Публикувано: 14 April 2008 - 10:10 AM
точно ремзи лекуваж си ги ,селекцинираш болести ,всъщност прав си ,много скъпо ше ти излезе една инжекция е по евтина от едно продадено куче ,но някои някъде след години ще плаща с лихви ,за кучетата спор няма ,даже ми се иска да умират всичките понякога ,ма пък тва де остане е здраво де
за антибиотиците ,даже хората се опитват да ги откажат ,но човешкия живот е по ценен от човешкото здраве ,бая врем ше ги ползваме ,състезаваме се с природата ,трябва винаги да сме една крачка пред нея ,ние създаваме все по силни антибиотици ,тя все по устойчиви бактерии
за тва че съм животновъд .......нема ми варваш сигърно обаче тука кравите раждат сами ,даже не им помагаме ,просто е невъзможно ако аз взема да дежуря на всяка крава кога ще откача пуснати са по байра цяла година ,пада ми се на всеки три дни да ражда по една ,няма термин,трябват ми три втеринаро овчари за тая цел ,и все пак съм по добре от теб ,незнам последно кога ми е умирала крава при равдане ,обачеее не са порода селектирана със твоя начин на отглеждане ,същото е и със кучетата
както сте го подкарали утре ше си пратиш кангалката в аг болница да ражда ,а баба ми е раждала на нивата ,без майтам

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".