Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 06 May 2011 - 08:28 PM
isi_ar4i, в 04 May 2011 - 07:23 PM, написа:
ние пък изнамерихме една зеленочерна, гумена, която като я дъвче се изпомпва, а като я остави се напомва сама
isi_ar4i, Откъде я купихте тази топка?
milenskiii, в 06 May 2011 - 04:04 PM, написа:
Днеска и ние празнуваме самоче рожден ден.
Ей, страхотна торта - от какво е направена? Честит рожден ден на Чито, да бъде здрав, щастлив и да те радва и слуша дълги години

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него
Публикувано: 06 May 2011 - 11:02 PM
Честит рожден ден на Чито!
:beer:
Да ви радва и слуша още мнг години :) Тортата изглежда доста сметанова. От какво е направена? Дали няма снимки и как я яде?
Finwe, тази топка е от моето детство, изнамерихме я по Коледа в нас, докато се чудехме, с какво да залъжем Арчи, който беше видял една топка на Шел. Тази същата малко преди да си тръгнем от Плевен след Нова година беше изчезнала някъде. През февруари Арчи беше оставал в Плн за седмица и си я беше изровил от съседната на нашия блок полянка. Навярно я е бил скрил там, знам ли, но не беше случайно копане, тъй като той не копае.
Вес, Рая е голяма сладурана. Гледам че и тя се кефи на тенис топките :) А и доста слуша май. Не хваща ли следи и не отива ли на някъде?
Ето малко снимки и от нас. Днес Арчи имаше среща с хъски (k1champion от хъски форума), тук в Плевен. Получи се страхотна разходка.

Да ви радва и слуша още мнг години :) Тортата изглежда доста сметанова. От какво е направена? Дали няма снимки и как я яде?

Finwe, тази топка е от моето детство, изнамерихме я по Коледа в нас, докато се чудехме, с какво да залъжем Арчи, който беше видял една топка на Шел. Тази същата малко преди да си тръгнем от Плевен след Нова година беше изчезнала някъде. През февруари Арчи беше оставал в Плн за седмица и си я беше изровил от съседната на нашия блок полянка. Навярно я е бил скрил там, знам ли, но не беше случайно копане, тъй като той не копае.
Вес, Рая е голяма сладурана. Гледам че и тя се кефи на тенис топките :) А и доста слуша май. Не хваща ли следи и не отива ли на някъде?
Ето малко снимки и от нас. Днес Арчи имаше среща с хъски (k1champion от хъски форума), тук в Плевен. Получи се страхотна разходка.

Публикувано: 07 May 2011 - 02:18 PM
isi_ar4i, в 06 May 2011 - 11:02 PM, написа:
Рая не хваща следи, но сега като е разгонена е много голям нервак и като мерне ново куче на поляната никак не слуша и тръгва след него. Надявам се да е временно

Публикувано: 13 May 2011 - 08:59 AM
Ares09, в 12 May 2011 - 09:03 PM, написа:
Е нема такова спане!Обаче ми е познато,дали пък само маламутите не спят така?
Маламути и хъскита със сигурност !

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 13 May 2011 - 09:39 PM
Сладурана :)
Алая изглежда мнг спокойна. Как реагира, ако мине под терасата друго куче?
Не и ли е топло на терасата? Арчон днес като се прибрах от работа също беше на терасата и явно доста бе киснал там, че се беше нагрял яко
А как сте със скубането? Като гледам са започнали да избиват бели косъмчета. Май и расте козинка още?
Алая изглежда мнг спокойна. Как реагира, ако мине под терасата друго куче?
Не и ли е топло на терасата? Арчон днес като се прибрах от работа също беше на терасата и явно доста бе киснал там, че се беше нагрял яко

А как сте със скубането? Като гледам са започнали да избиват бели косъмчета. Май и расте козинка още?

Публикувано: 14 May 2011 - 08:46 AM
Когато мине друго куче започва да тъпче на едно място и да го гледа много внимателно,днес мина една немска овчарка точно под терасата и Алая започна да ръмжи.Козината вече спря да й се скубе,но като че ли стана по-светла.
да ви кажа смятам,че Алая малко започва да се глези,защото вчера,когато бяхме на разходка тичаше като луда,всичко си правеше,както винаги и не я болеше нищо
обаче тук вкъщи квичи.Май й хареса да й помагаме за всичко,да я повдигаме за леглото,да й правим път да мине
и всичко останао,от което може да се възползва.Поздрави

Публикувано: 14 May 2011 - 11:06 AM
Е със сигурност малко се лигави вкъщи, но според мен това е нормално за тази порода. Харесва и да бъде обгрижвана и да привлича вниманието. Но не и се давайте, за да не стане тя шефа. Щом навън е добре, значи и вкъщи е така. Правите и път да мине ли? Как точно? В какви ситуации?
Защото на Арчи примерно не му правим специално път да минава от някъде, когато може да мине от друго място, но пък е невъзможно да го накараме да се помести от там където лежи, за да минем и се налага да го прескачаме. Нашите дори му се молят да се свие, ако стои някъде, за да минат. Но за мен това е недопустимо да му се моля, ами направо минанавам и го побутвам, за да му покажа, че пречи, естествено без да съм груба. Но да се свие сам, абсурд!!!!
Защото на Арчи примерно не му правим специално път да минава от някъде, когато може да мине от друго място, но пък е невъзможно да го накараме да се помести от там където лежи, за да минем и се налага да го прескачаме. Нашите дори му се молят да се свие, ако стои някъде, за да минат. Но за мен това е недопустимо да му се моля, ами направо минанавам и го побутвам, за да му покажа, че пречи, естествено без да съм груба. Но да се свие сам, абсурд!!!!