Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 30 May 2011 - 09:43 AM
Честит рожден ден и от мен и Айс :) А да ви питам кучетата ви страх ли ги е от дъжда ? Тук вали здраво а моя въобще не бяга да се крие даже ляга в най голямата локва и седи да го вали..
Edit: Чудо стан заваля градушка и се сети да се прибере на сухо ..
Публикувано: 30 May 2011 - 09:48 AM
Dreamzzzz, в 30 May 2011 - 09:43 AM, написа:
Честит рожден ден и от мен и Айс :) А да ви питам кучетата ви страх ли ги е от дъжда ? Тук вали здраво а моя въобще не бяга да се крие даже ляга в най голямата локва и седи да го вали..
Благодаря ви.
Арес прави същото. Мисля че мн се кефи да се мокри. Даже и от гръмотевиците не се страхува.
Публикувано: 30 May 2011 - 02:11 PM
Публикувано: 31 May 2011 - 02:40 PM
Страхотни кучета имате всички без изключения!!!
С удоволствие влизам във вашата фотогалерия и се радвам на хубави снимки с хубави кучета!!!

С удоволствие влизам във вашата фотогалерия и се радвам на хубави снимки с хубави кучета!!!
Публикувано: 04 June 2011 - 09:18 PM
Ето го и рекламното лице на Каменица, които още не знят
:db_046:
Предполагам и вашите кучета обожават пластмасовите бутилки. Арчи ги взима дори затворени с капачки и успява сам да си ги отвори, после ги прави на нищо. Мнг е пестелив, милия, не се налага да му купуваме мнг играчки :)

Предполагам и вашите кучета обожават пластмасовите бутилки. Арчи ги взима дори затворени с капачки и успява сам да си ги отвори, после ги прави на нищо. Мнг е пестелив, милия, не се налага да му купуваме мнг играчки :)

Публикувано: 07 June 2011 - 08:38 AM
Вес, те май не са братя? Нали бяха Алекс и Арес. Пък де да знам вече, родословното дърво е голямо вече :).
Стефо, Дими, разкажете за срещата. Имаше ли проблеми като са два мъжкаря? Гледам, че са подивели заедно, но все пак по-малкия слушаше ли по-големия или обратно или пък не се стигна до такива разправии
?
Иначе уникални снимки, мнг хубава среща е станало и са били център на вниманието май
Дими, да знаеш, че му е криво от махмурлука, не от клетката
Стефо, Дими, разкажете за срещата. Имаше ли проблеми като са два мъжкаря? Гледам, че са подивели заедно, но все пак по-малкия слушаше ли по-големия или обратно или пък не се стигна до такива разправии

Иначе уникални снимки, мнг хубава среща е станало и са били център на вниманието май

Дими, да знаеш, че му е криво от махмурлука, не от клетката

Публикувано: 07 June 2011 - 08:57 AM
ISi проблем нямаше,може би защото не са 2ма мъжкаря
Нашия не мисля,че на 7 месеца е осъзнал,че е мъжко куче
.От начало Болгар се държеше много свито и с прибрана опашка,но после се отпусна и я вдигна.Иначе беше много забавна и ползотворна тази среща 
Алекс,Арес и Болгар са братя,от едни и същи родители-Горан и Шайен,само че едното кучило е 2010 другото е 2009 година, т.е. имат 1 година разлика

Алекс,Арес и Болгар са братя,от едни и същи родители-Горан и Шайен,само че едното кучило е 2010 другото е 2009 година, т.е. имат 1 година разлика