Сега накратко- там е сложна ситуацията,иска ми се да имах поне 10 ръце(по чифт за всеки) или неограничен ресурс от храна та да мога по-лесно да се справя с храненето.Основната идея е да мога да опазя най-дребните да могат да хапнат консервичка,защото всички налитат на бебешката манджа а гранулите недолюбват и оставят за после,като няма друго...
Поне захладня,та вече не ме грози опасност от топлинен удар по обедно време,а и с носенето на вода по-лесно се справям.
Не ме питайте как е да водиш Доли на повод с едната ръка,а в другата да мъкнеш 10 литрова бутилка с вода,на гръб раничката с храната и всичкото това в жегата.
Притеснява ме че малките имат и трите нещо като струпеи на гръбчетата,вероятно ще имаме кожни проблеми.И са много бълхлясали,а колкото и да ги пудря пак прихващат от майката и от двете страхливи които няма как да се обработят.Нямам големи надежди за тях,но няма и да ги оставя да гладуват докато са там.
Майката е с наранено око,но вече е по-добре.Става все по-доверчива и имам надежда,че скоро ще може да бъде хваната за кастрация.
Кери и Роня вече шетат в много широк периметър и това ме плаши.С ходенето на повод няма напредък,а и не мога да смогна да ги уча