Бък - питбулът с нежно сърце! спешно търси временен или постоянен дом
Публикувано: 07 May 2010 - 01:44 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 May 2010 - 06:36 PM

Не го взеха, точно защото не е пит... Имам чувството, че скоро ще разбера какво значи да мразиш (не знам дали ми вярвате, но никога не съм мразила някого или нещо)! На път съм да намразя хората, по специално онези същества, които твърдят, че безпородното животно няма стойност, не е животно, заслужава да живее само на верига и да яде сух хляб...

Бъки е уникат!

Имам и други кандидати за него от днес, но за двор, не вързан. Ще помисля да направя договор и най-вероятно ще помоля за помощ при преценката.
Публикувано: 11 May 2010 - 10:42 AM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:51 AM

До сега нямам нито едно обаждане за него. Чакам и треньорът да даде знак, че има премен дом, който както разбрах, ако бъде осигурен, ще бъде постоянен. Хората от вчера не ми се струват подходящи, ще им кажа че не е куче за тях.
koniarska ти нали си наблизо, имаш ли фотоапарат с който да ми услужиш за един ден? Време е вече да покажем хубавеца.
Чудя се дали да го изкъпя, студено ли е? Той може да поостане у нас няколко часа, не е проблем. Взех му играчка, ще се дърпаме довечера

Публикувано: 11 May 2010 - 12:02 PM

Публикувано: 12 May 2010 - 05:43 PM

Бъки ще има дом! Постоянен! Истински дом, на вила , с голям двор, в планината, при кучкар!!! Не мога да ви опиша колко съм щастлива!

Милото ми момченце ще бъде обичано и гледано добре от човек, който не го интересува породата, а това че е животинка и заслужава любов!
В петък е уговорено да го вземат, но преди това аз трябва да го изкъпя и потготвя за новия дом, та Бъчо (както си му викам на галено), ще ми бъде на гости за една вечер

Май първите му снимки ще бъдат на изпращането му

Искам да благодаря на Иван, (не знам дали влиза и чете, но все пак) който освен страхотен треньор на кучета, е един истински добър Човек и помогна да открием стопанин на Бък!

Публикувано: 12 May 2010 - 06:20 PM
Публикувано: 12 May 2010 - 08:48 PM
Публикувано: 13 May 2010 - 12:52 PM

Тази вечер Бъки ще бъде прибран у нас, но за утре през деня незнам как ще се получат нещата, тъй като у нас няма да има никой през целия ден, а Бъки е свикнал да играе с децата и да стои при човека, който го храни... Та се притеснявам да не подивее.

Публикувано: 13 May 2010 - 01:23 PM

За къпането:Защо не си го изкъпе новия стопанин или пък утре сутринта да го вземе от вас,след като ти си го привела в приличен вид?