Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 06 April 2011 - 01:03 AM
Със Роня вече са първи дружки и се борят,нищо че не са в една категория
Ето и малко снимки на кучовци нахранени,доволни и препичащи се на слънце.
Берта
Бони
Публикувано: 12 April 2011 - 09:00 AM
От усилието ми да ги нареша и груумирам няма и следа,пак почваме от изходна позиция.
В седмицата след Великден ще ми кажат дали имат шанс за чужбина и ако е така ще трябва да им измисля сигурен подслон за около месец.Стискайте ни палци да ги одобрят момичетата този път.
От раничките на Кери няма и следа,само козинката на дупето е по-къса.Изглеждат ми доста отслабнали и двете
Скоро ще има и снимки.
Публикувано: 12 April 2011 - 12:01 PM
чери1, в 12 April 2011 - 07:00 AM, написа:
Стискаме! Колкото имам сили стискам! Дано вече наистина да им се усмихне щастието и да заминат!
Публикувано: 17 April 2011 - 10:21 PM
За сметка на това пък се натъкнах на 3 крастави кучлета съвсем на края на града и някакси не можах да ги подмина.Доста са ми надалеч,но намерих едно момиче,студентка,живееща наблизо на квартира,та се разбрахме да и осигуря лекарства и храна и след празниците почваме лечение.Поне да оправим кожния проблем.За беда оня ден едното кучле го блъснала кола и му премазала лапичката,милото постоянно виеше от болка,а лапата стана огромна от отока,затова се накоравих да го ловя за инжекция с антибиотик,обезболяващо и противовъзпалително.Опищя света малкия разбойник и оказа буйна съпротива ,но успях да го бодна,и вече е по-добре,отока понамаля и си стъпва вече по малко на лапичката.но пък вече няма как да го хвана за втора инжекция,надвам се да няма и нужда от нея.Снимки по-хубави нямам,че са адски страхливи и бягат.Имат смешни тесни набръчкани личица и са истински гаменчета
Кери е добре,гледам всеки ден да и нося някаква глезотийка,- солетка ,бисквитка или саламче,та да има стимул да ме чака и да не обикаля и тя.Така гризка кожена солетка,размазана се от кеф
а тук играе с Гари.Козината сега и е доста по-къса и вече ми изглежда дребничка и слабичка
Много ми се иска да се появи и Роня.Единствена тя липсва от групата,и много се притеснявам за нея
Публикувано: 18 April 2011 - 10:11 PM
Разбира се,пак дойде без нашийник.Спрях да ги броя колко броя изчезнаха,а лошото е че свърших и коланите
Мецанка се беше обзавела с 18 едри бодила,предимно ситуирани около врата.Махнах ги всичките с голям зор.
Също така имаше рана на муцунката,зад нослето-нещо като струпей, от който като натиснах и се показа гной
Минахме през доктора- оказа се че е хванала кора рана,вероятно от ухапване,която е загноила.Вече е промита и обработена с антибиотичен крем.Истинско щастие е че Роня е толкова кротка и послушна.Дано утре да е пак там,та да обработят пак раната.
Огледах я внимателно- по тялото няма други наранявания,но е ужасно мръсна и сплетена ,язък че толкова я ресах
Публикувано: 19 April 2011 - 11:25 AM
За каишките - чудех се, дали е добра идея да се слага лента за коса -
http://www.dunstarlt...uct.php?id=1956
Има евтинки и няма да е жалко ако го загуби! Е не може да се окачи повод за това нещо, но колкото за маркирене - на някой съм - не ми правете нищо - може да стане!
Публикувано: 27 April 2011 - 01:46 PM
Покрай празниците големите косматки опитаха всичко от празничната трапеза- и агнешко,и козунак и яйце,и сега като чуят шумкане на торбичка тичат в радостно очакване.Гари е като залепен за тях и покрай него и двете са се вдетинили и пада голяма игра.Малко е трудно да им попреча да ме изпращат,но и за това се намира начин.
Почнахме да сваляме зимното кожухче,но козината не им пада на фандъци,а равномерно,така че няма да придобият проскубан вид и ще са си красиви
Публикувано: 28 April 2011 - 05:17 PM
мецанките ще могат да пътуват към началото на Юни за Германия. Само още месец Чери ще трябва да ги опази да не изчезнат нанякъде.
Публикувано: 28 April 2011 - 05:20 PM
Чери, в чужбина съм, но като се върна ще помогна още да ги натъкмиш за към чужбина сладуранките!
Публикувано: 28 April 2011 - 07:50 PM
dikari, в 28 April 2011 - 06:24 PM, написа:
Dikari, пак си права. Чери няма достъп до ПС, но вече знае. Стискайте палци, май има шанс за транспорт за тази събота, има и осигурен хотел. Пухлите наистина ще имат нужда от финансова подкрепа :(

Вход

Горе
Цитиране +