Турски кангал
Публикувано: 28 March 2008 - 10:32 AM
Публикувано: 28 March 2008 - 10:46 AM
Цитат
Ami i az neznam zashto stavat taka, tozi klipove gi pravya c telefona mi i satavat normalni no kogato gi slagam v komputera stavat taka :rolleyes:
Публикувано: 28 March 2008 - 10:49 AM
Публикувано: 28 March 2008 - 11:40 AM
Цитат
....разбрах че бил съм обидил господина .може би защото казах че неговите и на ремзи дори да са ПО ДОБРИ за мен истинските кангали са в стадата -моите извинения,макра че нямаше нужда ,все пак доколко знам неговите си охраняват реално ,но все пак извинявам се
Jonsana, Onur Kanlı pishe v drugiya forum po molba na Gospodin Nikolay Atanasov. V drugiya forum Gospodin Atanasov e napravil camostoyatelna tema za kuche Kangal i ako tam e vazmojno da se registrirat drugi negovi poznati ot chujbina, toy shte dovede oshte hora v foruma.
Gospodin Atanasov ne pishe v tozi forum taka che toy ne moje da sadeystva i drugi negovi poznati da pishat tuk.
Za 'незнаещите турски' nyama nikakav problem, shte se nameri prevodach ;) ,
no za 'нежелаещите да пишат там' nyamam nikakav alternativ da gi predlagam.
Публикувано: 28 March 2008 - 11:43 AM
Цитат
Da prav si, Malaklı stava samo za pazach(mnogo dobar pazach!!!). Tozi kucheta nyamat 'вродената злоба на кавказката овчарка' no sa dosta po veche surovi ot kangali.
Публикувано: 28 March 2008 - 12:33 PM
Цитат
Цитат
....разбрах че бил съм обидил господина .може би защото казах че неговите и на ремзи дори да са ПО ДОБРИ за мен истинските кангали са в стадата -моите извинения,макра че нямаше нужда ,все пак доколко знам неговите си охраняват реално ,но все пак извинявам се
Jonsana, Onur Kanlı pishe v drugiya forum po molba na Gospodin Nikolay Atanasov. V drugiya forum Gospodin Atanasov e napravil camostoyatelna tema za kuche Kangal i ako tam e vazmojno da se registrirat drugi negovi poznati ot chujbina, toy shte dovede oshte hora v foruma.
Gospodin Atanasov ne pishe v tozi forum taka che toy ne moje da sadeystva i drugi negovi poznati da pishat tuk.
Za 'незнаещите турски' nyama nikakav problem, shte se nameri prevodach ;) ,
no za 'нежелаещите да пишат там' nyamam nikakav alternativ da gi predlagam.
от конкуренцията на различни форуми и сайтове най са потърпевши любителите на дадена порода,кой кого ще докара кой колко потребите ли има,рейтинг рейтинг,но когато те трият без да си обидил някого значи не си желан,само gön суратлия може да продължи да пише :-.боско на кирилица по добре пишеш отколкото на латинеца, :oдавай малко на кирилица,когато ева будах пусна sos.само не разбрах какъв беше соса,май за спагети,а те си джарат само на руски,но нали братушки :P
Публикувано: 28 March 2008 - 01:09 PM
ако онур е регистриран там заради определни хора а не просто да сподели нещо за кангала нека си пише ,тъкмо няма да им пречим
за да се пише тук не е нужно да се съдеиства където и да е било,нито да си приятел на някого ,ти как пишеш тук?
......междъ другото там се изказват за пишещите тук по един не много приятен начин,ако съм тънкообиден заслужават да ги надрънкам едни ама хаиде ние незначителните нямаме право да се обиждаме за разлика от светилата
много поздарви на хлебаров ...и му кажи че още не е изтрил тва де трябваше

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 28 March 2008 - 05:06 PM
просто виждаш кое кво ти мисли
акбашите как са тях маи ги имат за по добри пазачи на двор
.....и такова твоя кангал да не го е олигавил ;D.то и тва си страшно

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 28 March 2008 - 05:07 PM
Цитат
ако онур е регистриран там заради определни хора а не просто да сподели нещо за кангала нека си пише ,тъкмо няма да им пречим
за да се пише тук не е нужно да се съдеиства където и да е било,нито да си приятел на някого ,ти как пишеш тук?
......междъ другото там се изказват за пишещите тук по един не много приятен начин,ако съм тънкообиден заслужават да ги надрънкам едни ама хаиде ние незначителните нямаме право да се обиждаме за разлика от светилата
много поздарви на хлебаров ...и му кажи че още не е изтрил тва де трябваше
здрасти джонсан,
мене ме нямаше малко и гледам, че нещо сте се захапали с академика от средноазиатците.
Джонсън ти сам виждаш, че правда няма никаде.
Бозко ти каза, че онур канли се е регистрирал там по покана на г-н атанасов. Как да се регистрира тук, като г-н Атанасов не пише тук и естествено не може да покани онур тук.
Ти сам казваш, че там си баннат. Тук други са баннати такъв е живота.
А пък да ти кажа честно не виждам какво може тук онур да пише тук само се карате и заяждате. Един му е криво, че някъде го баннали, друг злобее, абе сбъркана работа.
Освен туй тук май се толерират боевете с кучета??? Като чета тук там, особено при азиатците. Пък и тук не ми е ясно защо например ще се внасят турски мастифи от хора дето уж са развъдчици на кангали. И аз например харсвам кавказки овчарки, ама ако кажа че се занмавам с кангали и пиша в тема за кангали, няма да намесвам други породи особено когато имат малка разлика помежду си и незнаещите могат много лесно да бъдат подведени. а и мастифите обикновено ги търсят идиоти, а не хора дето наистина обичат кангала. кангала е кангал!
Публикувано: 28 March 2008 - 05:22 PM
Ремзи можеш ли да поканиш Онур Канли напиши го на маичиния му език ,ако не можеш да го пуснеш ще помолим бозко да го направи
преполагам хлебаров ще остави линка понеже неговия форум вече се споменава на няколко пъти
илдефранс.....там със сигурност един бе казал че качествата се проверяват със бои ,даже не си спомням добре обаче намекна че дори кангалите от програмата за опазване на гепардите са такава линия ,естествено сущия се дистанцира от подобна слекция но не скри възхищението си от нея.знаеш кои е ,да не споменавам името господне,щото така почват проблемите

Публикувано: 28 March 2008 - 05:34 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 05:53 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 06:17 PM
Цитат
кой го е казал това. той е абсолютна глупост!!!!!!!!!!!!!!
няма такова нещо. нека да го докаже. а пък аз ще предам на г-н атанасов, той ще се свърже с неговата позната дето работ п програмата и тогава ще стане весело.
абе що всеки се навира там дето не му е работа?
Публикувано: 28 March 2008 - 06:35 PM
« Отговор #131 -: ноември 25, 2007, 13:23:16 » Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Цитат на: Стефан Попов - председател НКБОК в ноември 25, 2007, 09:25:20
На някои места, дори не развъждат кучета не преминали през такива тестови изпитания и за това качествата на бойци при тяхните породи са много силно развити. Това е и причината техните кучета да се търсят най-много и навсякъде по света. С кангали от такъв произход се охраняват резервати в Африка и аз гледах как такива кангали влизат в схватки с гепарди и други опасни хищници и успяват да опазят стадата от тях в района на резервата. Гледах как азиатци закупени от страни от бившия Съветски съюз успяват да опазят стадата овце в националните паркове в Северна Америка, като често влизат в схватки с вълци и други хищници. Точно за това в подобни места се търсят силни, борбени и сериозни кучета, които просто да вършат работа. Ние в клуба обаче никога не сме имали нещо общо с такива прояви. Провеждаме само и единствено екстериорни изложби. Поздрав.
Popov az se basiram che ne si vijadl kangal da wliza w shwatka s gepard ,i az gledah edno predawane ,sigyrno za syshtite stawa wypros ,da ti kaja li kakwo mislq a ,geparda e pylen oportiunist i niama da vleze w shwatka kak razprawqsh ti edwa li ne se biat edno s drygo on si biaga taka che boini kachestwa pri nego ne wajat osven smelosta ako ia prichislim kym tiah .nego i chakali go gonqt ti za shwatki i boini kachestva mi govorish i posle kato znam koi e osnowatelia na programata edwa li e tyrsila podobna selekcia ,bi bilo logichno da izbere aziat te opredeleno sa s tradicia w towa ,no shte ti se doweria testwani w borbi sa shtom kazwash
ami ako znaete che chlen na washiq klub kydeto ste precedatel i koito klub chlenuva w brfk respektivno fci uchavstva v "podobni proiavi" i kucheto mu e regoistrirano pak vyv syshtite organizacii i uchastva v takiva proiavi ,kakvo nakazanie se polaga i ako ne se polaga tova ne e li edin vid syglasie s tiah ?to iasno che niam da se provedat pod egidata na tezi organizacii.

Публикувано: 28 March 2008 - 07:03 PM
Цитат
Хм, много интересно, ако го докаже няма да има грешка, ама си мисля, че няма да може.
аз ще опитам да се свържа с някои хора и ако ми позволят ще поместя една снимка.
Публикувано: 28 March 2008 - 07:13 PM
ха сега някой да каже тоя кангал дали в момента пази гепарда или чака да започне да се бият :yahoo:
аз написах по-горе защо някои се врят там, дето не им е мястото.
ама знам ли. може мене да ме лъжат, затуй ще се радвам на доказателства, че кангалите ги позват да се бият с гепардите в намибия. пък и не само там.
Публикувано: 28 March 2008 - 07:32 PM
МОД:БЕЗ ДАВЕНЕ!
Публикувано: 28 March 2008 - 09:04 PM