На мен лично ми харесват повече цветните нашийници и поводи от плат, всеки си избира
 На мен лично ми харесват повече цветните нашийници и поводи от плат, всеки си избира  

Публикувано: 15 September 2009 - 10:52 AM

Публикувано: 20 November 2009 - 03:16 PM

Публикувано: 20 November 2009 - 03:30 PM

Публикувано: 20 November 2009 - 04:12 PM

Публикувано: 20 November 2009 - 04:26 PM
 Ох,че описание.Тези дни ще го снимам и ще покажа.Но така като гледам си права,че и те незнаят какво предлагат,тцттцтц.
 Ох,че описание.Тези дни ще го снимам и ще покажа.Но така като гледам си права,че и те незнаят какво предлагат,тцттцтц.

Публикувано: 20 November 2009 - 04:52 PM
 .А душача би ли помогнал да се преодолее страх от друго куче?От там,от където минаваме,когато излизаме на разходка има една къща и на двора едно куче,което адски ни лае и скача по оградата,ама то само за спорта,защото сме се засичали когато е навън и въобще не ни отразява:).Обача моя нали си е пъзлъо и знае,че като минем завоя стигаме до тази къща и се започва едно лудо дърпане ,направо ще се удуши,а аз имам чувството,че ще ми измъкне рамото.Какво ли не пробвах,карах го да сяда точно пред оградата,е на разстояние,за да се увери,че нищо няма да му се случи,но той даже не сяда,ами дупето му трепери във въздуха и само чака да го освободя от командата и пак се започва с дърпането докато не се отдалечим.Дори веднъж се блъсна в един стълб,защото през цялото време гледа само към оградата.Честно само това вече ми остана като вариянт
 .А душача би ли помогнал да се преодолее страх от друго куче?От там,от където минаваме,когато излизаме на разходка има една къща и на двора едно куче,което адски ни лае и скача по оградата,ама то само за спорта,защото сме се засичали когато е навън и въобще не ни отразява:).Обача моя нали си е пъзлъо и знае,че като минем завоя стигаме до тази къща и се започва едно лудо дърпане ,направо ще се удуши,а аз имам чувството,че ще ми измъкне рамото.Какво ли не пробвах,карах го да сяда точно пред оградата,е на разстояние,за да се увери,че нищо няма да му се случи,но той даже не сяда,ами дупето му трепери във въздуха и само чака да го освободя от командата и пак се започва с дърпането докато не се отдалечим.Дори веднъж се блъсна в един стълб,защото през цялото време гледа само към оградата.Честно само това вече ми остана като вариянт  Ако душача не е средство то поне да не го мъча.
 Ако душача не е средство то поне да не го мъча.

Публикувано: 20 November 2009 - 04:59 PM

Публикувано: 17 April 2010 - 06:13 PM

Публикувано: 17 April 2010 - 06:13 PM

Публикувано: 17 April 2010 - 06:20 PM

Публикувано: 17 April 2010 - 06:23 PM

Публикувано: 17 April 2010 - 06:32 PM
 )
)