжа докато го къпахте....,защото Ели ме ръмжи от време на време докато се къпем

Публикувано: 18 March 2011 - 05:05 PM
magiart1, в 18 March 2011 - 04:46 PM, написа:
isi_ar4i, в 14 March 2011 - 10:26 PM, написа:
Арчи не ви ли ръмжа докато го къпахте....,защото Ели ме ръмжи от време на време докато се къпем
Арчон не ръмжи. Мисля че малко го е страх от това да стои във ваната и е мнг кротък. В последно време започва да ме ръмжи, като искам да го реша и то ръмжи, ръмжи и в един момент най-нахалано става и се маха. Но аз съм му хванала цаката- едно пликче с гранулки......

Публикувано: 19 March 2011 - 10:11 AM
Ето го и голямото бебе Айс http://www.album.bg/.../albums/157076/ Съжалявам за лошото качество фотоапарата ми го няма и го снимах със камерата на лаптопа
Лудака днеска ме събуди в 6 сутринта

Вход

Горе
Цитиране +