-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 04 May 2008 - 09:53 PM
-
Група:
Потребители
-
-
-
-
-
Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/
Публикувано: 04 May 2008 - 10:00 PM
ти колкото повече гледаш толкова повече ще се объркваш
ще чакаме компетентните органи първо по анадолско пастирско куче
пък после аз ще ги поправям ;D
-
Група:
Потребители
-
-
-
Публикувано: 04 May 2008 - 10:12 PM
Цитат
Цитат
Един може би тъп въпрос но искам да попитам дали средата влияе върху развъждането на кангали защото във турските сайтове песовете са доста по-големички ?
бъркаш, с МАЛАКЛЪ (турски мастиф),има малка разлика
виж идефранс сега ще ти даде компетентен отговор ;D,ама чакай първо да пита своя учител
и прочети поста му
всички, които се интересуват от кангал ги има за БАЛЪЦИ :huh:
не бе ремзи, не всички. Само някои.
Естествено че и ас като тебе работя за пари, само че щото сам по-прос аз продавам знания за 1 лв, а не като тебе - кучета са 1000 Евро.
апак че си пишман турчин вече и на твойте кангали им стана ясно таи че акo искаш, мoга и на турски да те науча ама един урок на цената на едно твое кангaлче.
(eğer istersen senin bir kangalının fiyatına sana Türkç ders verebilirim) :yahoo:
-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 04 May 2008 - 10:25 PM
Абе дайте на БГ поне да следим сеира,който сте го заформили отдавна :rolleyes: :huh:
-
Група:
Потребители
-
-
-
Публикувано: 04 May 2008 - 10:32 PM
Цитат
Абе дайте на БГ поне да следим сеира,който сте го заформили отдавна :rolleyes: :huh:
Amı svetlyo, to na turskı be za turchına, ama to se vıdya kolko e ı turchın, tay che da tı kaja - na turskı e sastoto kvoto e na balgarskı (samo kraynata chast ot teksta).
Izvınyavam se, che pısha na latınıca, no predı malko mı se razvalı klavıaturata.
-
Група:
Потребители
-
-
-
-
-
Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/
Публикувано: 04 May 2008 - 10:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Един може би тъп въпрос но искам да попитам дали средата влияе върху развъждането на кангали защото във турските сайтове песовете са доста по-големички ?
виж идефранс сега ще ти даде компетентен отговор ;D,ама чакай първо да пита своя учител
и прочети поста му
Естествено че и ас като тебе работя за пари, само че щото сам по-прос аз продавам знания за 1 лв, а не като тебе - кучета са 1000 Евро.
апак че си пишман турчин вече и на твойте кангали им стана ясно таи че акo искаш, мoга и на турски да те науча ама един урок на цената на едно твое кангaлче.
(eğer istersen senin bir kangalının fiyatına sana Türkç ders verebilirim) :yahoo:
ето още един кандидат за моите кангали вече си призна че и на теб ти се иска, ама не ти стиска ;D
а до турския
щом до 7 годишна възраст съм го говорил и думичка, когато не съм знаел на български
и си мисля че българския ми език не е колкото да ме набият :P
аз съм си ТУРЧИН и в джигерите и в малкото и в голямото полукалбо на мозака си :yahoo:
а за теб вече взех да се съмнявам че си БЪЛГАРИН :
истерсех бен сана башка шей веририм парасъс,алабиледжен ми билмем B)
-
Група:
Потребители
-
-
-
Публикувано: 04 May 2008 - 11:00 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
и прочети поста му
ето още един кандидат за моите кангали вече си призна че и на теб ти се иска, ама не ти стиска ;D
а до турския
щом до 7 годишна възраст съм го говорил и думичка, когато не съм знаел на български
и си мисля че българския ми език не е колкото да ме набият :P
аз съм си ТУРЧИН и в джигерите и в малкото и в голямото полукалбо на мозака си :yahoo:
а за теб вече взех да се съмнявам че си БЪЛГАРИН :
истерсех бен сана башка шей веририм парасъс,алабиледжен ми билмем B)
истерсех бен сана башка шей веририм парасъс,алабиледжен ми билмем - Moga be remzı, vsıchko moga, osobeno stom e bez parı, a ne za 1000 evro kato tvoıte kangalcheta.
I kato sı tolkoz kornaz, sto ne go napıshesh na bulgarskı, apak az ste doyda da te namerya na myasto :yahoo:
-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 04 May 2008 - 11:54 PM
ИЛДЕФРАНС грешиш 500 euro
-
Група:
Потребители
-
-