Бък - питбулът с нежно сърце! спешно търси временен или постоянен дом
Публикувано: 14 May 2010 - 03:25 PM
А за къпането - не успях да го кача до нас. Викам го, но не идва. Викаха го и жената на Киро, която също се грижи за него и децата им, но той не иска да се качи по стълбите. Киро живее на първия етаж, а аз на третия, но куч не се качва повече от половин етаж т.е. спира на площадката между първи и втори етаж. Страхувах се да не ухапе някой, ако го пренесем на ръце или като го затворим в нас, изглежда се чувства застрашен. Не можем да организираме превоз, аз все съм на работа, когато има превоз, така че нито кучето е прибрано, нито нищо... Евентуално може да го вземат в неделя, ако аз намеря транспорт

Ще пиша пак като има развитие.
Публикувано: 18 May 2010 - 12:25 PM

Нашият герой Бъки вече е в планината!

Хижата е отдалечена, до нея се стига само пеша, наоколо няма кучета - само диви животни. Куч е оправен обаче и ще пази новия си дом.
В колата момчето беше много кротко и се гушеше в мен. Качването на хижата беше малко мъка - на моменти го влачех, на моменти ходеше, даже и потичахме. Накрая стигнахме благополучно, пуснах го и той веднага маркира един здравец

Ето и снимчици на новия хижар

МОД, моля да бъдем преместени в Чудния раздел

Публикувано: 18 May 2010 - 12:52 PM

Публикувано: 24 May 2010 - 04:33 PM
Е, оправихме до колкото може хижата, но... Това се е случило когато Бъки беше сам за един ден, затворен в една стаичка за него... Откача когато е сам, разбил е масивна дървена врата!

Както и да е, сега Бъки не стои затворен, няма как. Иначе всичко останало е наред, кротък е като котенце. Станал е дебел като прасенце и вече много обича стопанина си - постоянно го следва и винаги се ослушва за гласа му

Бъки Белята е новият му прякор

Публикувано: 07 June 2010 - 07:01 PM

Бъки вече е закръглил дупето, сбил се е с един пришълец (куче дошло незнайно от къде), но без последствия, имаше си даже и кърлежче

Само да предупредя, не е добре да се качват хора с мъжките си кучета...
Публикувано: 07 June 2010 - 09:53 PM

Публикувано: 07 June 2010 - 11:10 PM

Значи, ако минавам покрай тази хижа, ще гледам да съм без моя кучо, че да не му види новия собственик сметката набързо.

Caya,

Публикувано: 23 August 2010 - 12:54 PM

Днес следобед ще обикаляме селата и ако не го открием ще видим как ще процедираме. Нито са изчакани собствениците 2 седмици каквато е процедурата, нито е пуснат на правилното място!
Много съм притеснена, стискайте палци!
Публикувано: 23 August 2010 - 12:59 PM
Caya, в 23 August 2010 - 12:59 PM, написа:
Не съм чела темата подробно - той кастриран ли е? А "собствениците" имат ли документ за него - паспорт, чип?
п.п. Видях, че е кастриран.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 August 2010 - 06:08 PM
Разплаках се, колко е тъжен миличкия, сигурно още повече се е стресирал, не стига това дето е преживял в миналото ами и това сега. Милото ми бебе, не мога да си намеря място.. Довечера имам уговорен транспорт и ще обикаляме.
От Сеславци ми казаха че е прибран на 9ти, а пуснат на 11ти... Все едно, ако не го открия не дай Боже, ще ги съдя до дупка.
П.П. Има документи, чип няма, но явно ще слагаме...