Нандо - милия пудел смъртник едно момче, което не е било нужно никому
Публикувано: 16 April 2010 - 12:05 AM
Когато едното ми кученце получи бъбречна криза за прочистване на кръвта и регулиране нивото на уреята доктора му слагаше банка с Рингер актавис.Само го давам като предложение.Сигурен съм че е в добри ръце и може и да е на такава банка включен в момента.
Публикувано: 16 April 2010 - 01:06 AM
Публикувано: 16 April 2010 - 09:07 AM
Това много ги дига на крака, както и хората!
Ако се наложи да дойдем с Мърфи да дадем кръв - вече сме били кръводарители!
Публикувано: 16 April 2010 - 10:49 AM
За кръвопреливането ще решим утре - възможно е да започне да се възстановява и без тази интервенция. Мърфи, много благодаря за предложението - ако се наложи ще започнем с Пени, тя май е по-едра от Мърфи. Докторът обаче се надява, че утре кръвната картина ще тръгне в по-добрата посока.
Другата добра новина е, че Нандо се е изпишкал и изакал и това го е развеселило много - изглеждал смутен, но много доволен от себе си. Вероятно се е старал да стиска през тези почти 30 часа в клиниката и накрая не е издържал. Свива ми се гърлото като се сетя, че тръгна след мен веднага като усети повода - ако е научен и да не пикае вътре, то каква ли е съдбата му...
Изобщо погледът му е различен - много е уморен, това се вижда, но в същото време има една нова искрица в него, някакъв живот. Докторът каза, че е много доволен от него, че изпълнява програма максимум.
Публикувано: 16 April 2010 - 11:06 AM
Гледам колко потребители четат тази тема и няма начин положителните ни мисли да не стигат до Нандо! Дръж се момче, с теб сме!
Публикувано: 16 April 2010 - 11:15 AM
За кръвопреливането ще решим утре - възможно е да започне да се възстановява и без тази интервенция. Мърфи, много благодаря за предложението - ако се наложи ще започнем с Пени, тя май е по-едра от Мърфи. Докторът обаче се надява, че утре кръвната картина ще тръгне в по-добрата посока.
Другата добра новина е, че Нандо се е изпишкал и изакал и това го е развеселило много - изглеждал смутен, но много доволен от себе си. Вероятно се е старал да стиска през тези почти 30 часа в клиниката и накрая не е издържал. Свива ми се гърлото като се сетя, че тръгна след мен веднага като усети повода - ако е научен и да не пикае вътре, то каква ли е съдбата му...
Изобщо погледът му е различен - много е уморен, това се вижда, но в същото време има една нова искрица в него, някакъв живот. Докторът каза, че е много доволен от него, че изпълнява програма максимум.
Радвам се че животинката е прескочила трапа.Стига да няма усложнения от погълнатите чужди предмети в стомашния тракт от тук нататък според мен ще е все към подобрение.За пример ви давам това болонче от снимката.Когато го намерих лежеше без сили дори да стои на краката си във собствените си отпадъци.Последна фаза на гладуване корем залепнал за гръбнака изхвръкнали тазови кости и гръбнак като гребен очичките бяха хлътнали в орбитите си.Когато го изправих се олюля на втората крачка и падна.Температурата му се оказа под 36 градуса.С постепенно захранване и една серия интрамицин заради една гнойна секреция от очите и нослето се пооправи.Ще си го гледам колкото му е писано което за съжаление едва ли ще е дълго оказа се че е доста старичко поне според доктора почти не са му останали и зъби но с по меки храни се справя.Завчера си открадна от другото куче една пилешка шийка след като пет минути я въртя из устата си тя остана почти непокътната има някакви остатъци от кътници но всичко друго е изпадало до степен когато го взех да мирише на разложение от устата.Явно е било домашно защото се оказа с изградени хигиенни навици и нетърпеливо дава знак когато му се ходи по нужда сигурно такъв ще се окаже и Нандо.Успех му желая.
Публикувано: 16 April 2010 - 11:17 AM

Да кажа, че стискам палци би спечелило от раз конкурса за "Меко казано на годината".
Публикувано: 16 April 2010 - 11:25 AM
Ако се наложи кръвопреливане - утре сме линия, след това заминаваме за 2 седмици в чужбина!
insult, превеждам още парички, купувай чернодробната храна, сигурно и качеството на антибиотика има значение, каквото трябва - всичко от най-доброто.
Той е юнак - вярвам, че най-лошото е минало!
Публикувано: 16 April 2010 - 11:33 AM

Дай Боже, все добри новини от тук нататък! Утре ще си го нагледаме.
Публикувано: 16 April 2010 - 12:13 PM