Dog.bg Форуми : Турски кангал

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (131 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Турски кангал

#1021 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2008 - 11:59 AM

Цитат

ако не се адаптираме към условията няма как,всеки не може да живее като номад ;D.нали знаеш приказката "НЕЗНАМ КАК Е, АМА НЕ Е ТЪЙ" ;D

е то не е и задължително всеки да вика на кучето си чобанско ,ама някои даже се обиждат като им кажеш че не такова

?  или имаш впредвид животните ми ли?те не номадстват,просто се отглеждат свободно ,такава ми е технологията ,по малко печелиш обаче си по независим ,бих се радвал фуража да стане 5 лева ,да ви видя тогава ,абсолютна забрана за използването на антибиотици в животновъдството ,да ви задължат да ги разхождате през 2 часа и да се хранят пак през два ,щото тва е преживно не е прасе .... и накрая да изследват месото и млякото дето продавате з химии  ,тогаз да не вземеш номад да станеш
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1022 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/

Публикувано: 14 April 2008 - 12:24 PM

аз съм за чисти екологични продукти,без химия консерванти иначе моите ниви само с оборски тор ги торя не че ми са много ,никога ама никога химия,но къде ти ти него искаш, то на софрата ти.дай нещо за кангал да пишем, че ще се обади мода и аз го приемам като комплимент "на тебе ти казвам дъще сещай се снахо" ;D

#1023 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 02:26 PM

при нас казват чукам самара да се сети магарето  ;D,значи като е за твоя гъз се сещаш че е по добре торене от преди 20 век

МОД:Я МИНЕТЕ НА ТЕМАТА ,НЕ МЕ КАРАЙТЕ ЗОРЛЕМ ДА ТРИЯ!
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1024 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:12 PM

преди 20 годинии  в ткзсето повече от 5 чувала тор хвърляха на декар а някои другари си имаха специални житници с оборски тор ,затова надхвърлиха 80години ;D,та за кангала кво казваше я пусни снимки на твоите кангали да ги видиме и  така с кравите на паша а връщачи имаш ли?от бордер колитата като тях умно куче няма, моите безмалко да ги науча да говорят ;D

#1025 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:16 PM

абе аз те питах за обучен кетъл дог ама ти нищо не каза

бордерите ти ли си ги учиш

нямам снимки на кангалите но и да имах не бих ги пуснал ,за да не ги кометриат  ;D

пп абе ремзи ти не разбра ли че чобанин няма с тях за връщачи ми говориш
User's Signature

#1026 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:25 PM

каде са тия пасиша в кой раъон си или имаш елоктронен пастир онова с тока и кабелите гледах ги в едно изложение,при нас където се обърнеш влизаш в частна нива и 5 чобанина да имаш пак изтърваш козите ;D

#1027 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:36 PM

Цитат

каде са тия пасиша в кой раъон си или имаш елоктронен пастир онова с тока и кабелите гледах ги в едно изложение,при нас където се обърнеш влизаш в частна нива и 5 чобанина да имаш пак изтърваш козите ;D

е при нас все е мое  ;D,и на горското аиде
ремзи ти си свидетел на голямата екскурзия нали ,цяло село ми оставиха  ;D
ма квот да те попита един пут не отговаряш
User's Signature

#1028 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:41 PM

значи по добре цар на село отколкото падар в града ;D,още малко и селото ще кажеш ама не искаш да издадеш цар дроздобрад ;D

#1029 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 03:51 PM

Цитат

значи по добре цар на село отколкото падар в града ;D,още малко и селото ще кажеш ама не искаш да издадеш цар дроздобрад ;D

ашакиои едва ли знаеш къде е

кажи ми за кетъл дога бе ,и ти ли ги учиш бордерите ?
User's Signature

#1030 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 04:08 PM

долносело ;D ако и община кажеш може и да съм ходил или минавал от там, а нашето ортамале ;D,бордерите няма кво да ги учиш като станат на 7,8 месеца сами почват да връщат само им говориш и като изпълнят командата дай някое лакомство,просто та кефят как изпълняват, никога съм нямл търпение и упоритост да обучавам куче на команди,но бордера просто знае кво искаш.за кетъл дог не съм и виждал,те не бяха ли австралийски

#1031 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 04:41 PM

Цитат

Цитат

ашакиои едва ли знаеш къде е
кажи ми за кетъл дога бе ,и ти ли ги учиш бордерите ?

Хайде Джонсън! Много поздрави и няколко снимки за тебе:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

австралийски кетл дог няма в България, апък и да има едва ли ще го гледат като пастир. ако искаш, можем да ти намерим, но не си струва щото ще ти излезе скъпо (най-близо от чехия) апък и не ти трябва. пастирските кучета искат чобанин с тях. много рядко могат сами да работят, тях трябва да ги командват не са като пазачите.
User's Signature

Качена снимка

#1032 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 04:57 PM

абе илдефранс и ти май си в бизнеса с кучета ;),я кажи бордерите на ква цена са с доставката :o

#1033 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 05:05 PM

Цитат

абе илдефранс и ти май си в бизнеса с кучета ;),я кажи бордерите на ква цена са с доставката :o

не съм в бизнеса и не знам цените. мога да науча ама само за джонсъна  :P
User's Signature

Качена снимка

#1034 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 05:15 PM

помислих че си от търговците които купуват от чехия унгария словакия.като каза "ще ти докараме ама скъпо".НЕ НА ТЕБ НЕ БИХ  СЕ ДОВЕРИЛ,не си добър по душа и само злорадстваш,вятър те вее на бял кон,стъпи малко на земята  :P :P,айде малко снимки на кангали че се мръси темата с други породи  ;)

#1035 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 05:52 PM

Цитат

помислих че си от търговците които купуват от чехия унгария словакия.като каза "ще ти докараме ама скъпо".НЕ НА ТЕБ НЕ БИХ  СЕ ДОВЕРИЛ,не си добър по душа и само злорадстваш,вятър те вее на бял кон,стъпи малко на земята  :P :P,айде малко снимки на кангали че се мръси темата с други породи  ;)

Ремзи, пак пикаеш срещу вятъра.
за кво злорадствам бе чоджум. къде усети това. питам, искам да знам и когато зная нещо а то е различно от туй дето ти го казваш, се обаждам. ако на туй му векаш злорадство значи съм злорад.

какъв кон ме носи и какъв вятър ме вее аз си знам. пък това, че няма да ми се довериш, хич не ме еня, щото няма и да ти се наложи.

подканяш ме снимки на кангали да качвам. не ща снимки и клипчета, казах ти го и ако затова съм злорад, може да си прав. искам да получа знаия и от други хора. надявах се на тебе - ама нищо ново бе, мой човек цвъкаш снимки от интеренета. нищо лошо, ама хайде- коментирай, разказвай, обяснявай щото то ако е само за зяпане сигурен съм, че повече от тебе съм ги зяпал.
User's Signature

Качена снимка

#1036 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:07 PM

;Dаз си мислех че трябва се учат ,брех.само като им говориш казваш.аз пък съм чувал че иска учене
бъзикам те бе ремзи ,неща кетъл,викам да видя колко точно далеч ти стигат възможностите

за цените на кетъла ....не ми се и помисля ,следваики законите на икономиката цената е средно аритметично между търсенето и предлагането,предлагането със сигурност е слабо ,а предполагам са
добри домашни любимци ,което ще рече че са и търсени

гледах некво филмче как подкарва говеда ,много удобно но как каза илдефранс ,не е за мен .

ремзи снима ли вече кангалчетата
User's Signature

#1037 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:18 PM

вре ме е и на живо да ги позяпаш а и да прекараш известно време с кангали да им се порадваш и полюбуваш та да те пленят та дори и нищо да не знаеш за породата то е нещо като любовта бе илдюфранс,аз нито на даскал се правя нито на знаеш,то се видя кой е комплексиран,може и цял свят да си обиколил по изложби, но с това влизаш в графата на туристите само. човек който не е стъпвал кучешко ако, да се прави на голям кучкар или по модерното кинолог нещо не Фърви бе мой човек,а и не каза ква порода имаш вкъщи та да те знаем не само аз а и другите форумци :rolleyes:,повтаряш се дай нещо по оргинално и афтентично или ТИ С МЕН НЕ ИГРАЕШ, ПОНЕЖЕ се имаш за АРИСТОКРАт,ПРОСТОСМЪРТНИТЕ кучкари и квото да кажем го имат за интрига,ще си цвъкам снимки на кангали,докато лайката не ми даде червен картон. и аз искам да виждам любители и разбирачи на породата, а не къор фишеци

#1038 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:28 PM

Цитат

вре ме е и на живо да ги позяпаш а и да прекараш известно време с кангали да им се порадваш и полюбуваш та да те пленят та дори и нищо да не знаеш за породата то е нещо като любовта бе илдюфранс,аз нито на даскал се правя нито на знаеш,то се видя кой е комплексиран,може и цял свят да си обиколил по изложби, но с това влизаш в графата на туристите само. човек който не е стъпвал кучешко ако, да се прави на голям кучкар или по модерното кинолог нещо не Фърви бе мой човек,а и не каза ква порода имаш вкъщи та да те знаем не само аз а и другите форумци :rolleyes:,повтаряш се дай нещо по оргинално и афтентично или ТИ С МЕН НЕ ИГРАЕШ, ПОНЕЖЕ се имаш за АРИСТОКРАт,ПРОСТОСМЪРТНИТЕ кучкари и квото да кажем го имат за интрига,ще си цвъкам снимки на кангали,докато лайката не ми даде червен картон. и аз искам да виждам любители и разбирачи на породата, а не къор фишеци

ремзи, ремзи! пак не си в час. ама мене ме кефи, че ме бъркаш  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1039 Потребителят е офлайн   666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:28 PM

:yahoo: Еееееееееееее крайно време беше
Просто ти се чудех на биволските нерви дет ги извади да парираш хорската простотия
Има си хора дет ги е яд на себе си на живота си и изобщо ги е яд на всичко
Ми предлагам им да не развалят темата А?
Лайка ти като МОД не мисля че трябва да имаш пристрастия а май точно такива нотки се усещат
Извинявай но не е честно
Аз така поне съм ги усетила нещата
Извинявай ако съм сгрешила
Не съм видяла враждебно поведение на Ремзи въпреки многобройните нападки към него

#1040 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:32 PM

Цитат

:yahoo: Еееееееееееее крайно време беше
Просто ти се чудех на биволските нерви дет ги извади да парираш хорската простотия
Има си хора дет ги е яд на себе си на живота си и изобщо ги е яд на всичко
Ми предлагам им да не развалят темата А?
Лайка ти като МОД не мисля че трябва да имаш пристрастия а май точно такива нотки се усещат
Извинявай но не е честно
Аз така поне съм ги усетила нещата
Извинявай ако съм сгрешила
Не съм видяла враждебно поведение на Ремзи въпреки многобройните нападки към него

никой не напада ремзито. той да се научи да пише по същество и да не коментира хора зад гърба им. много добре ги знае и знае къде може да ги намери. като има да им каже нещо, ако има акъл да го направи. ако не може, да си гледа бебенцата и да им се радва.
User's Signature

Качена снимка

• (131 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена