Кой е най-големия хапльо?
Публикувано: 02 March 2006 - 10:26 AM
Публикувано: 02 March 2006 - 12:21 PM

Публикувано: 02 March 2006 - 12:30 PM
Цитат
и аз не разбирам...! cl)
Но малко са хората, които мислят ,като мен и като вас!!!
Между другото най-малко съм очаквала в ТОЗИ форум да се оплюват породи и да се предлагат за забрана!!!
Пак ще кажа ,жалко е че страда породата заради тея ХОРА, които ПРАВЯТ глупави работи с тях и ги взимат само , САМО за ГЪЗАРИЯ... cl)
Публикувано: 02 March 2006 - 12:40 PM
Цитат
Заради егото на някакви странни другопородо-фили и за да си правят PR неуспели в друго политици!!!
Утре ще набедят друга порода- тогава за кого бие камбаната- тази врата е отворена......

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 March 2006 - 12:57 PM
Забранете смъртта!!!Не породите!!!

Публикувано: 02 March 2006 - 12:58 PM
Цитат
Цитат
Заради егото на някакви странни другопородо-фили и за да си правят PR неуспели в друго политици!!!
Утре ще набедят друга порода- тогава за кого бие камбаната- тази врата е отворена......
Напълно възможно е да пострада друга порода,но едва ли.Всеки ден има поне по 1 човек охапан от куче .Но това се разгласява само ако това куче е от "лошите".В Стара Загора ,по-точно в моя квартал има поне 3 човека зверски охапани от една черна НОК или както всички и казват КАНАДСКИ ВЪЛК.Това куче не хапе само хора а и животни.Несам чула репортажи за този звяр.А ако някой пит охапе някой,макар и че се е защитавал всички викват срещу него a)

Публикувано: 02 March 2006 - 02:35 PM

Публикувано: 02 March 2006 - 03:39 PM
По темата налита ли саи улучини най много от едно съм хапан, дого аржентино, немска овчарка и доберман, последния ме е хапал гадно.
Публикувано: 02 March 2006 - 05:24 PM

EE не сте прави за пинчетата a) вижте кви са милички и кротички b) не си ли личи по усмивката b) b) b)
Публикувано: 02 March 2006 - 06:45 PM
Цитат
Мен не са ме питали , ама ''собственото'' ми куче ме е хапало ! И какво? За всяко нещо си има обяснение...!!!А пък за възпитанието е друга тема...!!!
Въпреки, че не е СТАФ, а ДАКЕЛ , ме е хапала...!!! И ?
Публикувано: 02 March 2006 - 06:55 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 02 March 2006 - 07:15 PM
Моето като ме ухапа бях много малка.. и 100% (не помня точно) съм му направила нещо. Никъде не съм казала, че то е виновно.. даже си написах, че е било предизвикана агресия!
Това ми е единственото ухапване от куче въобще!
Публикувано: 02 March 2006 - 07:20 PM
Най-нормалното нещо е да те ухапе собственото ти куче. Утре ще ви пусна разказ в картинки, няма даже да коментирам.
Особено, ако кучето е бебе, хиперактивно, а стопанинът е ламер.
Водила съм мъжа си в Пирогов заради непремерена игра, двумесечният крокодил му разцепи устната до брадичката.
И това не беше кретенизъм, беше игра на един неподготвен човек с едно неподготвено пале.
Друга работа е да те ухапе едногодишното ти куче. Доказал си се като посмъртен ламер.
Като цяло темата е ужасна. Не виждам смисъл ...
Публикувано: 02 March 2006 - 07:55 PM
Цитат
И аз така. Не съм хапана от куче. Късметлийка b)
Но по принцип съм чувала най-много оплаквания от пинчери. Верно им се носи слава, като най-големи хапльовци и злобни мъници! super best

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 02 March 2006 - 08:04 PM
Цитат
Е кво му е абсурдното !? bl) Как няма да те ухапе ,ако го подразниш, или нещо от сорта...!!! cl) То как да ти каже,че не му е приятно???
Цитат
Защо ?!?! Темата е майтапска...! Аз поне така я възприемам, тъй че не виждам кво и е ужасното!!! Пък и не става дума за сериозни ухапвания..! ;) Вие пък...
Публикувано: 02 March 2006 - 08:10 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!