Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 29 October 2010 - 06:46 PM
Ама, как да кажеш на някой, че не е достатъчно добър?...
И още веднъж се извинявам, че пиша по въпрос, по който не съм достатъчно компетентна, но ми се иска много, бездомните животинки, тъй като нямат избор, да получават възможно най-доброто.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 29 October 2010 - 07:10 PM
Публикувано: 29 October 2010 - 10:03 PM
Иначе вижте какви финни шевове прави,тук Роня е 4 дена след кастрацията.

Кастрирана е на 20 а снимката е от 24.Всички са така,аз съм възхитена.
И се надявам да не се разгонват вече след кастрирането.

Иначе колкото и да е рутинна операция,си е операция

ПС:Иначе засега кучинка е добре,малко е подута операцията.В понеделник ще я погледне вета и ще и сложи пак антибиотик.Гърдичките са подути,явно е била съвсем пред раждане

Иначе според вета куча е чистокръвен барак и както си влиза спокойно в кола вероятно е водена и на лов.Утре като си купя батерии ще я снимам да видите колко е красива

Публикувано: 31 October 2010 - 10:32 PM
Двете пухлички вече не са токова неразделни,защото Кери се е сдобила с ухажьор

Роня е самотна

Публикувано: 05 November 2010 - 03:00 PM
Много ми е жал за горката кучица,станала е кожа и кости.Не знам как да и помогна да се внедри пак...Та тя си беше една от тях...
Публикувано: 07 November 2010 - 07:29 PM

Милите пухли още не са наясно че иде тежък сезон за бездомните- зимата,и бяха много щастливи че имат човешка компания.
Публикувано: 11 November 2010 - 10:40 PM

Горката Пипи хич няма късмет

Иначе е безкрайно весело и позитивно кучле,постоянно тича,играе и върти опашка.Не стои на едно място изобщо,обикаля квартала постоянно.Често я срещам и черпя с гранулки.На няколко пъти отлагаме кастрацията-ту изчезва в определения ден

Публикувано: 11 November 2010 - 11:09 PM

Умира си за погалване-веднага ляга и се глезоти

Кери е по-закачлива,обича както си ходиш изневиделица да те изненада с нежно дъвчене на ръката

А тук част от групата ме изпращат-attachment=365799:7.JPG]
другите ядат през това време,а тези се надяват че може би им нося нещо по-вкусно(обожават хляб с консерва,ама откакто смениха времето са изцяло на гранули,че след работа е тъмно и не смея да ходя,минавам набързо само на обедната почивка и сипвам гранулки.Само в събота има гала-пиршество

Благодаря от цялото си сърце на Blueocean

Тази седмица ще има какво да се яде

Публикувано: 18 November 2010 - 12:06 AM

Публикувано: 18 November 2010 - 07:48 PM

.Има крайче от конче,излязло някъде отвътре и някаква подутинка като гнойна пъпка.Не знам доколко да се шашкам-какво ще кажете?
Много ми е трудно да я придвижа до вета,но ако трябва ще го направя.Трябва обаче да си взема почивен ден за целта,а не ми се иска да си използвам ресурсите си без нужда.Ама ме гризе едно безпокойство....
Иначе Керичка си тича,хапва,изглежда добре

Днес даже ме побутваше с лапа да продължавам да я галя...все не и стига...
Публикувано: 18 November 2010 - 08:06 PM
Тук явно няма да стане работата, а те стават все по-големи на възраст и шансовете съвсем намаляват,всички знаем какви предразсъдъци имат повечето хора

Дано някой, който изпраща животни за осиновяване в чужбина да се смили над Кери и Роня и да ги предложи и тях, пък туко виж им излязъл късмета.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 18 November 2010 - 08:10 PM

Ако се беше родила в "бяла" държава щеше да се препича зимата просната като меча кожа пред камината и да я гушкат и мачкат дечицата.....а вместо това тук я очаква студ и самота сред храстите...и тукашните поотраснали дечица я псуват, гонят с камъни и наричат"мръсен помияр"

Преди няколко дена моят"дзвер" я ухапа по нослето,точно до ноздричката,където предполагам много боли.Ухапа си я сериозно-с отпечатък на зъби,че даже и пусна капка кръв....защото в радостта си като ни посрещаше Роня без да иска прасна една лапа на Тайра и и влезе много рязко в личното пространство.
И после пухличката вместо да се сърди се скъса да се умилква и целува агресорката...Душичка е тя,мекичка

Публикувано: 19 November 2010 - 11:09 AM
Публикувано: 19 November 2010 - 11:37 AM

Публикувано: 19 November 2010 - 06:42 PM
Camellia, в 19 November 2010 - 10:14 AM, написа:
Няма да се затвори фистулата казвам го от опит причината е че в отворчето има конец от ВЪТРЕШНИТЕ шевове...Подутината според мен също ще се перфорира и ще се покаже край на конец поне така изглежда на снимката.Ще бъде отворено и вечно болезнено може и да се разшири от постоянното близане...Карал съм такива кучки на ветеринар месеци след кастрацията когато отдавна всичко е заздравяло и дори и белег не се вижда за няколко минути работа е да хване с пинцета кончето да го изтегли и да го отреже ако е по кротка животинката е ставало дори и без упойка иначе само с половин доза колкото да се отпусне и да не хапе после след като се шприцова вътре с антибиотик се хваща фистулката с един два резорбируеми шева и готово...
Публикувано: 20 November 2010 - 12:05 PM