Криси,това което успявам да правя е благодарение на подкрепата на моите виртуални приятели от форума

Моля те,не ме карай да се чувствам тъпо,давам си сметка колко съм безпомощна сама и как съм заникъде...Но тук не сме важни ние,важни са животинките.
Ето я и Нанси.

Преди,сред бъзльовците беше като сянка,сега се учи от доверчивите и има невероятен напредък.Тук е с Вълчо и Джеси,а някъде зад гърба ми е и Черньо,и разбира се Малчо,който в тази група е нежелан и си изяде боя,без това да го впечатли особено
А това е новото попълнение- Дедун.

Той,милия едвам ходи,има някакво схващане на задните крака.

Яде си неговата,крайната купчинка и бяга със скоростта на костенурка и от мен и от кучетата,но като се озъби е доста срашен

Като млад сигурно е всявал респект,а сега буди съжаление.
Пипилота вече няма папиломи

Тя е една голяма лудетина и от малка не обича да стои на едно място.Със Сивка не се обичат особено,по-точно Сивка мисли че Пипи не трябва да яде в нейно присъствие

Сивка е вечно гладна и има особен афинитет към храната на кварталните котки.
И накрая ще завърша с двете пухли.
Кери е на път да се обзаведе с папиломи,засега има само една,дано не се разрастнат.

Тя често е с изцапан нос,защото обича да си заравя разни нещица
Роня изяжда всичко което намери,при нея нищо не се оставя за после.Лошото е че яде и найлоновите пликчета,което е опасно и трябва все да съм нащрек.
След като се наяде,Роня обича да си лежи блажено на слънчице

И накрая най-голямата лепка-кучето дето се превърна в моя сянка-Малчо
Останалите от групата ще ви покажа утре.