Турски кангал
Публикувано: 08 May 2008 - 08:00 PM

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 08 May 2008 - 08:01 PM
Цитат
леле-е-е-е, ти утрепа рибата. от две различни породи и чистокръвни :huh:
пък друг е въпроса, че такова нещо дето с казва "чистокръвни" хептен никъде няма :-
Публикувано: 08 May 2008 - 08:06 PM
моите винаги навиват на геврек затова исках да дойдеш на място да ги видиш
та и другата ми умисъл беше да те докарам до тук та да видиш истински кангали на живо, а не само мелезаци както ги хвалиш,да може да са работни и предани но това никога нямада ги направи чистокръвни,затова мелезите ги подарявам дори не заплождам две различни породи,тези ми са подарък и аз искам да попадна в хора които имат нужда от овчарски кучета.
а моите са си чистокръвни та вече не им требва да ходят на къра
продадох козите.
и цената както намеря за добре така ще ги продавам дори има тенденция да им кача цената.дори да не се продадат, имам възможности да си ги гледам и ще си ги гледам докато станат СТОТИНА КАНГАЛА
Публикувано: 08 May 2008 - 08:08 PM
Не е с накеркелена опашка ама преди седмица си е играл на гоненица с вълка.

Публикувано: 08 May 2008 - 08:10 PM

Публикувано: 08 May 2008 - 08:15 PM

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 08 May 2008 - 08:18 PM
Цитат
браво БАЛЧЕВ ставаш за дедектив,а аз чак сега схващам ;D
Публикувано: 08 May 2008 - 08:20 PM
Цитат
Не е с накеркелена опашка ама преди седмица си е играл на гоненица с вълка.

легнал много ми харесва. не казвам, че е лош, ама малко се вижда от него. пък когато работи, не до опашката - накеркелена ненакеркелена което става-става, което не става, да си стои в къщи и да пази кокошките.
Публикувано: 08 May 2008 - 08:21 PM
Цитат
Цитат
браво БАЛЧЕВ ставаш за дедектив,а аз чак сега схващам ;D
амчи как. джонсъна докато гони говедада из балкана, нали тук трябва да има дежурен ;D
Публикувано: 08 May 2008 - 08:25 PM
Цитат
та и другата ми умисъл беше да те докарам до тук та да видиш истински кангали на живо, а не само мелезаци както ги хвалиш,да може да са работни и предани но това никога нямада ги направи чистокръвни,затова мелезите ги подарявам дори не заплождам две различни породи,тези ми са подарък и аз искам да попадна в хора които имат нужда от овчарски кучета.
продадох козите.
и цената както намеря за добре така ще ги продавам дори има тенденция да им кача цената.дори да не се продадат, имам възможности да си ги гледам и ще си ги гледам докато станат СТОТИНА КАНГАЛА
ъа моите са си чистокръвни та вече не им требва да ходят на къра " ей затва винаги не съм обичал чистите кучета и си уважавам мележите ,дори сред стадата ,на красваците им прощават ,а онзи де пуснал стартера ....него наричат кангал ,твойто го мяса само
стартер къде е сниман онзи за които те питах

Публикувано: 08 May 2008 - 08:29 PM
Цитат

пп ,можеш ли да бръкнеш на каракачанка така?

Публикувано: 08 May 2008 - 08:35 PM
Цитат
Цитат

пп ,можеш ли да бръкнеш на каракачанка така?
абе джонсъне, ти садист ли си бре. що да бърка така на каракачанка. на каракачанката другаде трябва да се бръкне ;D
Публикувано: 08 May 2008 - 08:48 PM
Цитат
Цитат
продадох козите.
ъа моите са си чистокръвни та вече не им требва да ходят на къра " ей затва винаги не съм обичал чистите кучета и си уважавам мележите ,дори сред стадата ,на красваците им прощават ,а онзи де пуснал стартера ....него наричат кангал ,твойто го мяса само
стартер къде е сниман онзи за които те питах
та затова исках да дойдеш да ги видиш
да когато лисицата не стигала гроздето и викало още са зелени ;D
ако всеки разсъждава като тебе то няма нужда и от кинология
и доматите ги делят на сортове ЕЙ
ВЗЕМИ НАПРАВИ ЕДИН КЛУб НА ЧОБАНСКИ МЕЛЕЗАЦИ,КАКТО и тема си отворил май натам си и накрая пак ще искаш ти да ги съдиш,кое става кое не и дипломи за разбирачи ще раздаваш БРАВО джонсън ИМАШ АМБИЦИИ,но подвеждаш хората искаш своя свита и да командваш парада но ще ти е много трудно,вземи влез в някоя партия имаш бъдеще като политик,зарежи ГОВЕДАТА има други бол.
Публикувано: 08 May 2008 - 09:43 PM
Цитат
ами питай бе джумбиш. що не питаш. как можеш да научиш нещо като не питаш квото те интересува.
виж аз като питам как научавам. ако не друго, поне разбирам кой колко е в час :blink: