Роня пак зачезна,от 5 дена не съм я виждала

Обиколих тия дни цялата околност,но безрезултатно....От мецанката ни следа.
За сметка на това пък се натъкнах на 3 крастави кучлета съвсем на края на града и някакси не можах да ги подмина.Доста са ми надалеч,но намерих едно момиче,студентка,живееща наблизо на квартира,та се разбрахме да и осигуря лекарства и храна и след празниците почваме лечение.Поне да оправим кожния проблем.За беда оня ден едното кучле го блъснала кола и му премазала лапичката,милото постоянно виеше от болка,а лапата стана огромна от отока,затова се накоравих да го ловя за инжекция с антибиотик,обезболяващо и противовъзпалително.Опищя света малкия разбойник и оказа буйна съпротива ,но успях да го бодна,и вече е по-добре,отока понамаля и си стъпва вече по малко на лапичката.но пък вече няма как да го хвана за втора инжекция,надвам се да няма и нужда от нея.Снимки по-хубави нямам,че са адски страхливи и бягат.Имат смешни тесни набръчкани личица и са истински гаменчета
Кери е добре,гледам всеки ден да и нося някаква глезотийка,- солетка ,бисквитка или саламче,та да има стимул да ме чака и да не обикаля и тя.Така гризка кожена солетка,размазана се от кеф
а тук играе с Гари.Козината сега и е доста по-къса и вече ми изглежда дребничка и слабичка
Много ми се иска да се появи и Роня.Единствена тя липсва от групата,и много се притеснявам за нея

Ходя по два пъти на ден,да не би да се разминаваме някакси,но напразно....