Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 24 January 2011 - 12:38 AM
Днес ги снимах до дъщеря ми,да придобиете представа за големината им,големи са дундички,но са съвсем безобидни същества.Кери е по-притеснителна,а Роня се размазва от кеф ако някой и обърне внимание
ПС:Днес пухличките бяха мокри и мръсни и не си личи колко са хубави всъщност
Публикувано: 24 January 2011 - 12:44 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 24 January 2011 - 01:12 AM
Например мама Берта вече яде от ръка и съм обнадеждена че поне ще успея да я кастрирам напролет.
Темата си е за Кери и Роня,но покрай тях идват доста други кучета,с които вече сме приятели и храня и тях и ги показвам от време на време,да знаят хората които ми помагат за кой отива храната.Тези кучета принципно обитават баирите извън града и са безкрайно наплашени същества.Целта ми е да успея да кастрирам поне женските,за да се спре размножаването им
Публикувано: 25 January 2011 - 03:25 PM
Новия дядко вече не само се преборва за своята купчинка,ами завладява и съседната.Тича много странно ,измятайки крака настрани и зъбейки се (прилича на голям озъбен смъртоносен паяк
Двете пухлички днес не направиха дори и опит да ме следват,направо не повярвах,,,викам си егати умните кучета,разбрали са от кавгите предните пъти че не искам да идват с мен.Даже на няколко пъти се обръщах- няма ги.
Да ,ама не- те шматките минали по другия път и прилежно ме чакаха пред магазинчето,направо ми събраха очите в точка
Наложи се пак да изчезна през задния вход...Има да се чудят
Публикувано: 27 January 2011 - 05:53 PM
Затова сега бързам да драсна някой ред от работата,а ако успея от къщи ще има и снимки.
Засега всичко е наред,Роня ме чака като по часовник и си пие хапчетата с голям кеф(нали ги прокарвам със саламче
Днес бяха особено игриви,голяма борба падна,та от усилието Роня пак се разкашля,ама такъв звук издава,че ако не виждаш че е от нея може да си помислиш че някой слон тръби любовен зов
Много са послушни и двете,като кажеш "НЕ" слушат и изпълняват- не тръгват след мен,ама като им изчезна от погледа тръгват да ме издирват като следотърсачи по следите...
Много са го закъсали с водата обаче-всичко замръзва
Малчо много го е закъсал,че го гонят другите мъжки кучета...Като ги види че идват и почва да скимти и сам се изнася.
Иначе е пръв другар на пухличките,ама като се разиграят не му е лесно,нали не са в една категория
Дано да успея да пусна и снимки довечера.
Публикувано: 27 January 2011 - 05:58 PM

Публикувано: 27 January 2011 - 06:09 PM
Публикувано: 27 January 2011 - 06:32 PM

Публикувано: 27 January 2011 - 07:11 PM
Публикувано: 27 January 2011 - 08:06 PM
А ето и малко от обещаните снимки.Не знам само на мен ли ми се струва така,ама тия мецорани колкото повече растат,толкова повече се разхубавяват.
Или може би колкото повече ги обиквам,толкова по-хубави ми се струват
Публикувано: 28 January 2011 - 11:23 AM
Публикувано: 29 January 2011 - 01:31 AM
Лошо... дано да ви преместят напролет... да имаш време за още малко социализация и кастрация... на мама Берта... а и останалите... не знам за кои баири пишеш... ама ноември месец бях при вас на едни баири... Потърс парк - бейзболен стадион - източната част на града, посока парк "Бачиново". И имаше тоооолкова много бездомници... обитаващи стадиона и околностите... и си мислех за теб, мила чери и твоите подопечени... как ми се иска и хората, грижещи се за бездомници да се понамножават...
П.П. А пухличките, ако случааайно ги заведеш до новия офис... да им го покажеш само... няма ли да си намерят там някое местенце да се самонастанят?
Публикувано: 29 January 2011 - 02:42 AM
Дано им излезе поне на тях късмета,че са наивни и добри до безобразие,чак е срамота за едно улично куче да е до такава степен наивно...
Днес им занесох по едно кожено кокалче,дадох им го след храненето и всяка се оттегли да си го гризка....ама само след минутка и на двете им го измъкнаха от устата другите кучета
carrie,аз със няколко баира съм се нагърбила
Пухлите и компания са по баирите над 1-ви корпус и студентските общежития,а по посока на парк Бачиново са другите ми питомци.На 3 отделни спирки са,строежа е още по-нагоре от парка.Там поне всичко кастрирахме,само Сърничка е неуловима
Публикувано: 31 January 2011 - 03:44 PM
Затова днес ги насърчих да ме изпратят,после в зоомагазина им купих по едно кожено кокалче и всяка с блажена физиономийка се оттегли в различна посока да се усамоти и наслаждава
Публикувано: 01 February 2011 - 03:07 PM
Кери не се появи,колкото и да виках,но при това положение не смея да ходя по тъмно,чак утре по обяд.Роня откакто се върна след "голямото изчезване" си е плътно там,не се отдалечава.
Днес се присламчи някаква нова дребна кучица,по-малка и от Малчо,късокрака,черна,разгонена...За първи път я виждам,социална е ,вероятно полу-домашна или прясно изхвърлена.Ако се задържи ще я кастрираме.Та вероятно тя провокира мъжките да се перчат и естествено го отнесе Малчо.Докато ги разтърва се беше насрал от страх,но освен достойнството му друго не пострада
Лошото е че докато са там циганите най-страхливите и най-слабите ще гладуват
Публикувано: 04 February 2011 - 05:00 PM
Групата дойде в пълен състав,храната не ми стигна,та ме следваха по петите в очакване да извадя още
На чешмата докато наливах вода даже спря една кола ,човека притеснен да не ме нахапят "тия песове"
Новата малка кучица търси храна като се изправя на два крака и "моли" с предни лапички...
Иде ми да се гръмна
Публикувано: 07 February 2011 - 12:38 PM
Голямата ми болка е Кери,защото раната и след кастрацията,която мислех че вече е ОК отново ме притесни.Има нещо образувано като втори пъп,от който извира живо месо,отделно кожата е като прищипната и срастнала с вътрешностите...И това след повече от 3 месеца след кастрация и 5 посещения при ветеринар.
Иначе момичето е добре,макар че е видимо по-дребна от Роня,е доста по-палава и го раздава шеф на който може

Вход

Горе
Цитиране +