Хъскито Джиджо си търси стопани
Публикувано: 11 May 2010 - 06:15 PM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 12 May 2010 - 03:14 PM
Alesana, в 11 May 2010 - 06:25 PM, написа:
Човек ти казва че има благ нрав !? Какво повече те интересува? Кучето е страхотно на пръв поглед и ако не живеех в апартамент със същото и 2 малки деца , не бих се замислил изобщо . Дано си намери свестен стопанин а не някой който трепери над "домашното си имущество " .
Публикувано: 12 May 2010 - 03:48 PM
El Patseto, в 12 May 2010 - 02:19 PM, написа:
Човек ти казва че има благ нрав !? Какво повече те интересува? Кучето е страхотно на пръв поглед и ако не живеех в апартамент със същото и 2 малки деца , не бих се замислил изобщо . Дано си намери свестен стопанин а не някой който трепери над "домашното си имущество " .
Ето такива хора като теб,който се заяждат за щяло и нещяло ме нервят до смърт. Човек и да иска да помогне пак ще му сложите рога!!! Интересува ме как се държи в къщи,защото имам и котка,а апартамента ми е е от най-големите! Нали трябва да разбера малко повече от това "благ нрав"!!!!
За такива "заядливи "хора като теб човек не намира думи просто какво да каже!!! Жалкото е ,че и аз отвръщам на заядливите ти коментари! Еми да си можел да го вземеш! Аз питам,защото се опитвам да помогна,независимо дали ще успея по някакъв начин или не!
Явно това е поредната тема в тоя форум,която се превръща в заядливи спорове,защото едните явно са по добри стопани и явно повече умеят да се грижат и обичат кучетата си!!!
Публикувано: 12 May 2010 - 03:53 PM
Публикувано: 12 May 2010 - 05:16 PM
xael, в 12 May 2010 - 01:58 PM, написа:
Проверен е да.Това беше първото нещо което направих,да го заведа в най-близката ветеринарна клиника да го проверим за чип.Нямаше,уви!

Публикувано: 12 May 2010 - 08:17 PM
Alesana, в 12 May 2010 - 01:53 PM, написа:
El Patseto, в 12 May 2010 - 02:19 PM, написа:
Ето такива хора като теб,който се заяждат за щяло и нещяло ме нервят до смърт. Човек и да иска да помогне пак ще му сложите рога!!! Интересува ме как се държи в къщи,защото имам и котка,а апартамента ми е е от най-големите! Нали трябва да разбера малко повече от това "благ нрав"!!!!
За такива "заядливи "хора като теб човек не намира думи просто какво да каже!!! Жалкото е ,че и аз отвръщам на заядливите ти коментари! Еми да си можел да го вземеш! Аз питам,защото се опитвам да помогна,независимо дали ще успея по някакъв начин или не!
Явно това е поредната тема в тоя форум,която се превръща в заядливи спорове,защото едните явно са по добри стопани и явно повече умеят да се грижат и обичат кучетата си!!!
Извинявам се ако е прозвучало грубо изказването ми , но може би и това ще ти прозвучи така :Най-добре си гледай котката !Лека вечер и всичко добро!
Публикувано: 12 May 2010 - 08:52 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 14 May 2010 - 02:03 PM

Публикувано: 14 May 2010 - 02:43 PM

без коментар

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 14 May 2010 - 04:05 PM

Публикувано: 14 May 2010 - 04:27 PM
Публикувано: 14 May 2010 - 04:54 PM
ShiBumi_GirL, в 14 May 2010 - 02:32 PM, написа:
Ами какво друго ми остава?След като се почва веднага вадене на смисъл и асоцииране от контекста.Още 5-6 коментара и може и да се превърна във враг на кучешкия род.Айде всичко хубаво.

Публикувано: 14 May 2010 - 05:25 PM
lizka, в 14 May 2010 - 03:09 PM, написа:
Защото съм върл противник на кастрацията.Затова реагирам така.Този псевдо хуманен метод за регулация на популацията на домашните кучета хич не ми се нрави.Когато кучето си има стопанин,се очаква той да мисли и да контролира всички действия на питомника си.Така мисля аз,а не да му реже топките или да го изтърбушва "за всеки случай".Като имаш куче трябва да се грижиш за него,а не да го осакатяваш.