Така....значи след дълго умуване,чесане зад ухото и задълбочено маркетингово проучване вече закупих първият инструмент- като този,дето последно го е показала
buddy.С 9 ножчета,макар че ми се искаше да са поне 19

Даже изтичах и да го пробвам и бързам да споделя.
Процеса ще е дълъг и бавен,тъй като имам много материал за обработване.На пухлите не им е много приятно,но търпят.Пробвах и на двете- като им сипя гранулки,докато ядат ги почвам по дупетата.Роня реагира сякаш иска да си препощи дупето,ама като види че аз я тормозя и кротува.Само дето искаше да избяга в един момент,та се наложи да я вържа за мрежата и после нямаше проблем.
При всяко минаване гребълцето се задръства от косми,накрая фърчаха като облачета около нас.Обработеното място обаче сякаш става още по-космато,защото козината бухва.Роня е адски космата по цялото тяло,но най- много около врата.Кери не е толкова космата и има по-малко подкосъм,освен по дупето.Аз я мислех за дебелогъза,а то било подкосъм- не само потурки,ами и цялото дупе и е тип"бразилско".Тя още от първото оскубване искаше да бяга,та също се наложи да я връзвам.Но ще трябва да купя и повод тип верига,защото маймуната иска да изгризе платнения.Сега отчитам като грешка че изпратих Химена с верижния вместо с платнениоя повод,ама де да съм знаела.
В цялата процедура най-много ми пречи Малчо,защото ми се навира в ръцете,иска да ми ги ближе и ме е страх да не му отнеса езика.
Няма оттърване от него,15 пъти го пернах по носа и не си взима забележка.
Тъй като тази събота е работен ден генералното ресане се отлага за неделя.Ще видим доколко ще успея да ги оттърва от репеите и фъндъците и после ще умувам как и с какво да ги разреша по-финно.Надявам се да не ги направя плешиви .