Сега,като се поуспокоих,да ви разправям...Значи вчера докато чакахме при вета,ни прередиха едни хора с домашно куче за кастрация.Жената каза че работи в медиите,пита каква сума ни плащат за кастрирано куче и беше много учудена че не ни се плаща,даже не повярва според мен...Във ФБ пишело че се плащало

Много беше уверена. Обяснявахме че се плаща на общинските служби,не на нас,доброволците,ама докрая ни гледаше със съмнение....пита защо,аджеба ,го правим в такъв случай...а отговора ми"защото ги обичам" прозвуча доста идиотски май.....А на предното събрание на дружеството ни ругаха от съседна маса и имаше реплики "събират се само да крадат парите

"Интересно какви пари крадем и от кой

,най вероятно от себе си

Понякога хората ме изумяват,наистина.
Лили пък беше дълбоко огорчена от реплика между двамата по отношение на двете пухлички "личи си че са бездомни"
Ние ги мислим за такива неземни красавици,пък те..."личи си"....Даже аз се притеснявах да не помислят че водя домашни кучета за безплатна кастрация като ги видят какви са убавици мамини
Засякохме се там с общински служител,ловец,на мен ми се видя свястно момиче,разменихме координати даже ,че да ми помогне в бъдеще с упойване и залавяне на страхливите .Оказа се че е опитвала да хване пухличките,дето си мислех,че като са с каишки и никой не ги мисли за бездомни

ама не са се дали момичетата ми.Добре че не ме изпревариха,да ми стресират излишно "дечицата".
Имаше доведено бездомно хъски за кастрация,мъжко,с различни очи,едното синьо,с кожна болест-врата му беше оголял, и адски слабо.Социализирано било,довели го на собствен ход,на повод.Не ми излиза от ума това куче,не че нямам достатъчно,ама...поне за кожната болест нещо да предприема...и беше слабо като скелет...май не съм нормална ама мисля да го потърся,клетото,то е било домашно май някога...