Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 09 May 2011 - 01:02 PM
rave__, в 07 May 2011 - 07:28 PM, написа:

Kak няма да светнат,като Гери ги е подхванала да ги реши и облагородява

Страшно ми липсват,ни и съм страшно щастлива за тях.Дано само успея да ги изпратя благополучно,дотогава все ще си ми е свито сърцето.
Много ,много благодаря на Esckarina и Anuk за паричната помощ

Публикувано: 09 May 2011 - 01:38 PM
Цитат
Добре е,казва се Дара,има си тухлена колибка,специално построена за нея,и тя е пухена и голяма,кастрирана е.Нямам нови снимки,но са ми обещали и чакам.Държим връзка с нейната стопанка по телефона.Надявам се да живее добре и да е щастлива и тази сестричка.
А ето малко снимки на сресани пухлени пухли.Не издържах да не се похваля,много се радвам че вече са чистички и мекички.Аз колкото и да се напъвах аз не успях да ги докарам в приличен вид,че хич не се пазеха,ама сега вече няма къде да се цапат и да ловят репеи.

Гери ми сподели,че толкова "материал" е смъкнала от тях,че по едно време даже се е притеснила че ще станат видимо по-малки

ето малка част от "материала"- все едно е стригана овца

Сега пухличките са готови за по-топло време,а като стане топло ще бъдат и изкъпани и тогава вече наистина ще са истински европейки

Публикувано: 09 May 2011 - 01:52 PM
Чери, а колко парички им трябват на двечките още с хотел, чипиране.... и т.н. чак до транспорт?
Публикувано: 09 May 2011 - 02:06 PM
Мърфи, в 09 May 2011 - 01:52 PM, написа:
Чери, а колко парички им трябват на двечките още с хотел, чипиране.... и т.н. чак до транспорт?
Ох,чак ме е страх да сметна

Друго всичко си имат- ваксини,паспорти,чипове,кръвни тестове,чеиза е готов,само да ги поискат....
Кери наистина е по-грациозна

Скоро ,до няколко дни ще имам пак нет в къщи и ще кача снимки от последните им дни при мен да видите какви са образи

Публикувано: 09 May 2011 - 11:43 PM

Топли ме мисълта че са заедно двете,голям късмет извадиха.Когато са двете са по-силни,подкрепят се и си дават кураж една на друга.

Последни игри с Гари

Кери все не разбираше защо по-старите кучета не искат да играят с нея,все ги пробваше и подканяше.
Тук се пробва с Берта...безрезултатно...

...тук иска да играе с мен...тегли ме за ризата

...последна среща с Тайра.
Роня се опитва да се направи на по-малка

....размазана Роня...

Публикувано: 10 May 2011 - 07:03 AM

Ще помогнем да успееш да ги изпратиш в чужбината и да има happy end тази приказка!

Публикувано: 10 May 2011 - 09:34 AM

Бъди спокойна, ще се научат бързо на навици

Остана още малко, но важното е, че вече са на сигурно място и няма да се притесняваш , че ще изчезнат.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 10 May 2011 - 10:33 AM
А сега малко щастливи снимчици от новия им живот.Пухлите са чистички и сресани,нахранени и погалени,на окосена тревичка и с покрив над главата.Вече по-малко стреснати и щастливи.Мечтая да ги видя така щастливи и в собствен дом.
Публикувано: 13 May 2011 - 10:06 AM

Те са добре,все по-спокойни и щастливи.Престоят им там им е от огромна полза,така ще пристигнат в Германия отракани,окопитени,чистички,наресани,с хигиенни навици и обноски.Няма да стоят дълго по приютите и няма да ни злепоставят пред чужденците.
Пътуването им се очертава около 8-9 юни.Все още не знам колко ще са пътните,но едно е сигурно- ще имаме огромна нужда от помощ и сме благодарни за всяко левче,защото наистина времената са трудни за всички,а животинките в нужда -много.Надявам се да успеем да съберем за превоза,дано не сме първите не успели да пътуват поради липса на пари,наистина ще е тъжно да ни се случи това .
По-късно ще дам отчет за изразходваните средства за тази седмица.
Публикувано: 13 May 2011 - 10:13 AM

Чери, началото на юни ще мога още веднъж да помогна, имай ни предвид!
Публикувано: 16 May 2011 - 09:53 AM
Мърфи, в 13 May 2011 - 10:13 AM, написа:

Ей тая картина като си я представя ме кара да ми е топло и хубаво на сърцето

Мърфи,от доста време насам си като ангел -спасител за подопечните ми сиротинки

Добре че има хора ,на които съдбата на косматките не е безразлична,та да имат и те накакъв шанс.Иначе с попечител като мен нямаше да я докарат доникъде

Ето отчета за разходите до момента

Брой сваляния: 74
Публикувано: 19 May 2011 - 11:50 PM

Иначе момите са добре,но на мен колкото повече време минава,толкова повече ми липсват

Техния приятел- Малчо си е намерил друга "дама"- Юлето.Той явно си пада по едри и космати

Тотална смяна на ролите,хем Юлето е кастрирана,а Малчо -не,много странно...Дедун ревнува и поради тази причина е намразил Малчо,

но без пухлите ми е много пусто,колкото и други кучета да имам....
Публикувано: 24 May 2011 - 06:53 PM

ПОМОЩ!!!
Ще съм благодарна и на паричен заем,който ще мога да върна разсрочено до 15.07.2011.Ако някой може да ми услужи с каквато и да било сума,моля да ми пише на ЛС.
Искам да благодаря на тайната феичка,която е оставила 50 лева в хотела на косматките

Благодаря ти ,феичке, от цялата си душа,защото съм сигурна че хич не са ти били излишни,а това че го направи анонимно прави жеста още по-специален

Ето малко снимчици от косматите ми момичета.Прекрасни са и заслужават да живеят в свой дом.В началото,преди година имаха само мен,после намериха още приятели,макар и виртуални - без ваша помощ нямаше да са на крачка от щастливия край.Трябва им още съвсем малко...