Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 03 May 2012 - 01:16 PM
[/quote]
Майката се казва Аляска, от Ловеч е, тя ражда вече за трети път, стопанинът й е мъж и не участва в нито един сайт като потребител, чете само като гост, той е известен кучкар в Ловеч, отглежда много кучета различни породи, на 13 Май, когато ще е киноложката изложба в Ловеч, ще присъства с друга порода куче. Когато снимах кученцата бяха на три дни, още си нямат стопанин, като навършат 20 дни пак ще ги снимам. Тепърва ще им търсим собственици , дано попаднат на добри и отговорни хора. Много съм горда с първото потомство на Чародей, не очаквах цели 10 Чародейчета наведнъж.
Публикувано: 08 May 2012 - 08:53 PM
vilekula, в 07 May 2012 - 10:09 PM, написа:
Да, имам от момента на заклещването, мога да изпратя снимки на личен ел адрес. Днес Чари си имаше втора приятелка - Тара, на която й беше за първи път, интересно какви ще се бебчетата, защото тя е с много черна окрасна, докато Аляска е в светлата гама, но от цялото котило само едно е светло като нея, останалите са по козина на Чари, има само три мъжки кученца.
Публикувано: 10 May 2012 - 01:23 PM

Тия чехли не се пипат....

Да пия ли или да се окъпя?

Донеси пръчката го мразим,но крадем пръчките на другите кучета...

Тия риби що бягат сега???

Въобще не ме занимавай....

Да мина ли на другия бряг?

Я да си взема повода ,че е дълбоко..

Закачи ми повода ,плс.

Те тука няма да мина,турско да стане..

Нищо за ядене не са оставили...

Много дървета,много нещо....ще се маркира навсякъде...

Хора...и с тях не може и без тях не може..

Криеница

Учим се на мухарски риболов

Една красива река,унищожена от хората..

Тия пишман рибари ще ми хванат ли нещо накрая?

Не си го и помисляй,не мърдам от сянката..

Абоната е ограничил входящите...моля обадете се по-късно :)

Каква бела да направя сега,че ми се изчерпаха идеите?

Публикувано: 10 May 2012 - 07:44 PM
И гледам си има компания (освен вас). Значи с кучето се е разбирал се все пак :). Мъжко/женско?
Да ви е жив и здрав и да слуша.
Не мога да не споделя първото, което си казах "Лелелле, колко пуловери ще станат от тази козиан :)".
Markony, не знам дали знаете, но от козината на маламута стават страхотни неща, стига някой да ни изпреде козинката :). Аз цяла зима ходих с шапка от Арчи и разликата беше огромна

Публикувано: 13 May 2012 - 07:30 PM
Публикувано: 13 May 2012 - 07:42 PM
isi_ar4i, в 13 May 2012 - 05:59 PM, написа:
Къде сте ходили иначе по Балкана?
Малко снимки от риболоша на язовир Сопот. Среща на Алекс и Арчи. На повод Арчи не прояви доминация, а респект. Дори допусна Алекс мнг да го души

Алекс

Арчи

Дими и Алекс

само Алекс

аз и Арчи

Прекрасни снимки! Последната се е получила просто перфектно - целувката! Видях покана за игра от страна на Алекс, радвам се, че не е имало проблем при срещата! Значи може по-често да ги извеждате заедно!
И много хубав нагръдник си имате, ние преди имахме подобен, само че черен, този е по-хубав!

Публикувано: 13 May 2012 - 08:11 PM

Публикувано: 13 May 2012 - 09:15 PM
isi_ar4i, в 13 May 2012 - 08:11 PM, написа:

Засега е единствен!
Публикувано: 13 May 2012 - 09:56 PM
Публикувано: 14 May 2012 - 03:19 PM
Markony, в 13 May 2012 - 09:56 PM, написа:
Не трябва да им се позволява да си ръмжат, защото ще свикнат така!
Публикувано: 14 May 2012 - 07:14 PM
Да ги държим да си ръмжат, докато млъкнат, няма да ги накара да се харесат
Мисля, че начинът по който ги срещнахме мнг помогна - Алекс бе вързан и ние се приближавахме ( Арчи също на повод). Преди малко в парка Арчи прояви агресия към едно приближаващо се коли, мъжко. Точно този вид приближаване отключва голяма част от агресията му като се замисля, която донякъде е провокирана от самоотбрана. Защото преди да дойде мъжкаря, седяхме отстрани и гледахме как си играят кучетата с голям интерес.
Искам да кажа, че досега винаги държах Арчи и карах др. стопанин да приближава, но явно така съм задълбавала проблема.....

Публикувано: 15 May 2012 - 09:54 AM
ves, в 15 May 2012 - 09:11 AM, написа:

П.П. Докато траеше фотосесията много лиги изкапаха

Много вкусно изглежда! Какви са черните и розовите бисквитки, които сте сложили? Досега не съм виждала такива!
Публикувано: 16 May 2012 - 11:05 AM
Flawless, в 15 May 2012 - 09:54 AM, написа:
ves, в 15 May 2012 - 09:11 AM, написа:

П.П. Докато траеше фотосесията много лиги изкапаха

Много вкусно изглежда! Какви са черните и розовите бисквитки, които сте сложили? Досега не съм виждала такива!
Аз купувам от тези като и правя торта, защото става по-интересна, но ги продават и по отделно.