Dog.bg Форуми : Бък - питбулът с нежно сърце!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Бък - питбулът с нежно сърце! спешно търси временен или постоянен дом

#21 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 07 May 2010 - 01:44 PM

Пиша по молба на Caya,тъй като тя ще има достъп до нет чак в понеделник.Значи, вчера са идвали въпросните кандидати,обаче не са го взели за съжаление,помоли ме да напиша,че се търси временен дом на животинчето,за да не оставя на улицата.Иначе Бък е много готин,сладур голям,за съжаление или не,не знам и аз вече,обаче дето викаме е минал многооо в страни от пит,което предполагам го е спасило да не го гепят от улицата.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#22 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 May 2010 - 06:36 PM

Много ми е мъчно, но Бъки все още е навън. Пит или не, той е едно прекрасно куче, което вече превзе сърцето ми... :rf_011:
Не го взеха, точно защото не е пит... Имам чувството, че скоро ще разбера какво значи да мразиш (не знам дали ми вярвате, но никога не съм мразила някого или нещо)! На път съм да намразя хората, по специално онези същества, които твърдят, че безпородното животно няма стойност, не е животно, заслужава да живее само на верига и да яде сух хляб... :ed_142: Вече постоянно се сблъсквам с тези предрасъдъци, дори сред моите приятели. Онази вечер замалко да се изпокараме сериозно... Извинявам се за лично-лиричното отклонение, ама няма с кой да ги споделя тия неща, освен с мойто другарче, а на него му е писнало всеки ден да му плача на рамото заради някое нещастно същество или заради хорската злоба...
Бъки е уникат! :zz_221: Оказа се че информацията за характера му е грешна донякъде. Първо - той обожава деца! По цял ден играе с хлапетата в квартала, те го мачкат, тичат с него, няма никакви проблеми. Второ към кучета изобщо не е агресивен - с женски играе, а и го видях да се мотае с едни (приятелчета са си), с мъжки понякога се заиграва, понякога ги игнорира (ако вече ги познава и не са нахални, също ако са дребни), а понякога само ги ръмжи. Децата от блока, казаха че не напада котки, дори не им обръща внимание, случва се да потгони някоя, но само ако тя тича. Направих си експеримент - държах си голямата котка на ръце пред Бъки, но той не прояви никакъв интерес, за сметка на котката ми, която ръмжеше по страшно от куче :ab_041:
Имам и други кандидати за него от днес, но за двор, не вързан. Ще помисля да направя договор и най-вероятно ще помоля за помощ при преценката.

#23 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 11 May 2010 - 10:42 AM

Бък е прекрасен,но мисля,че ако промениш заглавието на темата има по голям шанс за осиновяване.И снимчици да направиш на красавеца,та да го видят хората какъв сладур е .Пусни му и обяви :smile: Успехму пожелавам ,той го заслужава!
User's Signature

#24 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 11:51 AM

Давайте идея за заглавие, чакам предложения :mg_062:
До сега нямам нито едно обаждане за него. Чакам и треньорът да даде знак, че има премен дом, който както разбрах, ако бъде осигурен, ще бъде постоянен. Хората от вчера не ми се струват подходящи, ще им кажа че не е куче за тях.

koniarska ти нали си наблизо, имаш ли фотоапарат с който да ми услужиш за един ден? Време е вече да покажем хубавеца.

Чудя се дали да го изкъпя, студено ли е? Той може да поостане у нас няколко часа, не е проблем. Взех му играчка, ще се дърпаме довечера :db_046:

#25 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 11 May 2010 - 12:02 PM

Снимай го с телефон,няма да са много добри снимките,но поне хората ще придобият представа за какво иде реч.Иначе за къпането,не мисля,че е добра идея,след няколко часа да го пускаш на улицата.Ако можеш да му осигуриш поне цялата нощ у вас ще е супер.Пробвай се,затвори котките и готово :af_089:
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 12:07 PM

Ама нямам кабел за телефона към компютъра, нито за фотоапарата (Алфи го изяде). Ще поговоря с приятеля ми за една вечер, само дайте фотоапарат... Ще разпитам и някой друг, ама пусто, когато ти трябва - няма :dry:

#27 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 05:43 PM

:af_089: :be_107: :db_046: :af_089: :be_107:
Бъки ще има дом! Постоянен! Истински дом, на вила , с голям двор, в планината, при кучкар!!! Не мога да ви опиша колко съм щастлива! :mg_062: :ab_041:
Милото ми момченце ще бъде обичано и гледано добре от човек, който не го интересува породата, а това че е животинка и заслужава любов!
В петък е уговорено да го вземат, но преди това аз трябва да го изкъпя и потготвя за новия дом, та Бъчо (както си му викам на галено), ще ми бъде на гости за една вечер :wub: :ab_041:
Май първите му снимки ще бъдат на изпращането му :beer:
Искам да благодаря на Иван, (не знам дали влиза и чете, но все пак) който освен страхотен треньор на кучета, е един истински добър Човек и помогна да открием стопанин на Бък! :dog:

#28 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 05:46 PM

Лелелеееее, страхотна новина!!! Браво, браво! Радвам се за милия Бък - заслужава го! :rc_036: :rc_036: :rc_036:
ПП.Писали сме заедно по-горе и сигурно не си видяла снимчиците му. :ab_041:

#29 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 05:48 PM

Horserider ти си световна! Много ти благодаря, че отдели време да снимаш Бъки!
(писали сме едновременно)

#30 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 05:52 PM

Не съм направила нищо. Ти си страхотна, че не спря да му търсиш дом и истински хора! :ba_025: Скоро ли ще го взима човекът?

#31 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 12 May 2010 - 06:20 PM

Аз така само да попитам не че искам да разваля радостта на всички че ще си ома дом момчето,но все пак...кастрацийка може би?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   kerri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 07:41 PM

Честито на Бъки - дано има много късмет! Честито и на Caya - знам, че ще й е мъчно, с такава любов говореше вчера за момчето, но там ще му е по-добре, сладурът заслужава истински дом :)

#33 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 07:46 PM

Бъдещия собственик на Бък е председателя на "Зелени Патрули". Кучето ще живее на хижата им. За кастрация, ще го обсъдим, мисля че е достатъчно зрял и сам ще прецени.

#34 Потребителят е офлайн   zahoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 07:47 PM

Кучето е кастрирао отдавна :)))

#35 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 08:10 PM

Бъркаш се нещо :wb_052:

#36 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 12 May 2010 - 08:48 PM

Извинявам се за офтопика, но чета "питбул" и т.н. и гледам за снимки и що да видя - кучето не е изобщо дори питоподобно. Моля не прикачвайте породи на безпородни кучета, така няма да се увеличат шансовете му за осиновяване. Радвам се в крайна сметка, че е намерил и той нов дом.

#37 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2010 - 02:40 AM

А къде е мнението на хорсрайдър със снимките? Аз ли ослепях?
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   lillis Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 May 2010 - 07:12 AM

Снимки ще има ако кучето бъде прибрано някъде временно или постоянно.

#39 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2010 - 12:52 PM

Да, кучето е далеч от питбул, но честно казано на снимките изглежда доста по различно от колкото на живо. Муцата си е питоподобен за мен, пък и като ти загрухти сладко, като се заиграете, направо си го припознаваш за питче. Не съм сложила етикет с идеята да привлека повече хора или да излъжа някой да го осинови, а за да се има предвид поведението му и евентулните проблеми с характера, които могат да възникнат. Наистина на живо е съвсем друго добичето :md_064: Може Конярска да даде мнение по въпроса, въпреки че е излишно да се спори. Лично за мен няма никакво значение какъв е, той е слънчице :wub:
Тази вечер Бъки ще бъде прибран у нас, но за утре през деня незнам как ще се получат нещата, тъй като у нас няма да има никой през целия ден, а Бъки е свикнал да играе с децата и да стои при човека, който го храни... Та се притеснявам да не подивее. :dry:

#40 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 13 May 2010 - 01:23 PM

Ами аз не съм нито специалист по породата,нито пък се имам за някакъв капацитет,за да давам етикет на кучето.Обаче,както написах и в началния си пост,кучето е минало покрай пит,може би някой далечен роднина е бил предсавител на тази порода.Това не означава разбира се,че кучето не е хубаво,добро и т.н.Бъки е един разкошен сладур,който е имал нещастието да попадне при неподходящи стопани,в крайна сметка го изхвърлят на улицата,където той се приобщава в кварталната глутница,което ще е още един плюс за бъдещия стопанина :af_089: ,т.е. Бъки играе с другите кучета и не е конфликтен.От все сърце му пожелавам на момчето от тук насетне щастлив живот в новия дом!
За къпането:Защо не си го изкъпе новия стопанин или пък утре сутринта да го вземе от вас,след като ти си го привела в приличен вид?
User's Signature

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни