Турски кангал
Публикувано: 10 August 2008 - 05:02 PM
ОСТРОВА ГО ЗНАМ КОЙ Е, НО ВАС ДОГ ЛАЙФ НЕ ВИ ЗНАМ КОЙ СТЕ ЗАД НИКА,НО ТОВА НЕ МИ Е ПРОБЛЕМ,НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ ,ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ СТОЙ ЗАД НИКА !

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 10 August 2008 - 05:52 PM
Цитат
ОСТРОВА ГО ЗНАМ КОЙ Е, НО ВАС ДОГ ЛАЙФ НЕ ВИ ЗНАМ КОЙ СТЕ ЗАД НИКА,НО ТОВА НЕ МИ Е ПРОБЛЕМ,НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ ,ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ СТОЙ ЗАД НИКА !
Г-н Лайката, кого съм убидял бе ?
Аз ли съм крив чи някакъв интиликтуален дебил решил да са яде с Илдю.
Хем зелен откъснът - не е в час вобще, хем самучувствие квото можи да има само един комплексар.
Публикувано: 10 August 2008 - 06:14 PM
Цитат
ми са прайте на големи състрадалци някой се подмазват на мод-а, други си превишават правата си , и какво се оказа че ако кангала ви се сдвави с хищник ще земете правата лопата и ще го умъртвите защото това е жестокост :rolleyes:
1.Когато решиш да се регистрираш като потребител в този форум има правила, с които трябва да бъдеш съгласен и тогава да се ригистрираш ,но ти май изобщо на си ги чел :huh:!
2.В този форум влизат деца,в това число и моите, и сме длъжни да се съобразим с този факт,защото все пак целта на дог.бг е да възпитава в хуманно отношение към животните!
3.Да изразиш възмущението си от пост с жестоко отношение към животните не е подмазване на МОД-а,а чисто човешка позиция,ако изобщо разбираш за какво ти говоря :-.
4.Да не говорим за превишаване на правата защото много те изтърпяха,на теб трябва да ти се даде наистина дълга почивка!
5.Селяните за разлика от много граждани, имат чувство за морал и граница!
6.Клипа ,който пусна си беше провокация , която за щастие свърши с неуспех!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 22 August 2008 - 12:05 PM
Публикувано: 22 August 2008 - 01:46 PM
Цитат
ЧИ КАК мислиш
Публикувано: 22 August 2008 - 01:49 PM
Цитат
Цитат
ЧИ КАК мислиш
мисля че балъци има ,ма трябва ги търсиш ,хвърлил си на хубаво място де се навъртат много ,гледам и редовно влизаш да проверяваш захранката ,па и за "дръги рибари"наглеждаш
пп ако все пак не си ,наслука

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 22 August 2008 - 01:58 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ЧИ КАК мислиш
мисля че балъци има ,ма трябва ги търсиш ,хвърлил си на хубаво място де се навъртат много ,гледам и редовно влизаш да проверяваш захранката ,па и за "дръги рибари"наглеждаш
и ловец съм и рибар съм ...
ти докат пасеше говедата ги свърших
а и ти искаше подарък със стари български знаци
а аз ги дадох на стари турски лири с многото нули ;D
пп ако все пак не си ,наслука
Публикувано: 06 October 2008 - 08:32 PM
само дето понякога стопаните не са сериозни :wub:
Публикувано: 19 October 2008 - 04:52 PM
Цитат
щом е професор тряаа да знай,нали чел дебели книги
а и ти щом имаш приятели учени,значи и ти си почти професор :P
питая го дали каратиста е по силен или сумиста ;D
Публикувано: 20 October 2008 - 08:13 AM
Развива се прекрасно, както на височина, така и като костна структура и породни качества. За съжаление гледам и американски акити и съжитеството на тези две породи се оказва трудно постижимо. Приемам оферти за отдаването на кучето - продажба или форма на съсобственост.
Митрев - 0878349400
Публикувано: 20 October 2008 - 08:22 AM
Публикувано: 06 January 2009 - 06:58 PM
Цитат
Развива се прекрасно, както на височина, така и като костна структура и породни качества. За съжаление гледам и американски акити и съжитеството на тези две породи се оказва трудно постижимо. Приемам оферти за отдаването на кучето - продажба или форма на съсобственост.
Митрев - 0878349400
Публикувано: 10 January 2009 - 09:19 PM

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!