Нандо? За кого ми говорите??? За онзи ли весел, развял опашка умник, с когото се разхождах днес???
Хора, картинката е съвсем, съвсем, съвсем друга! Вместо обречен си имаме пълен с надежда, ведър пес, който само за 5 дни качи цяло кило!!! Доволен, благодарен, щастлив - няма нищо, нищо общо с Нандо от началото на темата. Е... Не изглежда чак като Наоми Кембъл, но е близо - очаквайте!
Нандо е прекрасен на разходки - всичко знае и много се старае да се хареса. Освен това издава най-милите звуци, когато те пита - но защо ме слагаш в клетка, на мен ми е толкова приятно да се гушкам с теб!? Едно такова - иии-еу мик

- не шумно, а наистина опит да звучи убедително и рационално и разумно.
Докторите смятат, че утре може да е готов за изписване - показателите му са наистина отлични днес. Чакат и утре да видят как е дроба, за да решат дали може да се откачи от системите. Трансметила май ще остане за някой по-болен, да чукнем на дърво да не ни потрябва - показателите му се нормализират със шеметна скорост! Докторите препоръчаха да му даваме по-силна храна, мислят че е на около 9-10 месеца. За вътрешното обезпаразитяване чакаме да видим какво ще излезе от кръвната картина утре.
Прикачвам разписката от платеното от мен днес - това включва стационар, ПКК /2/, Duphalyte, Tercef, Nutro, Catosal, Viacutan и 4кг RK Skin&Digestion Junior - общо 187лв.
БЛАГОДАРЯ ВИ - ако не беше вашата помощ Нандо нямаше да може да се подобрява толкова бързо! Цялата клиника се вълнува от съдбата на Нандо, разпитваха ме какво ще се случва с него вбъдеще и са много щастливи, че се оправя толкова бързо. Дано дамите и оранжевия дракон на
netware5 да го харесат

- той е много човеколюбив и умен пес - още на първото ми посещение при него ме позна, а сега направо ще си счупи опашката от махане като отида. И изобщо - наистина чудесен пес! Толкова се старае да се хареса, толкова е внимателен и учтив... Пу, пу, дано има късмет все така!