Dog.bg Форуми : Нандо - милия пудел смъртник

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (15 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нандо - милия пудел смъртник едно момче, което не е било нужно никому

#41 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 April 2010 - 01:12 PM

Моля те, insult, вдъхни му кураж така, както го можеш! Малък Нандо, бори се, най- лошото свърши! За другото ще се погрижим!

insult, чакаме само добри новини!

#42 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 01:17 PM

Трансметилът е много добър, скъпичък е, но е добър. Ако се дава и на животни, определено ще му помогне.
Питайте в клиниката.

#43 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 April 2010 - 02:05 PM

Има трансметил за кучета
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   Gene Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Българска литература<br />История на България<br />Музика<br />Спорт

Публикувано: 15 April 2010 - 02:26 PM

Ужасно тъжно.Дано с помощта на Insult и други добри хора Нандо се оправи.Дано.
User's Signature

"Long Live Rock"n"Roll" And "Justice For All"

#45 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 15 April 2010 - 02:43 PM

оххх милото животинче, стискам палци за него, разчуствах се от разказа - та кой не би?!!?УСПЕХ с главни букви и бързо оздравяване.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   grizla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:23 PM

Стискаме палци на момчето,дано прескочи трапа,за да види и хубавото в живота....и чакаме (добри)новини с нетърпение

#47 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 05:58 PM

Има ли новини? Дали мога да мина през Син Кръст да го видя?
User's Signature

Качена снимка

#48 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 April 2010 - 06:28 PM

Цитат
"Не ме оставяй и ти, моля те, вземи ме, ще бъда добър, не ме оставяй, моля те, не ме оставяй..."

Ей това ме разплака.......Благодаря , че има такива хора като вас. Преди време си мислех, че не познавам хора, които да изпитват подобни чувства. Преди време мислех, че съм нещо недобре, за да знам по погледа на животинчето какво чувства- мислех, че съм сама. Радвам се , че ви има.
Дано успее да се пребори момченцето.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#49 Потребителят е офлайн   Andriana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 09:36 PM

Ох, дано...
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#50 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 09:56 PM

Тази вечер Нандо няма температура – не знам дали писах, че снощи го заведох с 42С. За щастие със застъпването на нощната смяна пак дойде екипът от снощи и неговия много мил лекар - Цецо. С него се уговорихме да допълним малко лечението.

Вместо глюкоза мина на Дуфалайт, сложиха му и Катозал /знам, ставам досадна с това, но наистина прави чудеса/, дават му и една паста - Глутамакс орално. Не му взех чернодробна храна, защото ще дойде твърде много като финанси, а и Нандо няма никакъв апетит, макар и снощи да е ял като разпран... Дадох му от ръка, изяде нещичко, близна ме, но нищо повече. Не пи вода. Но е получил за денонощието две банки глюкоза, така че няма да го изпуснем с обезводняване.

Искам от сърце да благодаря на netware5 и Мърфи за средствата, благодарение на които Нандо ще може да има възможност за пълно здравно обслужване. Също така съм получила още 20лв, за които не пише тук - не знам кой от всички ни е Евгени, но много благодаря! Не се сърдете, че минах с най-необходимото, когато не бях сигурна дали ще мога да му покрия сметката в Син Кръст. С ваша помощ може и да го изправим на крака - имаме 170лв, които ще се харчат от утре.

С коремчето нещата не са се променили. Не е акал, вероятно го боли все така. Въпреки многото глюкоза не е и пишкал - много беше обезводнен, попива всичко, не са го сваляли изобщо от системата.

Като отидох ме позна... Тропна с опашка няколко пъти, но не намери сили да помръдне. Както е оставен, така лежи, не може да се надигне. netware5, разбира се, че можеш да отидеш да го видиш - питаш рецепционистката за Нандо, те ще ти го покажат. Сложен е сам в малката топла стая, за да си почива. Толкова е слаб, просто е чудовищно...

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#51 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 10:00 PM

Все пак има някаква надежда поне високата температура е овладяна-Все се страхувах след всичко прочетено до сега да отворя тази тема и да разбера че горкичкия след всичко преживяно си е отишъл.Успех проскубано меченце не се предавй.

#52 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 10:09 PM

И аз само това си повтарям - не се предавай, не се предавай... Дано.
Мислех, че с цялата тази безумна смърт, с която постоянно се срещам вече имам железни навици... да се дисоциирам, да си казвам: изгубих този, ще помогна на друг. Настина си вярвах, че вече съм наясно колко е тънка нишката на живота, че страшното се случва, ако е решило да се случи, съвсем независимо от това колко силно искаш да обърнеш нещата. А сега... просто ме налегна всепоглъщаща тъга. Не знам защо с това момче е толкова непоносима мисълта за загуба - наистина непоносима. Цялото това страдание... толкова много самота има в него, толкова отчаяние - просто те боли, боли, боли... Виждаш цялата незаинтересованост и жестокост на света в едно изтерзано мъниче. Извинявайте. Просто наистина не знам къде да се дена от мъка и ужас...
User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 10:10 PM

Пак ме разплакахте.Успех мъниче,дано се пребориш
insult,страхотна си vb_024.gif
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#54 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 10:16 PM

insult,

Слава Богу, че момчето е живо! Благодаря ти за всичко, което правиш! Ще помагаме още - колкото пари трябва, ще се намерят. Нека черното момче получи най-доброто медицинско обслужване, късмет е имало, че срещнало теб. Аз утре ще намеря време да мина да го видя, но считам че наблюдението и комуникацията с лекарите трябва да си останат твои smile.gif - живееш близо до Син Кръст и явно познаваш лекарите там. Надявам се днес да сме в началото на един дълъг, дълъг път, в края на който да ни чака едно охранено черно момче с чаровен и дяволит пуделски характер.

Нандо, стискам ти палци, а един плюшен звяр, Феликс, стиска 4 рижи лапи със страшни нокти!
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 April 2010 - 10:33 PM

Страшно се притеснявам за непишкането и неакането - да не получи уремия? Не съм доктор, но вече май два дне не е пишкал или бъркам? Докога има възможнаст без опасност за здравето му да не се прави нещо принудително в тази насока?
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#56 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 10:34 PM

Милото момче! Радвам се, че е жив - надявам се да се пребори!
А лекарите на какво мнение са? Поне умерено оптимистични ли са?

Много ми влезна под кожата историята му - мъчно ми е за него, че е трябвало да изтърпи всички тези мъки...

insult, нека направим всичко възможно, аз също съм насреща за още фин. средства, пък може чудото да се случи и Нандо да се превърне в щастливия пудел на netware5.

#57 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 10:36 PM

sheba, eдин ден е и за съжаление в неговото състояние не е изненадващо. С доктора се разбрахме утре, ако преживее и тази нощ, да мислим за това. Едно по едно... Той наистина е много зле. И мухите са го знаели, когато са снасяли яйцата си по него.

Мърфи, лекарите не смеят нищо да кажат. Но поне температурата е нормална - 38С. Утре ще пуснем кръв пак, за да видим дали има подобрение. Биохимията и кръвната картина са 40лв, та го даваме пестеливо - утре ще има нужда, за да се знае за едно денонощие как са повлияли антибиотиците. За жалост на предната стана ясно, че и левкоцитите и еритроцитите са му драстично под нормите, но количеството въшки наистина беше потресаващо, освен целия глад, те са му изпили кръвта... А за вътрешно обезпаразитяване /от което със сигурност има драстична нужда/ е твърде рано да се мисли. Пак - много, много благодаря за възможността, която му даваш.
User's Signature

Качена снимка

#58 Потребителят е офлайн   wild_cat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 10:39 PM

Insult,

Ти си страхотна като родителите си! Само едно огромно и изпълнено с доброта сърце може да направи всичко това за Нандо. Дано милото момче се оправи!
В момента не мога да помогна с пари - грижа се за за роднини, които едва припечелват. Но ще се постарая да преведа някаква сума след 26 април.
Свалям ти шапка! re_037.gif rc_036.gif

#59 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 10:44 PM

Само да помоля... знам че е нахално, но моля ви - не ми казвайте, че съм супер или нещо такова... не съм. Просто драпам, като всички нас. Като има нещо такова написано и после се притеснявам да пиша, не знам какво да кажа. Да фокусираме добрите мисли върху Нандо - той наистина е супер. Супер измъчен, супер добър. Пък ние да пробваме да го направим супер щастлив. Извинете за офтопика.
User's Signature

Качена снимка

#60 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 April 2010 - 11:17 PM

Инсулт когато Бък беше болен и беше близо 20 дена на системи и още незнам колко не беше ял нищичко, започнахме захранване с някаква паста. Не се сещам за името беше кафява и лепкава, ако искаш мога да попитам за името. Стискам му палци на момчето, дано да се пребори, толкова хора сме с вас, че силно вярвам и се надявам, че това ще е краят само и единствено на мъките му и ще е началото на прекрасният живот, който съм сигурна, че ще му осиурете. Стискаме ти палци добро момче и сме с теб. Вярвайте хора, чудеса стават и когато най-малко очакваме животът се запазва,
User's Signature

Качена снимка

• (15 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема